Magyarország színeiben... ne tessenek visszataszítóskodni!
2012. augusztus 03. írta: térfél

Magyarország színeiben... ne tessenek visszataszítóskodni!

... meg a kalocsai hímzés, ami a "legalkalmasabb a magyarságtudat kifejezésére" - oszt' jó napot!

A kormány megbukott, csak még nem akar erről tudomást venni. És közbejött nekik ez az olimpia, avagy szerintük -  kapóra. Gondolták, a nagy reklámcsendben kampányolnak egy nagyot a hülye mindigtévének és a retek telefoncsinak, aminek meg sem tudom jegyezni a nevét, annyira hidegen hagy az ő profitjuk. Nem így a sport! A sportot nem adom, sem az eszmét, amit az olimpiai fair-play jelenít meg minden NORMÁLIS ORSZÁG SZÁMÁRA.

Nem így Magyarországon.

Itt kérem, mióta a fidesz és a jobbik sziámipár fingja a passzátszelet a kdnp-vel karöltve, azóta kő kövön nem maradhat a hazában: itt kérem, jobbegyenesekkel tarolják le azokat, akik mernek EREDMÉNYT FELMUTATNI, és akiktől oly szívesen oroznák el annak dicsőségét, ha nem is egészen, de kábé 2/3 részben.

Hol is kezdjem?

Mocsai Lalinál, aki a Vastag gyerekkel együtt csápolt a kretén klubban? Kérdezzem meg, miért is nincs "lelke" többé a kézicsapatnak?

Nézzem a Kemény legényeket? Mondjam el mennyire sajnálatos dolog, hogy velük reklámozzák az ihatatlan sört? vagy hogy mennyire örömmel vegyes csodálkozással nézem Kásást közöttük?

Avagy elég Szabó Bencére, Borkaira, Schmitt doktorra , vagy Csibire hivatkozni, akik oly sokat tettek a 2/3-os jobbegyenes bevitelében?

Igen, arra gondolok egész pontosan, hogy a politikai sikertelenség, és két év tömény frusztrációja okán... fentiek hivatottak (karöltve a nívón aluli médiamunkásokkal) elorozni minden egyes olimpiai pont és éremszerző teljesítményéről, emberi nagyságukról és örömükről a figyelmet... ezek azért vannak Londonban, hogy a fidesz-kormány politikai kudarcait patyolatszínre mossák....

De csókolom a mocskos kezeiket, ilyen áron?

(idézetek jönnek a blogból, ami tegnap kiverte a SPORTSZERETŐK biztosítékát)

"...ahogy kell, megnyerte az aranyat, csak úgy mellesleg úszott egy könnyű világcsúcsot..." - nem kedves Balogh Gábor ott a poszt alján! - lehet, hogy neked ez kellett, de jelzem, hogy egészen másként is történhetett volna, és egyáltalán nem mellesleg születnek az egyáltalán nem könnyű világcsúcsok! Azok ugyanis - nem megrendelésre jönnek, hanem vér-veríték és hosszú évek fáradságos, kitartó és komoly szakmai követelményeknek is megfelelő tréningek árán... ha és amennyiben az aktuális időpontban minden egyéb is sikeresen passzol az elkövetőnél...

"...ha még 10 métert kellett volna úszni, az angol fiú nyer..." - ez eleve egy hülye mondat, ami sűrűn elhagyja a kibic-kommentátorok száját, de hála istennek - sosem ők vannak a medencében, hogy ilyesmin filózzanak az utolsó lélegzetek során. Amúgy pedig teljesen így történt volna, amit épp az ünnepelt próbált levegő után kapkodva (mert lecsaptak rá a rohadékok azonnal) elmondani, hogy bizony kurvára kellett neki kaparni...

"...a fent nevezett arcoknak egyrészt annyi közük van a magyarsághoz, mint nekem az úszáshoz..." - akkor, édes egy hülyegyerekem, nem ártott volna kussban maradnod! Hidd el, azonnal látta az olvasó, hogy egy kretén kormányseggnyalóval van dolga, aki jól eltévedt már megint a valóságtól és mindennemű realitásérzéktől. Bezzeg a rosszindulat! - az tetten érhető...

És akkor miért ne tessenek visszataszítóskodni?

Egyrészt azonnal átlátunk az összes politikussá vedlett szarkeverőn. Akkor különösen, ha képesek elorozni a dicsőséget attól, aki MEGDOLGOZOTT ÉRTE, vagyis az aktuális aranyérmet nyerő sportolótól. Mert minő furcsaság az, hogy Szabó Bence emlegeti saját valamikori nagyságát, és hogy azóta ... pont MOST lépett valaki az ő helyébe..., hogy Czene Attila szintén nem átallja elmondani ugyanezt, az SMS-ek emlegetése és reklámszövege között...

És már előre szorítok Berki Krisztiánért - hogy nyerjen!

És előre rettegek attól, hogy Borkai Zsolt miként próbálja azt az erőfeszítést a kormánynak tulajdonítani, amit ez a már most is NAGYSZERŰ sportoló a saját küzdelmei árán (jól cserben hagyottan és szociálisan hátrányos helyzetben) önmagának és edzőinek, családjának segítségével ért el - de nem a magyarsága révén és nem a kormánynak hála!!!

Amit ennek a kormánynak - teljesítményben - csak felróni lehet, az éppen az, hogy már Londont is, és az olimpiai eszmét is megfertőzte mindazzal a mocsokkal, ami őneki sajátja.

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr544693567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása