Lakossági információ
2013. február 26. írta: térfél

Lakossági információ

Magyarország az elmúlt években megújult rohadásnak indult. Mindannyian Mi, a leginkább nincstelenek nagy áldozatokat hoztunk, hogy talpra állítsuk az országot. Kiszolgáltatottságunk jelentősen nőtt csökkent. Magyarország ma már nemcsak a 2010 előtti időszakhoz, hanem Európa számos országához viszonyítva is gyengébb jobb teljesítményre képes. Ez a blogpost honlap azzal a céllal készült, hogy bemutassa az elmúlt évek legfontosabb kormányzati döntéseit, amelyek eredményeként Magyarország ma  a béka segge alatt jobban teljesít.

2013 januárjától minden magyar háztartásban tíz százalékkal kevesebbet kell fizetni a gázért, a villanyért és a távhőért.

Vagyis, a legszegényebbeknél már kikapcsolt áramért, gázért NEM IS KELL FIZETNI! - ellenben a habzsi-dőzsi háztartások ismét kaptak kedvezményt, hiszen , ha havi 80 ezret fizetett eddig, mostantól csak 72 ezrébe kerül...

A korábbi években Magyarországon a nyugdíjak folyamatosan veszítettek vásárlóértékükből.

Az elmúlt három évben pedig rohamos mértékben... ugyanis veszettül nőttek az árak...

A minimálbér idén 5,4 százalékkal, 93 ezerről 98 ezer forintra nő. A szakmunkás minimálbér pedig 5,6 százalékkal, 108 ezerről 114 ezer forintra emelkedik.

Bruttóban természetesen és minden más kormányzati intézkedésnek hála - nettóban egyre kevesebbet viszünk haza (ha minimálbért kapunk)...

A jelenlegi kormány 2010-ben csaknem felére csökkentette az önkormányzati képviselők számát. 2010-ben 25 063 helyett már csak 16 192 képviselőt választottak. 2014-től az országgyűlési képviselők létszáma is csaknem a felére csökken, a jelenlegi 386-ról 199-re. Európában egyedül Magyarország felezte meg politikusainak számát, ezzel jelentősen csökkentve az államigazgatás költségeit is.

Hát, de nem is! Még ma is állnak a települési önkorik egyrészt, másrészt viszont a fizetésük a csillagos égig emelkedtek - ráadásul kurvára emelkedett az államigazgatásra fordított összeg! A kormány tehát hazudik...

Magyarországon immár törvény véd minden édesanyát, aki szülés után vissza kíván menni a munkahelyére. A GYES-ről munkába visszatérő anyákat minden munkaadónak kötelező visszavenni korábbi állásukba.

Ja, épp csak a munkahelyét nem találja, mert azt viszont NEM VÉDI TÖRVÉNY...

Míg az előző kormányok idején folyamatosan emelkedett a munkanélküliek száma, az elmúlt két évben ez a rossz tendencia megfordult, és immár növekszik a foglalkoztatottak száma.

....:)... ! (muhaha)

- azt mondja a kretén, hogy 300 milliárdot rakott a "munkahelyvédelmi szarságba"...és ezzel 1 milla dolgozni akarót támogatott.... vagyis? vagyis egy millió dolgozóhoz hozzávágott 300-300 ezer forintot, oszt' hepla...

A kormányváltás óta 3500 fővel nőtt a rendőrség létszáma

... és mennyivel csökkent? azaz hanyan hagyták el az állományt? mennyien menekültek el máshova? külföldre pl.

Csak egy pénzügyileg független ország tud stabilan növekvő gazdaságot működtetni és biztonságot teremteni az embereknek. Ezért kell tovább csökkenteni az adósságot.

Ha ilyen okos, akkor miért nem  csinálja? Matolcsyval nem is fog menni - soha!

... és így tovább, de én nem bírom ezt a tömény álinformációt helyre tenni... pedig istenuccse' megpróbáltam, de ez a kormány menthetetlenül tévúton jár. A valóságot messze elkerüli... és HAZUDIK, HAZUDIK, HAZUDIK!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr545106629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása