A fidesz elérte határait... NÉPSZAVAZÁST!
2015. augusztus 05. írta: térfél

A fidesz elérte határait... NÉPSZAVAZÁST!

a FIDESZNEK annyi, KÉSZ. Nincs tovább számukra. Elérték, amit akartak: hatalmon vannak (még egy kicsit), korrupcióból jelest érdemelnek (majd a büntetést), továbbra is nagyüzemben lopnak, csalnak, hazudnak, akit lehetett összeugrasztottak mára, kipiszkálták az egymás iránti megvetés és gyűlölet legmocskosabb formáit a rájuk szavazókból. És ennyi.

Miért gondolom ezeket?

A válasz nagyon egyszerű; beszélgetek az emberekkel. Jönnek a népszavazási kezdeményezés aláírásakor, és mondják..., mondják, és mondják a magukét. A nép nem hülye! Pontosan látják, hogy milyen következményei vannak a fidesz-jobbik-kdnp rezsimnek - még azok közül is vannak ráébredők, akik magukat fideszfannak mondják.

A fidesz elérte határait, már csak fogyni képes és csak az igazán hülyék maradnak meg támogatójukként. Ők is elhadarják szokásos, de egyre gyengülő mondókáikat, aminek annyi értelme van, mint magának a fidesz nevű pártnak és csatlósainak: "bontsd le magad" - sziszegi az egyik nőnemű agymosott, "ki fizet neked ezért?" - kérdi a savazós bácsihoz hasonlatos másik lény, ingatja a fejét a harmadik, de már szava nincs is, végül néhanapján beléakadunk egy-egy totál lerobbant, idegileg teljesen tönkretett fanba is, akit idézni sem lehet, mert maga sem tudja, hogy mit beszél. Ennyi tehát a hazug 2/3-ból megmaradottak kompetenciája az ő vezérük védelmében.

Ugye, hogy ez már szinte semmi?! Ezzel a szánalmas kis csökött táborral vajon mit tud kezdeni a szintén nem tiszta elméjű, de beton szinten érzéketlen vezér? Eljött a mi indőnk, amivel bátran élni is kívánnak mindazok, akikre már régen nincs hatással a médiapolitika műsorfolyama (a kutya nem nézi őket), a gyűlöletkampány plakátjaira rá sem tekintünk, az elénk vetett gumicsontokra sem indul meg a nyálelválasztásunk többé... Viszont, TENNI AKARUNK! A SARKUNKRA ÁLLNI, és megmutatni ennek a maffiatársulatnak, hogy igenis képesek maradtunk SAJÁT ÉRDEKEINK FELISMERÉSÉRE. Nem várunk sem messiásra, sem a pártok összefogására, sem hamis ígéretekre, de még 2018-ra sem várunk. Rájöttünk, hogy van bennünk még öntudat, amit igenis szabadjára lehet engedni, KÖVETELNI azt, hogy LEGYEN A NÉPNEK VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE.

Mert elég volt az igazságtalanságokból, a megkülönböztetésből, a kiváltságosok előnybe helyezéséből, de legfőképp a belenyugvást elégelte meg a sokaság, mert már az is leesett nekik, hogy nincs segítség. Nincs más, aki HELYETTÜ(n)K kikövetelhetné a mi jogainkat, kielégíthetné a saját igényeinket. Nem.

alairasgy150728-169w.jpg

NEKÜNK, magyar állampolgároknak kell tennünk azért, hogy végre tisztelni kezdjen bennünket a "hatalom" . Mire összegyűlik a több mint 200 000 aláírás az íveken, addigra a fidesz-jobbik-kdnp jogtipró koalíció is megérti majd, hogy betelt a pohár a polgároknál. Nem tűrjük tovább az elnyomást! (az a néhány kretén fan pedig nem tehet semmit ellenünk, mert mi vagyunk többen, és NÁLUNK AZ IGAZSÁG.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr197681356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása