A fidesz 2/3-os blöffje
2011. október 17. írta: térfél

A fidesz 2/3-os blöffje

Most, hogy egyéni akciózásba kezdtem - kitágul előttem a valóság és mellette kontrasztként ott áll mereven... a KAMUNIKÁCIÓ. Olyan nagyon hülyék vagyunk! Beszoptunk mindent, amit a szánkba tettek, még én is, még mi is, akik pedig ébren sosem álmodunk, és nem azt akarjuk hallani, amit vágyaink állítanak elő, de a valóságot szeretjük... sokkal inkább.

Szóval: megkezdtem a harcot a közmunka program visszavonásáért, és egészen addig jutottam, hogy az önkormányzat Humán Erőforrás Bizottságánál kértem meg(ki?)hallgatásomat, hogy javaslatokat tehessek a foglalkoztatás bővítésének reális módjára, a helyi és valóságos megjelenését elmagyarázzam ennek a fos programnak. És közben belecsöppentem a közgyűlés összetételébe is.

Van nálunk 57308 városlakó. Hogy ki merre és hány méter, van-e munkája és hánynak nincs? és mióta? és mihez ért? - na, azt nem tudja senki és nem találok adatot rá sehol.

Ellenben az kiderült, hogy újra van fidesz alapszervezete a városnak - kerek egész 108 taggal. (!) Azt ugyan nem tudom, hogy jobbikos és KDNP-s párttag mennyi van és mennyien rendelkeznek MSZP-s vagy LMP-s párttagkönyvvel, de ez a 108 fő - az egész városban ez ledöbbentett kissé, mert hát ugye az a 2/3.... valahogy többnek gondoltam.

A képviselő testületünk pedig így néz ki: 12 fő Fidesz- KDNP 66%, 2-2 fő JObbik és MSZP 11-11% illetve 1-1 fő LMP-s és független 6-6%-ban képviselve a pártokat... de nem a várost és annak polgárait! Miért mondom ezt? Hát csak azért, mert maga az önkormányzat is pártérdekek mentén dolgozik és valóban a jobboldali értékeket sulykolja ha jobbikosokat is odateszem, akkor 77%-ban jobbos a gondolkodásmód és 11%-ban szocis 6% -osan lehet más, és ugyanennyi a független képviseleti arány.... abban a városvezetésben, ahol összesen 108 főnek van fidesz párttagkönyvecskéje....

Kíváncsi lettem, hogy állunk országosan?

A WIKI adatai szerint 2011-ben 102.150 párttag van az országban - ez pedig a választó korú népesség 1,2 %-a! Ebből FIDESZ 40320 taggal, KDNP 15500 fővel,  JOBBIK 12430 MEGVEZETETTEL összesen 68250-en vannak, ami láss csodát! éppen 2/3-a az összes párttagok számának.

Amikor tehát a fidesz 2/3-ra hivatkozik, akkor az összes párt tagjai között lévő megoszlásról beszél, azaz a 8 millió választó 0.8%-áról - a 68250 főről, akiről szól ez az egész fideszkormányzás... és nagynemzeti lózung.

És tényleg! Szokás volt felső tízezerről beszélni az áldott jóléti átkosban, ami hirtelen hatszorosára, majdnem hétszeresére nőtt! Csoda-e, hogy semmi pénz nem elég ennyi embernek?!

De nézzük a blöfföt! Nem máshonnan, mint az Országgyűlés Hivatalából
H 147-es irományszámról
Kelt: 2010 MÁJ 22.


A Nemzeti Együttműködés Programja

Tisztában vagyok az előttünk álló feladat nagyságával és a vele járó felelősséggel .
Tisztában vagyok azzal is, hogy nekem és kormányomnak az ország
háromharmadát, a magyar nemzet egészét kell képviselnünk . Ezt az elvárást szem előtt tartva fogom végezni a munkám, ezt várom el, és ezt fogom számon kérni minden munkatársamtól a kormányban és az országgy űlésben.

- mondá a program előszavában a 40320 fős párt vezíre - de nem látja a 3/3-ot! (a több, mint 99%-ot!

A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatának elfogadásával az új országgyűlés
elismeri, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy új rendszer, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megalapításáról döntöttek.

- szegényke! Már itt nagyot tévedett, hiszen áprilisban senkinek esze ágában nem volt "társadalmi szerződést" kötni, ahogyan szó nem lehetett a NER megalapításáról sem, hiszen azt csak május 22.-én kürtölte világgá ő maga egy személyben. (emlékezzünk csak, hogy kiröhögtük , amikor kifüggesztette - sem akkor, sem azóta nem tartozik ebbe a rendszerbe rajta kívül senki!

A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott . A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy ezt az alkotmányos keretek között megvívott forradalmat elismeri és tiszteletben tartja .

- nagyon hülye! Ehhez nincs mit hozzátenni,  másfél év után ugyanott tartunk: "szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba" taszított a vezír és fidióta nyaloncai alkotta kormánya. Ezért megyünk Október 23-án 15 órára demonstrálni, mert NEM TETSZIK A RENDSZER - az övé!

Mi, a Magyar Országgyűlés képviselői kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus
népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a

pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait .

Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.

- mondjam, vagy mutassam, hogy milyenek lettek a "tartóoszlopok"? De inkább nem sorolom, hisz éppen ez miatt megyünk október 23-án az utcára, és ezért mentünk már tavasszal is és megyünk szinte minden nap... MERT NEM TETSZIK A RENDSZER!

Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében
megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország

jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat.

Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat .
Erre tesszük fel életünk most következő éveit.


Magyar Országgyűlés
2010
 

"Ez a roppant erőket felszabadító összefogás" - most mégis a NER ellen irányul!

A fidesz 2/3-os blöffje nem jött be! Mi javában készülünk demonstrálni  ellene... ők meg fidióta módon ránk rendezett pártkisgyűlésüket is lemondták, mert a vezírnek el kell mennie....

Volt mifelénk egy mondás, "ha el kell menni... hát el kell menni!"

Menjen a fidesz is kormányával együtt a búsba! Elég volt belőlük!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr453310469

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magára hagyott nemzet 2011.10.19. 22:10:07

Egyik közjogi méltóság (leszámítva az Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság elnökét) sem lesz itthon október 23-án. Sem Schmitt Pál köztársasági elnök, sem Orbán Viktor miniszterelnök, sem Kövér László, az Országgyűlés elnöke.Nem mondom, hogy példa ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása