Egy boldog közmunkás
2011. június 23. írta: térfél

Egy boldog közmunkás

Na, ez vagyok én! :) - és nem azért mert a csicskaszerep ellenére, be tudom csempészni a szakmát, minden egyes pillanatába a közmunkámnak.... de nem ám! (ez egyéni örvendezés, és azt meg is tudom szerezni saját magamnak)

Ma azon örvendezem, hogy reggel hallottam az LMP-s képviselő szavait, tegnap olvastam a nem jut eszembe blogon Zéró bejegyzését, és délutánra a Metropolra is rátekinve, szintén azt látom, hogy a Pintér beadványt egyértelműen elmebetegségnek tekintik emez józan gondolkodású említettek. Hallottam én ezt a tahót is reggel a rádióban... akkor kegyetlenül felhúzott... de hát inkább örvendek annak, hogy végre eljutott az értők, és tehetősök füléig is az a fajta értelmetlen és aljas szándék, hogy MUNKA ajánlatok helyett KÉNYSZERMUNKÁRA kötelezzék az ország aranyos kisembereit....munkaBÉR helyett pedig segéllyel fizessék őket...

Végre feléledt a lehet más a politika! Régóta szimpatikusak nekem, de egyikben sem bíztam. Ma pedig azt látom, hogy kizárólag ők azok, akik intelligens ember módjára átlátnak a szitán egyrészt - felmérni képesek a fidesztörvények következményeit, és tisztán látják az orbáni szándékot is, amellyel nem hogy nem segít az ország felemelkedésében, de egyenesen árt nekünk.

Végre azt érzem, hogy azok is felmérték ezen közmunka program veszélyeit, akiket nem érintett eddig, sőt... talán a közelébe sem kerültek. Végre azok is mozdulnak a nyilvánvaló embertelenségekre, akik még nem fenyegetettek, de emlékezni képesek arra, hogy miként is indult útjára a fasiszta népirtás kísérlete.

Végre vannak olyanok, akik rádöbbentek a nyilvánvaló ármányra és cselszövésre, amit az Orbánegypártifideszkormány agyalt ki saját választói és a magyar nép ellehetetlenítésére - ámde saját hatalmával - hivatalosan is felvállaltan = törvénykezése által visszaélve.

Végre felismerték a politikusi érában is (néhányan még, de egyre többen), hogy vagy megöli saját népét ez a kormány, vagy merni kell vele szembe szállni és akár bizonyítékokat szolgáltatni arra nézvést, hogy kiirtja csak a magyart, de fel nem emeli a fideszegypárti közmunka program.

MOst van az a helyzet, amikor  a politikus tehet a kisemberért, védheti a választójának azon jogait, amelyek emberi mivoltához tartozik... és amelyet éppen a sárba döngölni készül tahó kormányunk megátalkodott belügyminisztere, aki maga semmi nemes cselekedetet, vagy munkamorált felmutatni nem tud, de még bajtársi érzései sem maradtak, mióta Orbán szolgálójává alacsonyodott le, és képes nevét adni egy ilyen - másokat totálisan igazságtalan helyzetbe (és lehetetlenbe is) hozó programot felvállalni.

Mondhatnám, hogy mi a baj a "némasággal", a fejek félrefordításával.... de most éppen nem ezt látom! Hanem azt látom, hogy legalább az LMP képviselők felfogták már, hogy olyan helyen "dolgoznak", ahol igenis lehet ordítva követelni az emberi jogok TISZTELETBEN TARTÁSÁT, ahol a döntések megszületése (megszavazása) előtt, de mellett is - és azon túl - a blogokban, az uniós testületeikben, az önkormányzataikban, az újságokban és nyilatkozataikban - de tőlem demonstrációkon is ... bárhol, bármelyik munkahely közelében, vagy a bíróságokon... de muszáj kiállni a kisemberekért!

Mert az orbánkormány közmunka programja az utolsó lépcsőfok a totális elnyomatáshoz, a totális fideszuralomhoz, és az ország összeomlásához... vagy ... ami még rosszabb lenne: egy olyan polgárháborúhoz, amelyet a fidesz politikusai és hívei ellen vív - minden másként gondolkodó magyar ember...

Mert ez az egy biztos, hogy a fideszkormány - élén Orbánnal, nem normális gondolatokkal ébred reggelente, jóra való szándékot nem ismernek, sem szaktudással nem bírnak a törvényeik következményeinek feldolgozására...

Ja, amúgy tényleg hatalmas lépésnek tartom az említetteket és főként reményt keltőnek, mert ez az aljasság, mindenkinél kinyitotta a bicskát...

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr353009339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása