egyedülálló konzultáció
2014. február 16. írta: térfél

egyedülálló konzultáció

Kedves Országgyűlési Képviselőjelölt! (Nyitrai Zsolt)

Ön levelet írt nekem, VÁLASZTÓNAK.

Pl. ilyeneket: " A Fidesz-KDNP több éve, egyedülálló módon folytat konzultációt Magyarország polgáraival." - igen, de most visszaírok kivételesen, bár ettől még konzultáció nem lesz, mert ahhoz "erős, összetartó közösség kell".

Mi viszont nem alkotunk ebben az országban semmilyen közösséget, ahogy volt szíves annak csíráját is elfojtani az önök pártja/párttestvére és annak vezére, sőt! Egyenesen szétvert minden együttműködésre valaha is képesnek mutatkozó csoportosulást, hogy a közösség szót ne is vegyem a számra.

"Közös erőfeszítéseinknek már látszanak az eredményei, fontos azonban, hogy dolgozzunk továbbra is együtt Heves megye sikeréért." - miről tetszik beszélni? Ez a megye a béka segge alatt tartózkodik, a választókörzet, melyet tetszene oly bátran képviselni nem hogy előre haladt volna bármiben is az eltelt 4 évben, de sokkal inkább erősíti az ország azon régióit, ahol a munkanélküliség és a nyomor egyre látványosabb formát ölt.

"Sok beruházás jött létre az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően, melyek közvetlenül hozzájárultak a térség fejlődéséhez. " Na, ne mondja! Az említett Európai Uniós milliárdokat kizárólag egyházi épületek felújítására fordították , vagy borászok és építőipari vállalkozások egyéni boldogulását segítették elő, mint azt jól nyomon tudjuk követni a megtámogatott milliókat elnézve az táblákon, amit nem szégyellnek közszemlére tenni (a szabályoknak megfelelően). Bizony, kiolvastuk a pályázati nyertesek oldalán azt is, hogy melyik térségbeli turisztikai vállalkozónak tették a segge alá a 15-20-65 milliót, hogy felhúzzon a telkén még néhány vendégszobát.

Ezek után már nem is csodálkozom azon, hogy "Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a 2014-es esztendővel az Európai Unióból érkező fejlesztési forrásokat olyan módon használjuk fel, hogy annak a térség minden polgára nyertese legyen." Sérelmezem azonban, hogy még mindig van pofája a "minden" polgárra hivatkozni, miközben tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy KIZÁRÓLAG  mely fajta polgárokért tetszene az parlamentben dolgozni..... Tudjuk pontosan, hogy mit jelent és kinek, a megvédett munkahely, azonban NEM LÁTUNK EGYETLEN ÚJAT SEM, pedig nagyon kerestük ez idáig is!

És akkor nézzük, hogyan is segíthetném további munkáját, ha a hátoldalon található kérdőívre is rátekintek?

"Ön szerint fontos-e, hogy a térségnek olyan képviselője legyen, aki - ha kell - közvetlenül segítséget tud kérni a kormánytól?" - nem baszd meg! Egyáltalán nem fontos, sőt egyenesen tragikus volt már eddig is, hogy pártállamként funkcionáltatok és kizárólag fidesz-jobbik-kdnp országot építettetek MINDENKI MÁS KÁRÁRA.

" Ön szerint mennyire fontos a térségben a munkahelyteremtés, új vállalkozások letelepedésének elősegítése?"- semennyire! Ti ugyanis képtelenek voltatok erre immáron inkább 8. éve, mint 4. Akit lehetett már tönkre tettetek, új munkahely pedig nem kell kényszerfoglalkoztatásban, NEM!  nincs több esélyetek!

"Ön szerint mennyire fontos a kis- és középvállalkozások támogatása?" - nem uncsi? Mert én már nagyon unom, és nem írom le másodszor is, harmadszor is, hogy a maffiagazdaságotokkal nem támogattatok ti senkit, hacsak nem a feketepiacot....

Végül pedig a térségben IS ROHADT SZAR A HELYZET - hála az orbán-kormányzásnak - mind a közbiztonság, mind az egészségügy, mind a közösségi szolgáltatások tekintetében. Még azt is elszartátok, ami már alakult volna. A köznevelést meg sem merted említeni, igaz?  A turizmus meg......? Láttad te mostanában mi újság a megyeszékhelyen? Nézd meg! Nézd meg a vízibicikli utat, a selejtként funkcionáló parkoló házat, meg a terveket, hogy szeretett Dobó terünk helyére mi a szart vízionáltatok?! Nézd meg, és sírd el magad!

A családokat pedig nem a hazugságpropagandátok segítené meg, hanem az, ha villámgyorsan letennétek még az elképzelésről is, hogy valaha képviselőnek szavazunk meg ennyi arra való képtelenség bizonyítása és folyamatos hazudozás után. NINCS TÖBB ESÉLYETEK!

A személyes adataimat pedig keresd ki magad!

Üdvözlettel: Választó

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr725817039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása