Népszerűség vagy közutálat?
2011. május 18. írta: térfél

Népszerűség vagy közutálat?

Olvasom, hogy Orbán úgy az első, hogy (a második) közjogi méltóságként (?) orbitális zuhanásban van... "népszerűségben"! Hja kérem! A népszerűség sem az, aminek láttatni akarják ezek a kis felmérést végzők, és azt közre is adók... mert hol vagyunk már attól, hogy kit mennyien ismernek név szerint? Ember nincs e hazában, akinek a seggében is ne turkálna már a fideszpropaganda gépezet valamelyik kis csavarja! Gyerek nincs e hazában, aki 8 éves korára ne azon agonizálna, hogy elmúlt nyóc'év... vagy, hogy nemzeti konzultáljon-e, avagy alekosznak melyik volna jó feleségnek?

A valóságot meg leginkább a VV kérdésekre adott válaszokban látom megjelenni - ami sokkal nagyobb "lefedettségnek" látszik, mint az este valamely bárgyú műsorának "nem (is) reprezentatív felmérése: az nagy számú (400-700) beSMSezőinek hála (haha).

Milyen jellegű létező/nem létező pártnak adnád a szavazatod, ha most vasárnap lennének a választások?
radikális baloldali 2% (98)
zöld 6% (328)
balközép, szociáldemokrata 20% (1101)
baloldali ("emberjogi") liberális 18% (1031)
centrista, pragmatikus 15% (867)
jobboldali ("piacpárti") liberális 19% (1047)
jobbközép, konzervatív 8% (456)
radikális jobboldali 7% (401)
egyéb 6% (312)

 

Ez alapján vezet a baloldal :) egy kissé, ha kihagyom az egyebet és a centristákat. Ha a 20%-os szociáldemokratákat nézem, akkor is örülök, mert azt jelenti, hogy a töke tele van a többségnek az tőkések rablógazdálkodásával és az jobboldal sem olyan erős már, mint fennen igyekeznek hirdetni az médiában.

Melyik pártra szavaznál, ha most vasárnap lennének a választások?
Fidesz-KDNP 9% (490)
Jobbik 10% (545)
LMP 21% (1198)
MSZP 21% (1202)
Egyéb pártra. 15% (872)
Nem tudom / nem mennék el szavazni. 24% (1384)

 

Ez meg azért édi kis lista, mert jól látszik belőle, hogy a pártoskodással végképp felhagyna a magyar ember, ha....

Ha eltakarodnának a pártok a politikai palettáról... hát nem sokan sírnának utánuk, és hamar belátnák az ilyen-olyan párttal szimpatizálók is, hogy van élet a pártoskodáson kívül! Sőt, ott kezdődne az igazán!

Ha a fideszkormány nem fideszes volna, akkor azt is tudnák a seggnyaló kommunikátorai, hogy Orbánnál rég nem tetszési index mutatkozik , hanem sokkal inkább a közutálat, aminek örvend. (illetve nem örvend - vagy tojik rá?) Legyen inkább tárgya a közutálatnak, amiért keményen megdolgozott... mindent megtett annak érdekében, hogy egyrészt a gügyögő gyerek is vele és velük, az idióta kormányzásukkal foglalkozzon (megállt náluk a fejlődés is 23 éve), másrészt pedig minden húzásukkal csak ellenszenvet ébresztettek a jó érzésű családokban.

És ma reggel, volt pofája még a rádióban is megszólalni (gondoskodónak és aggódónak maszkírozott hangon), és próbálta a hallgatót "megérinteni"... Szerintem érzi, hogy eljátszotta a hattyú halálát - végérvényesen. Nincs több dobása!

Kolosi Peti pedig :I - istenem, ez mekkora egy tapló! azt mondja, hogy van "érték" is az alekosz-showban.... ? - hogy nem szakad rá az ég!? Illetve... komolyan azt hiszi? (nem olvastam ám el! - nem bírom a retket! - igaz, valamelyik nap majd elájultam, mert magyar filmet adott le! (kaméleon) és ilyenre nem emlékszem, csupán az amcsi faszságokra - már hogy azok szoktak ott menni...)

Végül, hogy a közutálatról is ejtsünk néhány fontos szót, íme mit találtam ma! Egy valóságos adathalmazra leltem, amely dolga volna amúgy minden megyének (még Hevesnek is - akár a csődeljárás okán), hogy a valóság ábrázatját nyújtsa a kíváncsi olvasónak:

"minden tizenhatodik elhelyezkedni vágyó embernek van lehetősége munkát találnia."

- tehát pláne kuss a népszerűségnek, és minden kákávét megpályáztató Nemzeti Fejlesztési... bizbasznak! - és Szijjártópetiknek is!

Nem! Itt kérem, rég nem arról van szó, hogy miért pont Kósalali előzte meg Orbánvikit, hanem arról, hogy ELÉG VOLT  a népünk kizsákmányolásából - úri módon - élők kiskirályságaiból! (Legyen az egy párt, egy miniszterelnök, egy polgármester, vagy egész csődeljárást kijátszó városi fidesznyikes honatyák (Esztergom), netán éppen csődeljárást jelentő megyevezető (Heves, csak mert emitt meg szoci volt az, aki csődbe vitte a megyéjét), lehet az újságírást megcsúfoló Bajerzsóti, vagy a hozzá hasonlóan szlovákrendszámonfutó batárok tulajdonosai, esetleg vállalat vagy intézmény igazgató, aki Jupiterként mindent megtehet, de a kisökröknek semmit nem enged... Pintérsanyi nyugdíját évezheti, de a DOLGOZÓ már ne tegye? - vagy mi?) Mit gondoltak ezek a fijúk? Hogy a nép hülye?

(A kutatások jelentős része azt mutatja, hogy stresszhelyzetekben a nők és a férfiak eltérő módon viselkednek: míg az utóbbiak (a fijúk) támadnak vagy éppen menekülnek, az előbbieket erős ösztön hajtja arra, hogy segítséget nyújtsanak, és gondoskodjanak a veszélyben lévőkről. A nő biológiailag huzalozott arra, hogy gondozzon és gondoskodjék - de arra is, hogy stressz esetén szociális támogatást keressen.) ! (keresd a NŐT!)

"A legnehezebb helyzetben  a segédmunkások vannak, akiknek a létszáma 8369, ugyanakkor a munkáltatók 794 állást ajánlanak a munkaügyi rendszeren keresztül nekik. Ha befejeznék a középiskolák a kereskedők képzését a megyében, senkinek sem tűnne fel. Munkát ugyanis hiába keres 2940 eladó, nem talál. Pontosabban csak közülük néhánynak, mindössze 21-nek van esélye a szakmában elhelyezkedni. A kereskedő cégek ugyanis ennyi státuszt hirdettek meg a térségünkben."

Jelentem, a nép nem hülye!

 

A nép utálatáért is meg kellett dolgozni... és ennek most kéretik learatni a gyümölcsét:

el lehet menni az ország éléről!

- amíg szépen kérik, akik kérik - illetve javasolják:

ilyen támogatottsági deficit mellett - nincs nemzeti együttműködés! Itt kérem, közutálat van, és TILTAKOZÁS A FIDESZKORMÁNY ELLEN!

- tetszenek már kapiskálni?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr362914527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noeszt 2011.05.19. 15:15:26

Kedves térfél(-nő)!

Írástudó, gyűlölködő? Fáj a 2/3, amely elsöpörheti a gazságot, felszabadíthatja a Hazát.

Miért nem fáj a hazugság, amellyel támadjátok ezt az esélyt? Miért nem fáj a "felett nyugati demokrácia" ármánykodása, a hellerágneses hazudozás? Miért nem vagy MAGYAR?

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.05.20. 15:32:03

aha! itt már sejtem, hogy komolyan gondolod, amit írsz :) Szegénykém! Neked fájhat valamid... (illetve annak a hiánya)

noeszt 2011.05.21. 12:57:11

@térfél: Szegénykém, picike írástudója a világunknak!
Van ami neked fáj.

Neked az igazság tabu, éppen ez fáj nekem. Kétagysejtű lények írástudása is fáj. Ha van elég eszük, akkor a gonoszságuk fáj. Igen, ilyen a "szolgalekű magyar" nép, jelentős része, nem tűri a hazugsgot. Hiába gyilkoltatok büntetlenül, hiába keseregtek azon, hogy nem eleget.
Fáj a "fejlett nyugati demokrácia" kettős mércéje, hazugság-tűrése. Fájnak a nyilvánvaló hazugságok, amelyekkel elárasztjátok a világot.
Fáj, hogy se Istent, sem Embert nem ismertek. Mocskoljátok, és amikor tehetitek gyilkoljátok az Igazságot keresőket. Kihasználjátok az emberi gyengeségeket, hogy szinte minden ember elégedett az ő eszecskéjével. Ezen elfogultságában megerősíti őt a gyűlölet, amit az eléjük vetett ügyeletes "gonoszra" vetíthet.
Így szereztetek hatalmat. Így akarjátok megfojtani a szabadságharcunkat. Gyűlölködtök, mocskolódtok. Meddig tehetitek büntetlenül?

Bunkológus · http://szatmarfigyelo.blog.hu/ 2011.06.06. 13:18:18

@noeszt:
Segíthetek?
Gyere, mond el, mi fáj!
Ha beszélsz róla, akkor könnyebb lesz!

Ha nincs kedved, akkor világíts nekem!
Mond el az igazságot!
Kérlek!

noeszt 2011.06.06. 15:37:25

@Bunkológus: Bunkológus! Mocskolódásokkal, alantas ösztönöktől hajtva, éppen ti ne látnátok a sebeinket?
Elbizakodott, bunkók vagytok, bunkológusként romboljátok a védtelen lelkeket.
Hiába terjesztettétek, hogy nálatok a legnagyobb az egy főre jutó szürkeállomány mértéke. Ahol, egy a szánalmas hellerágnesi szint a csúcsok csúcsa, az okosság mértéke, ahol nincs becsület, ahol a mindenkit meg lehet venni kilóra, ott lenne az okosság?

Hát, nem! Kedves bunkó-bunkológus! Gondolkodj többet! Talán megvilágosodhatsz még, te is.

noeszt 2011.06.06. 15:49:02

@Bunkológus:

Most vettem észre, hogy blog-gazdi eltüntette a lényeget!

Illyés Gyula: A nagy kérdés és Sinka István: A magyar hatodosok című verse volt elviselhetetlen számára!

Majd jön és takarít megint, mert ő "az írástudó", ezért takarít. Takarító "cenzorka", takarít!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.06.06. 18:06:19

@noeszt: moderálhatnék, ki is tilthatnálak, de itt hagylak inkább, hadd lássák mások is, hogy miféle vagy... Tudod noeszt, eddig hozzá se nyúltam ahhoz, amiket itt irkáltál (most már nem is fogok), de még egyszer megkérlek, hogy NE! ne nálam fröcsögj! Ne ide piszkíts, eredj inkább a pajtásaid oldalára egyetérteni! Léci!
(persze csak, ha képes vagy magad irányítására és mások kérésének eleget tenni ... *o*)

noeszt 2011.06.06. 18:24:39

@térfél: te fröcsögsz! Ha nem te takarítottad el az ÍRÁSTUDÓKAT az útból, akkor az elvtársaid tették!

Nagyon piszkos a blogod, de tőled piszkos.

Nem neked írtam az előző választ, nem is akartam veled szót váltani a múltkori ocsmányságod után.
süti beállítások módosítása