Márpedig, én büszke nem lehetek!
2011. április 20. írta: térfél

Márpedig, én büszke nem lehetek!

Volna pedig mire..., és épp azt lopták el tőlem. Helyette kínálnak valamit, ami égbe kiáltóan bűzös hazugság!

Ők pedig ünnepelnek, koncertre költik a pénzünket, ami állítólag nincs... majd tréningeznek egy újabbat valami wellnessben... nekünk pedig idelökték a worthlesst - az alkotmányukat.

Minden magyar honfitársunk büszke lehet erre az alkotmányra. Sokan szeretnék elbizonytalanítani a társadalom tagjait, de mi garantálni fogjuk, hogy ez az alkotmány mindenkié lesz. Szeretnénk 2012. január elsejéig minden magyar honfitársunkkal alaposan megismertetni az új alkotmány rendelkezéseit”, hangoztatta Lázár János

1. kizárólag a kormány bizonytalanítja el a társadalom tagjait - de szerencsére nincsenek olyan sokan!

2. Nekem te ne garantáld, hogy az alkotmányotok mindenkié lesz, mert az felér egy fenyegetéssel - akkor is kinyírjátok a hazát, ha azt senki nem akarja?

3. a ti alkotmányotok maga a szégyen! nem hogy valami lenne, ami büszkeségre adna okot. 2011. április 18. úgy vonul be a magyar történelembe (még ha csak szájhagyomány útján is), mint az a nap, amikor egy kormány saját nemzetét hozta szégyenbe - önmaga előtt. Szégyelljétek magatokat!

...a volt kommunista, rendszerváltó országok alkotmányai közül, ha utolsónak is, de a legjobb született meg. A nemzeti konzultáció kapcsán hozzátette, valószínűleg még nem született olyan törvény Magyarországon, amelyről több mint nyolcmillió választót kérdeztek volna meg.

1. talán volt időd a többiekét megszemlélni egyáltalán? Látni szeretném az összehasonlítást, amely bizonyítja, hogy ez a tiétek lenne a legjobb!  - avagy csak értelmezzem szokásotok szerint: a fidesz az etalon? (de hol? kinek a mércéje szerint?)

2. hogy nem szárad ki a beletek, amikor szemen szeditek a hazugságaitokat? - miféle konzultáció? - szétszakad már mindenki a süket álmodozásaitokon! Amire ti konzultációt mondtok, az egyoldalúan elkövetett önámítás! Hülye Lázár! A konzultáció szakemberek közötti párbeszéd, valamilyen vitatott vagy csak felvetett ügy kapcsán... amit ti műveltetek, az baromi messze van ettől

3. Magyarországon ilyen ocsmány törvénykezés - egész biztosan - soha nem volt még!

„Egészen megdöbbentő és sajátos”, hogy külföldi sajtóorgánumból kellett megismerni a volt államfő kritikáját”.

- Egészen megdöbbentő és sajátos, hogy külföldi sajtóorgánumokból kell megismernünk a Széll tervek aktuális pontjait... amik kizárólag bennünket érintenek, mint az ország gazdasági programja, ami soha nincs kész mellesleg... és olyan nemzetgazdasági miniszterünk van, aki nem képes bizottság előtt nyilatkozni - gyanítom, hogy képtelen volna szakmai körökben egyetlen helyes értelmezést eldadogni. Matolcsy egy szakmai nulla - na, ez a megdöbbentő, hogy ez az ország gazdasági ügyeit intéző fideszcsótányotok van csak...

Harrach Péter (KDNP) frakcióvezető: „Felemelő, hogy új alaptörvényt alkottunk, az ember életében egyszer adatik meg ilyen történelmi lehetőség. Nagyon jó érzés volt maga az előkészítés folyamata is, a részvétel is sikerélmény volt. Nemcsak azért, mert a KDNP szempontjait képviselni tudtuk. Hanem azért, mert ezek össztársadalmi szempontok is: maga az ezeréves történelem megjelenítése az egész nemzet számára büszkeséget jelent, de az élet védelme, a házasság és a család intézményének védelme is az egészséges társadalom érdekét szolgálja. Ilyen értelemben ez a nemzet alkotmánya lesz, széles társadalmi részvétellel.”

Ennek a kereszténydemokratának meg csak üzennék valamit - bizonyára hiányzott minden szövegelemzés óráról, mert hogy: nem történelmi lehetőség volt az új alaptörvény alkotása, hanem egy gátlástalan tett, ami szembe ment egy ország akaratával! - Jó érzés ez? Sikerélményt adott? - vagy pusztán arról van szó, hogy leszarták a közvéleményt...? Hol van itt az össztársadalmi szempont? - melyik az a rész?

Az össztársadalmi szempont az, tudni illenék egy demokratának vagy mi a francnak, mert keresztény is egyben... hát akkor már  nem lehet demokrata, mert valamelyiket csak hazudja! Szóval, ami a társadalomban élő emberek mindegyikének szempontja az az, hogy élni akar! És ezt az életet veszélyezteti az alkotmányotok - sok millió ember számára! Családokat tesztek tönkre (tettetek eddig is a megosztás politikájával), és a társadalom egészségességét lehetetlenítitek el folyamatosan! Az egészséges társadalomnak ti magatok (fidesz-egypárti-kormány) vagytok a megfertőzői!... Ilyen értelemben lett az említett nap a nemzet szégyene.

Ez az alkotmány pedig csupán azt testesíti meg, ami undort sikerült nektek előállítani magatokkal szemben a jó érzésű és ép ésszel bíró lakosság körében. Széles társadalmi részvétellel fogunk benneteket elzavarnia ahalálfaszára... ne erőlködjetek tovább, nem érdemes! Kiírtátok magatokat a magyar nemzetből - ezzel az alkotmánnyal. Nem mi fogunk új hazát keresni, hanem nektek kell elhagyni a miénket - MOST!

A semmire kellő, értéktelen emberek ti vagytok! A nemzet szégyene pedig a kormányotok!

BÜSZKESÉGRE TEHÁT SEMMI OKUNK!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr212843520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása