Kis lábaskában hazahozta kegyelmeséktől vacsoráját...
2012. december 27. írta: térfél

Kis lábaskában hazahozta kegyelmeséktől vacsoráját...

Nagyon pipa vagyok!

Évek óta figyelem, hogy miként taszítanak vissza bennünket az időben? Értelmetlenség hát! De, ennek ellenére ez manapság a fityisz-kádéenpé-jobbikos módi.

Idióta pártjaink közül egy darab LMP mit sem akar tudni a folyamatokról, a másik darab MSZP csupán önmaga paródiáját gyártja, a maradék három pedig időutazásban van: az álszentek talán még a legmodernebbül ganyék, már semmit nem adnak a keresztényi tanításra, teljesen nyíltan rabolnak - ahol csak tudnak. Teljesen nyíltan lopnak, csalnak és hazudnak, és hányják a szart mások fejére... illetve az áldást a saját szarukra.

A jobbikos csürhe nem tágít Mussolinitől és Hitlertől meg nagymagyarországi ábrándoktól, a bakancsaiktól és a sötétségtől...

Ez a fránya fityisz pedig Horthy és Szálasi buzikból tevődik össze. NO, és még dzsentrinek is képzelik magukat, akiknek semmi dolguk e világon, mint látszatot fenntartani. Hát, ilyen idiótákkal vagyunk kénytelenek együtt élni.

Csakhogy ... mindeközben eme elit óriási hatással bír a hétköznapi polgárra is. Még az újságírókra is...

Itt van ez a legfrissebb "ötlete" a 168órának:

Szerettük volna összemérni a különböző politikai erők valóságérzékelését és kreativitását, ezért játékra invitáltuk őket. Megkértük a parlamenti pártokat és az ellenzéki erőket arra, hogy legfeljebb négyezer forintból állítsanak össze egy karácsonyi ajándékcsomagot egy rászoruló család részére. Öt párt/szervezet tett eleget a kérésünknek, az alábbiakban az ő ajándékaikat láthatják. A pakkokat végül segélyszervezetek közreműködésével juttattuk el a nélkülözőknek.

Már bocsi, de mi a jó fenének tetszenek pártoktól 4-4 ezer forintot kérni?

Mi a büdös francokat lehet 5x4=20 ezer forintból "rászoruló" családnak ajándékozni?

Segélyszervezetek közreműködésével? - hát mi van itt?! Ki gondolja azt, hogy bármire is megoldás lehetne, akár csak figyelemfelhívás is egy ilyen dedós kis ötlet kiagyalása, ami úgysem fogja bizonyítani, hogy bármely párt is különb lenne a másiknál, hogy egyetlen egy is magától kiötölhetné a legjobb ajándékot, amit csak adni tudnának nem egy (vagy 5) rászoruló családnak, de az egész országnak? (lemondani)

Azt tudnillik' , hogy oszlassák fel előbb a kormányt, majd saját kis szervezeteiket, amelyek eltartása teljesen feleslegessé vált számunkra. Kreténeket nem érdemes saját nyakunkra, vállunkra teherként felaggatni, főleg nem holmi játszadozásokra biztatni nem kéne őket!

Kedves 168óra!

Ha össze tetszettek volna dobni 168 család számára valami kis "ajándékcsomagot" és azt tetszettek volna kiosztani, az is édeskevés lett volna jelen állapotában az országnak... ugyanis NEM VÉLETLEN AZ, HOGY RÁSZORULÓVÁ váltak családok. Teljesen természetes dolog ez, ha egyszer hiányzik egymillió embernek a lehetősége ahhoz, hogy jövedelemre tegyen szert... ennek pedig egyenes következménye az, hogy képtelenek maguktól a szükségleteiket előteremteni. De mindez nem arra felhívás, hogy most már kizárólagosan az legyen a VALAMI, ha valaki adományt szerez... bármilyen módon is... bármennyi agyonéheztetett, agyonfázított és agyonnyomorított személy számára.

Ezzel  - tetszenek tudni - csupán áldást tetszenek adni arra, ami amúgy teljesen abnormális, érthetetlen és szükségszerűtlen... vagyis fideszes! Ezzel csupán József Attila anyukájának a lábaskáját tetszenek kézbe adni, hogy kegyelmeséktől hazahozhassa vacsoráját.

"...

Kis lábaskában hazahozta
kegyelmeséktől vacsoráját,
lefeküdtünk és eltünődtem,
hogy ők egész fazékkal esznek - -

Anyám volt, apró, korán meghalt,
mert a mosónők korán halnak,
a cipeléstől reszket lábuk
és fejük fáj a vasalástól - -

S mert hegyvidéknek ott a szennyes!
Idegnyugtató felhőjáték
a gőz s levegőváltozásul
a mosónőnek ott a padlás - -

Látom, megáll a vasalóval.
Törékeny termetét a tőke
megtörte, mindíg keskenyebb lett -
gondoljátok meg, proletárok - -

..."

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr654983832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása