Hanyatláslélektan - a postaláda mélysége - ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!!
2013. január 16. írta: térfél

Hanyatláslélektan - a postaláda mélysége - ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!!

Levélszemét... mond ez valamit? Szemét - mert nem jó semmire, de hogy még fel is idegesítse a postaláda tulajdonosát? - az azért mindennek az alja.

Évek óta figyelem, mi mindent merészelnek hozzánk bedobni? A politikai ingyé' propaganda már meg sem említendő. Tudjuk, hogy ki dobálja és mi okból - nem nyert! Ha ráérnek hadd hajigálják... hogy a termékvásárlással egybekötött kirándulós képeslap átverés - az is köztudott. De hogy milyen szintre süllyedtek "cégek" csak hogy kuncsaftot szerezzenek? - na, az meglepett :).

Gondoltam bescannelem, hogy meglegyen a bizonyíték is, de hát olyan kegyetlenül kevés az információm, hogy utána sem tudtam járni kicsoda? micsoda? az elkövető.

GARANTÁLT NYEREMÉNYEK! - nem is egy , de sok :) - JÁTSSZON ÉS NYERJEN!!! - és hozzá egy óvodás szintű rejtvény, melynek megoldásaként kijön a "PUSZTA" szó..... ez bizony igen sivár oldal, hiába van a képen LCD TV, HP notebook, szárítógép és autóóóóóóóómata mosógép, utazási kedvezmény (?!) és fődíjként egy FIAT Bravo.... - ember nincs, aki komolyan vehetné, hiszen a kezdés ilyen ni: MAGYARORSZÁGI rejtvény nyereményjáték - és az... tudjuk milyen :) - de azért fordít a "megfejtő" (ha már ennyi semmi energiát fektetett belé - kb. 10mp) és már látja is, hogy ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!! - épp csak a háttér a zöld és a bötű az a fehér...

Töltse ki a keresztrejtvényt. A helyes megfejtést írja a lent található levelezőlapra, majd küldje vissza a megadott címre 8 napon belül. EGY KIS SZERENCSÉVEL ÖNÉ LEHET AZ 1588 nyeremény egyike, melyeket az Ön városának környékéről sorsolunk ki. MINDEN BEKÜLDÖTT SZELVÉNY NYER!

FONTOS! Csak azokat a pályázatokat tudjuk figyelembe venni, melyeken a helyes válasz és a pontos adatok is szerepelnek.

A jogi út kizárt. A minimum életkor 21 év!!!

Tetszenek érteni?

  1. Pont az Ön városának környékén....
  2. Éppen 1588...
  3. Minden beküldött nyer... (még jó hogy nem azt írja,hogy a be nem küldött is nyerni fog)
  4. Csak azt veszik figyelembe, amelyeken ........a pontos adatok!!!!
  5. A jogi út kizárt.... (ezt imádom különösen!)
  6. Végül, ez a minimum életkor.... ez valami amerikás :)!


De hogy miért nem találok adatot ÉN magam? s a kíváncsiságomat nem tudom kielégíteni, hogy vajh mi kéri az pontos adatokat címmel, telefonnal, születési évvel, tokkal és vonóval? - nos arra nem kapok kielégítő választ a google-n... hacsak nem?! - elküldeném a megadott címre... de nem fogom!

HAPPY DAY

SIÓFOK

Pf.: 241

8601

Aki ügyes és kiderítette, hogy kinek és minek a címe ez, az legyen olybá és kommentelje ide nekem! Köszönöm szépen.

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr875022367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása