ki hiszi még szavát a fidesznek?
2011. április 07. írta: térfél

ki hiszi még szavát a fidesznek?

Hallom a rédióban Kósát mekegni... nem mond semmit, de azt nagyon. Előtte valaki remekül összefoglalja a tényeket, gondokat, elkövetett hibákat... mintha valamit értékelne is - nem tudom.

És akkor jön a Kósalali és azt mondja, hogy naggggyon meg fogják csinálni a bedőlt hitelesek ügyét, mert:

  1. kiváltja az állam a banknál az adósságodat! (ő lesz az, aki az árverezés helyett ócsón ráteszi a tappancsát a te vagyonkádra)
  2. megengedi az állam, hogy a lakáskádban maradj, (de onnantól a bérlője leszel annak, és nem törlesztést nem tudsz fizetni, hanem a lakbért)
  3. megment téged az állam (avagy egészen pontosan, amit eddig a bank miatt szívtál, azt most az állam miatt fogod)

Tehát ezt mekegte el Kósalali. Azt meg nem is képes felfogni, hogy mit jelent ez neked egészen pontosan a te nyelvedre lefordítva.

Hát figyelj Lalika, elmondom, hogy néz ez ki a valóságban: 

  1. jóember lakni akart valahol, oszt nem vót neki hol! (élt tehát azzal a kőcsönnel, amit úton-útfélen hozzá akartak vágni az bankok)
  2. jóember összes tartalékát beleadta a bankba, hogy az meg kipótolja az eladónak (eladó meg bezsebelte... no ki lehetett az ilyen ember? hát nem szegény pára általában)
  3. jóember azé dógozott vóna élete végéig is akár, hogy lakni tudjon valahol, ahonnan dógozóba járhat, meg ahonnan viheti a kölkét tanúni, hogy ne robotolnia kelljen majd, mint az apjának, hanem ... felemelkedjék cseppet, oszt könnyebb élete legyen (de a hülye kormány bezáratta a gyárat, vagy az átok vállalkozó lépett le a fizukkal, netán csak a multi húzott egy országgal odébb, esetleg jött valami válság... lényeg a lényeg: a jóembernek nem lett többé fizetése! De ha még nem történt volna idáig meg a jóemberrel ez a tragédia... akkor is jött a válság, meg a fidesz, meg a te hatalmas nagy idióta pofádból is kicsúszott valami, ami miatt a törlesztőrészletek a fellegekig, az adósság hátralék meg a csillagokig emelkedett... a szegény jóember meg a béka segge alá süllyedt)

vagy Átverés?

 

Jóembernek tehát a megtakarításait, a tulajdonát kívánja most az állam? - ÍÍÍÍÍÍÍGEN!

Jóembernek tehát mit ajánl az állam? - hogy legyen hálás azért, hogy elvette tőle a vagyonát, az életét, a munkáját, a jövőjét, az otthonát, a lakását... az utódai elől minden lehetőséget és fizesse meg most már a lakhatást is a saját házában, amit onnantól majd Kósalalitól - Az államtól bérelhet... amíg meg nem hal.

Ennyi a fidesz meséje... jó reggelt emberek!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr622808316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása