ütközet? - ütköző? - mi van már?
2011. július 26. írta: térfél

ütközet? - ütköző? - mi van már?

Romokban az ország népe, hej! Robbantások után... robbanás előtt? Félelmetes mi megy a neten, mi van a fejekben... hogy senki nem képes tiszta gondolatokra, az tuti! Kössz Vidóka, nagyon fasza volt a tusványosi előadásod is... annyira nem kellett!

Magyarország őrültek házára kezd hasonlítani, tele buggyantabbnál buggyantabb kezeletlenekkel, totálisan elkeseredett emberekkel, a kilátástalanság elől kábítószerhez menekült zombikkal, és hozzá a kormány  szolgáltat újabbnál is újabb nyomást, hogy depresszáltságunkat fokozza, ameddig csak bírja...

Kétszer kapcsolom be a rádiót, reggelihez és ebédhez (hát nem is híztam egy dekát sem - de fogyok... és persze nem találom a gatyaszíjamat sem, hogy meghúzhatnám) - de már nem sokáig...

Reggel azzal nyitott (a Kossuth), hogy milyen klassz lesz  az új M.t.k. - mert ... és előadta annak az ellenkezőjét, amit már secpec kitárgyalt az összes nem fidesz párt, illetve szakszervezet, hogy a kormány valójában kinyírja a dolgozó embereket - törvényeivel.

Délben pedig jött az Ütközőben valaki, akinek ismeretlen volt a hangja, de épp beleszaladtam abba az elfojtásba, amivel ki nem volt szabad mondania a "meghívottnak" nemtetszését az elbocsájtásokkal kapcsolatban... hu! Kissé érdekes volt - ledöbbentett. Pláne azon ütköztem meg, hogy nem a megszokott riporteremet hallom, hanem ezt a durva és másra nem figyelő hangot, aki nem is kíváncsi a riportalany mondandójára... és! A témát is ő akarja irányítani - na de akkor minek hívta be a szakembereket? Miért is nem beszél ő és mondja el a saját verzióját, amit nekünk hallgatóknak szán - etetés gyanánt?

A műsor végére füleltem nagyon, hogy kiderítsem ki a fasz volt ez az új? És honnan bújhatott elő? Marosi Antal a neve, keress rá, ha érdekel... nekem elég volt a szakmai múltja, az ide-odavándorlása a médiában... és persze a szóvivősége a bíróságnál, vagy az ügyészségnél? - franc bele! a faszi undorító volt az egész műsor alatt - na, hát ezért fogok e két étkezés melletti rádiózásról is leszokni - immáron minden valaha kedves műsoromról egyébként letettem, ami a tévézést illette. Na buMM! - lassan áram se kell nekem...

No de a téma baromi érdekes lett volna, ha hagyja beszélni a szakembert... mert arról szólt, hogy Bp. hogyan oldja meg a hajléktalanság kérdését.  - sehogy - A hivatal büdzséjében ugyanannyi pénz van rá (lesz! - pardon, és ez lényeges - mert perpill még nincs ott), mint volt tavaly.... és ez köbö 400 millió, ha jól emlékszem.

Erre fel... olvasom, hogy

Hatszázmillióval támogatják a kormánytisztviselők nyaraltatását

 

és... nem ordítottam fel... Már azt sem teszem... csak hitetlenkedve figyelem, hogy mi folyik ebben az országban (büntetlenül!)?

Hát, egyrészről folyik a lé - bele a kormányzati emberek zsebébe. Azoknak a zsebébe, akik annyira  figyelték (korábban)! a pénzt kitalicskázókat ... most meg cseppfolyósítják az állami pénzeket. Elfele tőlünk - vezetik oda, ahol az ő zsebeik tátongó űrként várják, hogy megteljenek már végre valahára és csurig.

No! Ezért kellenek ezek az új szerkesztők is. A KAMUNIKÁCIÓhoz ...új férfi kell! Ha már a régi szógyártókon csak röhögni lehet, most bepróbálkoznak másként.

Csakhogy, közben ütköznek ám a valóság eseményei is - Kossuthon és TV2-n kívül persze - és igazságként csapódnak rá a valóságra. Úgy mint: a hatalmas, adósság elleni harc  kellős közepére állított MEGSZORÍTÓ INTÉZKEDÉSEK köré, léelszívó bandériumokat állított ugyanaz a kormány. Ez, a belőlünk kiszorított + még kiszorítandó lét préseli át azokba az előbb említett zsebekbe. A MUNKA TERVE (remélhetőleg soha végre nem hajtása) során pedig az történne, hogy a létminimum alatti összegre szorított munka"bér"ért - rabszolgák alkalmazását készítené elő a vállalkozói szféra számára, ha már az egykulcsos adójukkal nem tudnak a munkavállalóból több járulékot kipasszírozni (az igazságosság orrbarúgásával)...

Talicskáról pedig többé... alig hallani. Most (csepp)folyósítva lett az, ami  elvezeti a szegény emberek utolsó fityingjeit is... és, ha ezt a nem kormányzó pártok továbbra is tétlenül nézik / hagyják... akkor a kereszténydemokraták jóistene sem mossa le róluk, hogy 1 húron pendülnek ott a parlamentben, és annak kisüzemeiben, és az egész ország ellen vívják azt az ütközetet (A POLITIKUSAINK ÉS AZ Ő SZOLGÁIK), amely romba dönteni hivatott az ország lakosságát. Rúgjatok már belénk! - még, még! ennyi nem elég!

Kíváncsi lennék, hogy erre adott-e felhatalmazást az a hülye 2/3? Mert ha nem, akkor szóljanak má' a fidesznek, hogy állítsa le magát! De ha igen? - na, akkor kurvára megszívtuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr803101268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása