Alapkompetenciaképzés Dúró Dórának és jobbereknek
2013. december 01. írta: térfél

Alapkompetenciaképzés Dúró Dórának és jobbereknek

Nem kedves Dóra és pártja, valamint fanjaik!

Ma, mondatértelmezéssel foglalkozunk, mert látható módon sok-sok gondotok adódik ezzel.

1. "Dúró Dóra, az ellenzéki párt szóvivője szombaton szakmailag indokolatlannak és emberileg elfogadhatatlannak nevezte, hogy az alapfokú végzettséggel nem rendelkező, a téli közfoglalkoztatásra jelentkező emberek az általános iskolákban tanulnak négy hónapon keresztül."

Van itt néhány tévedés (vagy szándékos ferdítés?) a részetekről:

  • - a téli közfoglalkoztatásra NEM JELENTKEZNEK EMBEREK, hanem a kormánykoalíció idióta (szakmailag indokolatlan és emberileg elfogadhatatlan) törvényének megfelelően - erőszakkal - foglalkoztatja őket az általatok többségében vezetett önkormányzat. Amennyiben nem jelentkeznek a polgármesteri hivatal behívójának megfelelően ezek a hús-vér emberek, az esetben letiltják a számukra megélhetést jelentő (? ha-ha) szociális segélyt!!!
  • - a kompetenciaképzésre kényszerítettek képzettségéről még senkinek nincs halovány fogalma sem, mert a mai napig nem tudja senki, hogy hol és mikor kell neki megjelennie. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy "alapfokú végzettséggel NEM rendelkezők" lesznek közöttük kizárólag!
  • - a képző helyeket aligha tudja általános iskola biztosítani, mert eleve nincsenek üres tantermeik, azokban tehát a nebulókkal együtt nemigen lesznek "oktatva" felnőtt EMBEREK!

2. "Az alapfokú végzettséggel rendelkezőket szakiskolákban képzik tovább a tervek szerint."

  • - hol másutt lenne értelme, nem kedves Dóra, pártja és fanjaik?

3. "A jobbikos politikus kiemelte: ezeket a sokszor analfabéta embereket nem a tudás megszerzése, hanem az a közel 50 ezer forint motiválja majd, amit a programban résztvevőként megkapnak."

  • - már megint a vétlen embereken tetszenek számon kérni azt, amit a kormánykoalíció szemrebbenés nélkül törvénybe iktat? Tetszettek volna ARRA HIVATKOZNI, HOGY AZ ISKOLÁK ANALFABÉTAKÉNT ENGEDIK KI A TANULÓIKAT! (azokat a gyerekeket, akiket most annyira félteni tetszenek a felnőttként felzárkóztatásra küldöttektől, mert hisz a korábbi évtizedekben már egyszer felszámolásra került Magyarországon az analfabétizmus - köszönhetően a szocialista rendszer kiváló közoktatási rendszerének. Annak ismételt megjelenése éppen a rendszerváltás utáni trehány és liberális oktatásnak, valamint a szülői elhanyagolásnak a következménye)
  • - ezeket az embereket kizárólag egyetlen dolog motiválja majd: az életben maradni akarás!

4. "A kormány melegedni teszi be ezeket az embereket az iskolákba, és közben fizet is nekik - fogalmazott."

  • - igen, és mi az ami motiválja a kormányt minderre? A választási kampánya részeként szavazatokat remél azoktól, akiket tönkre tett a törvényeivel.

5. "Abszurdnak és agyrémnek nevezte, hogy a kormány százezer embert szabadít rá az iskolarendszerre minden előzetes tájékoztatás nélkül."

  • - NEM AZ ISKOLARENDSZERRE szabadítottátok (TI IS) rá a százezer embert, hanem a munkaügyi központokra, a Türr Képző Intézményre, és az önkormányzatokra, hogy egymással való kooperáció képessége nélkül valaki majd csinál valamit, valahogyan... Az iskolarendszernek ehhez a baromsághoz SEMMI KÖZE!

6. "Hangsúlyozta: a Jobbik már most sok visszajelzést kap szülőktől, akik féltik a gyerekeiket."

  • - fentiek alapján, ennek az utolsó mondatnak a valóságtartalma olyannyira megkérdőjelezhető, hogy további értelmezésbeli hiányosságát firtatni sem érdemes.

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr695670118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása