Segélyezési plafon helyett JÓ TANÁCS A KORMÁNYNAK
2012. szeptember 26. írta: térfél

Segélyezési plafon helyett JÓ TANÁCS A KORMÁNYNAK

Mondanom sem kell, hogy mennyire felháborít a kormány politikája. Napi szinten követ el jogsértéseket, korlátoz demokratikusan kivívott jogokat, aláz meg embereket és még mindig a legocsmányabb manipulációs technikákkal vezeti fel a soron következő törvényeit, amelyeknek következménye - egyértelműen - népirtásra irányul. Ráadásul mentes minden megfontolástól - süt belőle a gonoszság, az aljas szándék arra, hogy "sikeresen" bosszút álljon a magyar nemzet azon részén, amelyet a FIDESZ-KDNP-JOBBIK hármasba tagozódó rút népség eltaposni kíván.

Erről szól ugyanis a mai (tegnapi) - fel nem kapott - hír, hogy ugyanis:

"A kormány hajlandó lenne megfontolni, hogy felső határt vezessenek be az egy főnek havonta kifizethető szociális támogatások esetében"
- Na? Hol jelent meg ez a mondat? - természetesen a retek intézkedéseket - fű alatt - beharangozó (mémmé tevő) Magyar Nemzet nevű okádékban.

És mi következik nyomban utána? - természetesen a magyarázat, hogy legyen mit a kormánytrolloknak a szájába adni - földönvízenéslevegőben, interneten, faszbukkon és a szóbeszédben bizonyos polgári körökben, no meg a hozzászólásokban. Íme:

"Egy ilyen javaslat az EU/IMF párossal folytatott tárgyalásokon felmerülhet. A rendszeres szociális segély elvileg ma is létezik plafon."
- Ismét jót röhögünk persze... már hogy szegény EU és IMF az örök feketebárány mindenért, amit az Orbán-Semjén páros az emberek megnyúzására kitalálni csak bír. Ezek ketten valódi inkvizítorok lehettek anno - de semmit nem tanultak, ha hinni lehet a lélekvándorlás egyre inkább megtisztulás felé vezető útjában, hogy tudni illik... előző életünk bűneiért lakolunk az újban, mígnem kurvára fasza fénylényekké nem válunk. Hát ez a kettő ... szerintem soha nem lesz fénylény!

Csodálatos élmény ezt a cikket olvasni, de muszáj mondatonként reagálni is, mert kiváló példa a fityisz mentalitásra és arra, hogy miként vezeti meg a kormány az óvatlan polgárait? Nézzük:

"A kormány először szeretné átlátni, ki milyen és mennyi támogatást kap az államtól, önkormányzatoktól, más szervektől."

- Hát ebben én is szeretnék tisztán látni! Melyik kormánytag, melyik párttag, melyik pártseggnyaló hány helyről? milyen összegben? kap támogatást az államtól?

Igen! - ez a legfőbb vágyam, hogy azt a cirka egy millió ingyenélő herét térképezze fel minden önkormányzat és egyéb szervezet, akármihez is legyen ezen szemeteknek köze, az derüljön ki, hogy MENNYIT VESZ EL AZ ÁLLAMKASSZÁBÓL!!!

És már jön is a tanácsom: FELSŐ HATÁRT A JÖVEDELMEKNEK!!!


- Ezt tessenek elintézni legelőször is! Jó szívű vagyok, tehát azt gondolom, hogy egyetlen (1milliónyi here) embernek sem okozna gondot, ha törvény születne arról, hogy - AZ ÁLDATLAN ÁLLAPOTUNKRA VALÓ TEKINTETTEL - a legtehetősebb réteg JÁRULJON HOZZÁ A NEMZETGAZDASÁG helyrebillentéséhez. (a segélyplafontól ugyanis ez nem várható el!!!) Havonta 500 ezer Ft-ban állapítanám meg - mert jószívű vagyok: ennyit adnék Orbánnak, a Lázárnak, a Semjénnek, de még a Vonának is, ha megígérné, hogy soha nem nyitja ki a bűzt okádó pofáját - egyikük sem!

Persze Matolcsy sem kaphatna többet - de kevesebbet, azt igen! És csak úgy szárnyra kelne a gazdaságunk... ez tuti.

No de térjünk vissza a rettenetesen galád valósághoz, mert megy ám a cikk tovább:

"A kormány először szeretné átlátni, ki milyen és mennyi támogatást kap az államtól, önkormányzatoktól, más szervektől. Ugyanakkor felmerült egy olyan javaslat, hogy vezessenek be plafont az egy főnek kifizetendő szociális segélyekre. A Magyar Nemzet értesülései szerint szó volt ezekről azon a kormányülésen, ahol a kabinet tagjait az IMF-nek küldött válaszlevélről is tájékoztatták. Ebből viszont még nem következik az, hogy a kormány meg is ígérte ezeket tárgyalópartnereinek."

- Ugye milyen ... "kormányos"? :) A magyar nemzet című rettenet... testesíti meg az egész kormányzást, az egész fideszt, az egész Orbán-Semjén vonalat. Eme cikkben benne van az ő 2ésfélévük és az azt megelőző rohadt stratégiájuk, hogy MIKÉNT TEGYÉK TÖNKRE MAGYARORSZÁGOT? - "Igyál még egy (idd meg az összes) kakaót és fogd rá a nyuszira!"

Remélem nem kell tovább ragoznom a cikket és magát az undort keltő elgondolásukat, no meg a technikáikat..., mert van itt még valami, amit véletlenül találtam, míg rákerestem az "ötlet" eredetére (amit azonban nem leltem a google cenzúrázásának hála, avagy azért mert nincs is).

- ez pedig nem más, mint a Semjén Zsóti önéletrajza - egészen frissen :) - 1997.decemberében lezárva..... ah!

Aki nem szeret olvasni és arra sem kíváncsi, hogy miként nézett ki ifjún az említett szörnyűség, azok kedvéért néhány izgalmas részt bevágok ide is. A többieknek pedig kellemes hányást,  gyomorforgást kívánok. (mert jó szívű vagyok és semmiképpen sem irigy... amim van nekem, azt szívesen megosztom másokkal is)

Bizottsági tagságok

Bizottság Tisztség -tól -ig
Emberi jogi Tag 1997.12.02.
KÁBSZER Tag 1997.02.04. 1997.07.21.
Szociális Tag 1994.06.28. 1996.04.15.

( vagyis nem mai gyerek a parlamentben - de azért jujj! és még inkább jujj, hogy szociológus végzettsége is van állítólag, meg ő keresztény IS, meg demokrata IS, meg NÉPPÁRTI....  tehát saját fizetési plafonját akarta javasolni ...................)

Általános és középiskolai tanulmányait a fõvárosban
végezte, 1981-ben érettségizett a Szilágyi Erzsébet
Gimnáziumban. 1981 és 1984 között a budapesti Kisipari
Termeltetõ Vállalatnál dolgozott mint hivatalsegéd. 1984
és 1990 között civil hallgatóként a Pázmány Péter Római
Katolikus Hittudományi Akadémián tanult, teológusként
végzett. 1989-ben megszerezte a baccalaureatus, 1990-ben
a licentiatus, 1991-ben a laureatus tudományos fokozatot,
mindhármat summa cum laude minõsítéssel, 1997-ben PhD-t kapott.
Ezzel párhuzamosan az Eötvös Loránd Tudományegyetem
Bölcsészettudományi Karának szociológia szakára is
beiratkozott, ahol 1992-ben kapott oklevelet. Felsõfokú
tanulmányai befejeztével az Országgyûlés Hivatala alkalmazta,
mb. fõosztályvezetõként a KDNP-frakció hivatalvezetõje,
frakciótitkára és szóvivõje volt. Közben 1993 folyamán
Belgiumban, a leuveni Jesuita Collegium Hungaricumban
teológiai és társadalomtudományi kutatásokat folytatott.
1994-ben a ELTE Állam- és Jogtudományi Karának a
hallgatója volt. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Bölcsészettudományi Karának Szociológia szakán tanít,
1996-tól c. egyetemi docens. Teológiaprofesszori ösztönzésére 
kezdett behatóbban foglalkozni társadalombölcseleti kérdésekkel.
Meghatározóan hatottak gondolkodására a 19-20. századi
pápai szociális enciklikák. Egyházi, vallásszociológiai és
politikai témájú cikkeket írt.

(tehát dolgozni... valami csoda folytán a gimi után 3 évig dolgozott csupán.... soha többé)

1996. április 15-ig az Országgyûlés Szociális és
egészségügyi állandó bizottságában, ezen belül az értelmi
fogyatékosokat segítõ érdekvédelmi szervezetek
támogatását elosztó ideiglenes albizottságban dolgozott.
A KDNP-frakció szociális, egészségügyi, oktatási,
kulturális és emberi jogi munkacsoportjának a vezetõje, e
minõségében frakcióvezetõ-helyettes volt. A KDNP frakció
megszünése következtében független képviselõvé vált, azt
követõen belépett az MDF frakcióba. 1997-tõl az Emberi jogi,
kisebbségi és vallásügyi bizottság tagja. Az IPU magyar
csoportja magyar-brit, magyar-japán, magyar-moldáviai és
magyar-thaiföldi baráti tagozatának a tagja.
Hivatali címe: Parlament, félemelet 61-62. szoba; Képviselõi
Irodaház, 478. szoba.

Lezárva: 1997. december 31.

Hogy a miniszterelnök milyen, azt már tudják a világban (bolondok házába való) - de most már azt is tudjuk, hogy a miniszterelnök helyettes milyen... (igénytelen)!

AZT HISZEM, IRTÓZATOS NAGY BAJBAN VAN AZ ORSZÁG - tiltakozni kellene ez ellen a "tervezett" - csak még kellőképpen meg nem magyarázott újabb húzásuk ellen! az eszem megáll ugyanis - segélyezési plafon? - ezek idióták csókolom... hogyan lehetnek az ország élén? VALAKI MAGYARÁZZA MEG NEKEM LÉCIKE!

előre is köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr834804740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása