Már a pápa is ateista
2011. augusztus 18. írta: térfél

Már a pápa is ateista

Végre kimondta! Kimondta a pápa is, hogy nem a túlvilági élet reményében kell éljük az életet. Azt az életet, amely kinek-kinek a saját bazi nagy szerencséje folytán adódott meg neki, hogy apukája és anyukája hatalmas mázlival éppen őt segítették világra - erre a gyönyörűségesen szenvedés teli időre... ami számára pont most, pont ott, pont neki adatik meg... addig, amíg meg nem hal.

"A gazdaság központjában az embernek kell állnia, és a gazdaságot nemcsak profitmaximumával kell mérni, hanem azzal is, hogy mennyiben járul hozzá a közjóhoz - mondta a katolikus egyházfő újságíróknak a repülőgépen. XVI. Benedek szerint a jelenlegi válságot is a mindenáron a profit maximalizálására való törekvés okozza."

- no, hát kimondta végre! Egyenesen a pápa szájából hangzott el a tuti - tessenek kinyilatkoztatás félének venni, és jól megfogadni! Nincs mese - innentől a KDNP-nek, Orbánnak, a Fidesznek, Schmitt Pálnak és főként! - minden egyes papnak: le kell mondania minden szaros profitjáról! Hurrááááááá! MInden szaros, és ördögtől való profitot azonnal össze kell gyűjtetni - mindenkinek magának - és LE KELL RÓLA MONDANI!

A fosztogatás után eljött az osztogatás ideje, hogy a KÖZJÓT szolgálja végre az a rengeteg magán kézben létező, és a válságot magát rendszeresen mások nyakába varró PROFIT.

Hogyan szabaduljunk meg a profittól?

 

- ez lesz mostantól fogva a legfontosabb kérdés, amit meg kell válaszoljon magának minden olyan hithű alattvaló, akinek van - mások verejtéke árán szerzett - FELESLEGE.

Szokásomhoz híven, segítek nekik :) - van néhány ötletem ugyanis:

  1. vagyonát adja állami kézbe, szolgáltassa vissza oda, ahonnan hugyér'szarér elvette - mert hiányzik az bizony sokaknak (kastélyok, gyárak, üzemek, földek, szántók, legelők,tavak, és erdők, hogy ne TSZ-t mondjak)
  2. átlagfizetésen felüli jövedelméről mondjon le - a 230.000 Ft./ hó fölötti fizetését adja egy alapba, amelyből majd felturbózzák azok bérét, akiknek bőven ez alattiból kellene megélniük... vagy épp a semmi jövedelmükből (hülye fidesz!)
  3. tőzsdét és  egyéb - ilyen hazugságon, és semmin alapuló - nyerészkedési lehetőségeket világszerte szüntessék be
  4. bankok és bankárok, elég a károkozásból! Adj hitelt egyértelmű, és nem változó kamatra, megbeszélt (kialkudott) időre - és kuss az uzsorának! Fogadd a megtakarításokat és legyen azok kamata a hitel fele... élj meg ebből a különbözetből!
  5. a mindenkori profit felét tartsd meg, és abból FEJLESSZ! ne az állami közpénzeket pályázatokon elnyer(észked)ve... a másik felét pedig tedd a közösbe, mert nem mindenkinek van olyan foglalkozása, amelyen pénzben kifejezett haszonra tesz szert... (gondold csak el, vállalkozókám!)

És most tedd csak össze a kezed, aztán gondold végig mit is üzent Neked a pápád.... és akkor most, emlékezz csak! hányszor sértetted meg a felebaráti szeretet, a ne lopj! ne csalj! ne kívánd... stb. igét? Jusson eszedbe az összes filléred, amit mások kárára, avagy a közjótól elhappolva - és azt magadnak kisajátítva - halmoztál fel! Jusson eszedbe mindazoknak az élete, akiknek azért kell szenvednie ebben az egyszeri életükben, mert Te gondoskodtál róla; hogy a lehető legnyomorultabb sorsuk legyen!

Kész vagy?

- azért nem kell leugrani a 10.-ről...! - mert nem mondtam, nem kértem, hogy: veszítsd el a munkád, az autód, a házad, a családod, az életed minden értelmét.... az emberi méltóságodat sem kívánom elvenni, a szaktudásodat sem, a jövőképedet sem, a hitedet sem... Csak azt javasoltam, hogy fogadd meg azt, amit a pápád üzent Neked! Azt üzente egész pontosan, hogy a világod központja nem a PÉNZ! - hanem az EMBER! - a másik ember, akinek ugyanúgy - mint Neked - ez az egyetlen élete van. MOST, ebben a világban óhajtja azt ÉLNI: nem rabságban, nem kiszolgáltatva Neked, és nem a Te kegyelmedből... hanem alanyi jogon! Pusztán azért, mert ő is embernek született.

Ugye érted?!

- nincs számukra (sem) paradicsom... a jelen életük van csupán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr143163259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása