Orbán ganyézni sem tud...
2011. június 02. írta: térfél

Orbán ganyézni sem tud...

Pedig baromi büszkén üvöltötte, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség egy disznóól VOLT... de ő kiganyézta! Hát a szar újra felgyülemlett - mindegy az hogy fityiszes vagy szoci ül az eus tőkén... a szar, az szar marad és mindig szarja valaki - fejlesztés helyett.

"A miniszterek az avatást megelőzően megtekintették a helyi Pásztormúzeumot és kirakodóvásárt, majd a 300 éves mátai ménes lovasbemutatóján vettek részt. Fazekas Sándor a csárda átadásakor emlékeztetett arra, hogy Magyarország egyik történelmi nevezetessége Euró pa legnagyobb füves pusztájának a szívében található. A hortobágyi táj az ott élő embereknek jelkép és érték egyszerre: a magyarság szabadságszeretetének jelképe, s olyan érték, amit a honfoglaláskor magunkkal hoztunk és megőriztünk – mondta”.

Fazekas Sándor a vidékfejlesztési miniszter - mondjon le! Ezek után, amit Kácsor Zsolt volt szíves tudomásunkra hozni (isten áldja az ilyen magyar újságírót! és adjon mellé jó sokat!), mást nem is tehet, mert akkora átveréshez adta a nevét, hogy már megint a magyarságomban sértett vérig... mondom én, hogy szégyenkeznem kell kormányunk minden megmozdulása után, hogy ezek is azon a nyelven beszélnek, mint mi: tisztességes és jóra való magyar emberek, ám nem politikusok! Szégyen szégyen és szégyen, amit a kormányzat megenged magának. Pintértől kezdve, Lázárjankón keresztül Orbán nevű miniszterelnökig bezárólag, de persze benne van mindenki, aki nem lépett még ki e körből, amely úgy alázza az ország népét, mint még soha senki nem merészelte.

Ez ugyanis a legkegyetlenebbek bátorsága. Azoké, akiknek semmi nem szent, semmi nem igaz, semmi nem létezik, a saját haszonlesésükön kívül!

" Az ünnepélyes szavak ellenére a Hortobágyi Nonprofit Kft. tulajdonában lévő Hortobágyi Csárda nem fogad vendégeket. Az épület zárva van, a konyha nem üzemel, a falakon semmiféle tájékoztató feliratot sem lehet találni az üzemeltető vagy a működtető kilétére vontakozóan, sőt az esetleges nyitás várható időpontját sem írták ki. De az udvaron kedden még ott lengett az a molinó, amely a hétfői átadást hirdette. "

Azon a molinón pedig ott díszelegnek a "projektek", amikhez azt a fejlesztési hozzájárulást - nagy bőszen - adták egy nonprofitnak mondott szervezet javára. (na erre tetszenek keresni és adózni - nem pedig a szerencsétlenek szociális segélyeire!)

" Az ünnepélyes megnyitó másik furcsasága az volt, hogy az agrárminiszterek előtt beszédet mondhatott a pár éve nyelvvizsgabotrányba keveredett Mező Ferenc, az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatóhelyettese. Mező Ferenc korábban a debreceni közgyűlés fideszes képviselője volt, akinek amiatt kellett lemondania a mandátumáról, mert kiderült: egy németül jól beszélő fiatalembert fizetett le azért, hogy helyette tegyen középfokú nyelvvizsgát. Az ügy bíróságra került, s Mező Ferencnek a botrány miatt nemcsak a közgyűlésből, hanem a Debreceni Egyetemen betöltött tanári állásából is távoznia kellett. "

Ez meg itt a másik jómadár fideszéknél! Tessék mondani, van azért neki erkölcsi bizonyítványa? Mit keres egy ilyen alak a disznóólban? (by Orbán) Ő szarja az újabb adagot?

Tehát a ganyézás csupán csak más disznók után volt mulatságos, a saját disznóit már nem bánja ez a miniszterelnök...

Egy év végére - ott tartunk tehát, hogy szabad hazudni, szabad lopni, szabad csalni és szabad zsákmányt szerezni egy ország nevével és népének tisztességes jó szándékával visszaélve. Mert ne reménykedjünk! ezt mind megteszi a fideszkormány bármelyik tagja és bármikor, bárkit átverve - ÖNÖS ÉRDEKBŐL! De mindannyiunk nagyon nagy kárára... és még van pofája Orbánnak a szerénység és tisztesség szót a szájára venni nagy nyilvánosság előtt! Undorodom ettől az embertől és mindenkitől, aki ezt a mentalitást képviselni képes... undorítóan gyalázatos!

Magyarországot átfestik - nem csak kifestőket küldözgetnek a lenézett emberek számára KONZULTÁCIÓ címén, de át is festik az egész országot: aljas gazemberek színvonalára...

(és ez NEM A HÍRCSÁRDA! csak a híres csárda... innentől hírhedt lesz!)

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr382952195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.06.02. 18:58:09

ezt most találtam "„A történelem országútján” projekt keretében, eu-s támogatással három csárdát újítottak fel, összesen 535 millió forintért." - na ugyi, hogy semmit nem fejlődünk az adósság és a munkanélküliség ellen vívott harcmodorban (sem) ! ez a három csárda ... kérem szépen volt valakié, aki üzemeltette is! aztán jött Fellegi és azt mondta nekik: hé, fijúk! adnék én nektek a nagy adósságvisszafizetési láz mellett is egy kis pénztet! Kell-e? - Kell hát! - no, akkor szóljatok please annak a nyelvzseninek, oszt osztunk a foglalkoztatás növelésére (he-he)
535 millió forintból 500 ember éves bérére futotta volna, ha nem szétrohasztani akarnák az országot... és egekbe emelni az amúgy is fellegekben élő, ingyenélősködő, fideszbarát vállalkozásokat...
süti beállítások módosítása