kormány-kommunikáció-média-hatóság-blogtér-valóság=Mo.-2011
2011. január 02. írta: térfél

kormány-kommunikáció-média-hatóság-blogtér-valóság=Mo.-2011

Nem unatkozom... nem hagynak. Mulatok - sírva vigadok - olvasok, és éjfél után vagy Ázsia természeti szépségeiben gyönyörködöm, vagy a szipolyok felkelése miatt nem alszom...

Nappal pedig a blogtér borzolja a kedélyem - vagy nem... olyankor szétröhögöm az agyam - a nagy magyar valóságon, hogy már azt képzelem: álmodom csak.

Mai menü: két hozzászólás az egyenlítő kedvéért innen egy és onnan egy - nagy az egyetértés - ez már a NENYI hatása lehet (?).

- "Anyád a tudatlan seggfej, nem én.
"Az pedig, hogy kábé jól érezzük-e a dolgokat,"
Nem leszarja az értelmes ember az érzéseiteket?"

- Bizony nem! Az értelmes ember nem szarja le mások érzéseit.

- "Lehetne e a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jelmondata is. Könnyen lehet, hogy a következő választásokon – már ha egyáltalán lesznek választások, és a nép nem értesül róla időben, hogy a kétharmados többséget felhatalmazta a választások eltörlésére is –, egyszóval, ha lesznek választások, akkor ez a négy szó lehetne a kampányjelszavuk. Úgy jó, ahogy van."

- Bizony - ettől tartok én is! Mert semmi másról nem szólt még a fidesz-fáma, mint arról, hogy ők nagyon JÓK... pedig nem is érezni. De ha leszarja az érzéseinket és ezt értelmesnek véli... hát akkor nagy a baj!

- "Kit érdekel, hogy ti hol érzitek a terror meg az elnyomás szelét? Egy szar feka rapper ócska mocskát éjszakára tetette a hatóság. Történt ez egy olyan hulladék liberális szutyok rádiónál, amelyik úgy kezdte a működését, hogy szart rá a frekvenciamoratóriumra, szóval tevőlegesen vette semmibe az akkori médiaszabályozást éveken át.
És most még nekik van nagy pofájuk
."

- Engem például érdekel, hogy érdekli-e a kormányomat az, ha én elnyomás és terror alatt érzem magam - általa! Az meg egyenesen felháborít, ha a mocskot kizárólag ő nevesíti - ilyen hangnemben pedig védi valaki az ő kormányát, ami sajnos az enyém is, még ha szégyenlem is, hogy ilyeneket tesz a kormányom, és hogy támogatói ekként bírnak megnyilvánulni... (mint az óvodások: mutogatnak és a másikra fognak mindig mindent, állandóan összehasonlítgatják a kakijukat mások kakijával)

- "Amikor a nemzeti együttműködés kormánya a nemzeti együttműködés nevet vette fel, már lehetett tudni, hogy amire egyáltalán nem lesz hajlandó, az az együttműködés."

- " Most mit kellene, fészbúkon lájkolni a sajtószabadságért agonizáló rohadt liberálisokat? Gyertyát tenni az ablakba? Kimenni a térre hőbörögni az űberdemokratákkal, hogy jaj-jaj, itt az elnyomás? hát a kutyát nem érdekli."

- szegény!

- "Simicska Lajoson kívül még az életben nem működött együtt senkivel. Neki partnerei soha nem voltak, csak alattvalói, csatlósai, kiszolgálói. Ezért nem csoda, hogy a nemzeti együttműködés emberei sem az önkormányzatokban, sem a parlamentben, sem azon kívül, sem a környező országokkal, sem Európával, sem Amerikával semmiben nem működik együtt, a legkisebb kompromisszumokra, belátásra nem hajlandó, minden úgy jó, ahogy van. Ahogyan azt a párt teljhatalmú ura, tulajdonosa, elképzelte. Ebbe a rendszerbe csak schmittpálok, szijjártók, legújabban megint rogánantalok férnek bele..."

- Nos, igen... első lépésként a NENYI-ket kell letépni a falról, szerintem is - hiszen annyira hazug és közben annyira átlátszóan csakis kisbarátokkal tart fenn partneri viszonyt, hogy az már... sérti a magyar emberek össznépi méltóságát is. Nagyon sérti a NENYI a magyarok méltóságát! (már akinek van)

- "Amúgy meg mekkora a diktatúra már, nem?
Ott ültök otthon a kényelmes szobában, oszt irkáltok, (mert gondolom ettől mentek el) hogy jaj-jaj, oda a szabadság.
Oszt közbe' nagyon pontosan tudjátok, hogy hajatok szála nem görbülhet, annyit háborogtok, okoskodtok, fideszeztek meg zemberekeztek vérben forgó szemmel meg habzó szájjal, amennyit akartok
."

- Idefigyelj kispajtás! 1. - A szemed neked forog vérben. 2. - nincs kényelmes szobája legalább 4millió magyarnak. 3. - A te szád habzik. 4. - Hiába vagyunk okosak, nem hallgattok ránk, és hiába háborgunk - le sem szarjátok, ahogy üvöltöd... 5. Nem mi a zemberekezünk, hanem szijjártó petike nem tud szünetet tartani a névelő után- ezért aztán az ő szájából hangzik az emberek helyett az, hogy a zemberek. (nem tűnt fel? - mert nem figyelsz!)

- "Most már csak azt a kérdést kell feltenni, hogy ehhez az elmebeteg állapothoz miért statisztál tízmillió ember (tisztelet a kivételnek)? Nem elég látni, hogy ez egy megzakkant, megőrült ember, nem egy államférfi, hanem egy seggfej, aki lejáratja, tönkreteszi az országot, közben sárba tapossa legalapvetőbb jogainkat? Tényleg viccesen kell velük bánni, el kell viccelni az egészet? Miután Scmitt Pál munkáját elvégezte, vagyis az éppen elé tett papirost aláírta, és kihirdették a magyar sajtószabadság és a magyar demokrácia végét jelentő mediatörvényt, nem kellene elgondolkodni azon, hogy ehhez tovább nem asszisztálunk? A felcsúti gyereket egyszerűen pszichiátriára küldjük, elmebeteg parancsainak nem engedelmeskedünk, nem hunyászkodunk meg. A parlamentben például nem játsszuk el a képviselői fizetésünkért, mintha demokrácia lenne, nem legitimáljuk egy őrült diktátor teljhatalmát, nem asszisztálunk a demokrácia látszólag demokratikus módon történő felszámolásához. Mire várnak még a képviselő urak? Menjenek el taxizni, vagy vissza a szakmájukba, és fekete-fehéren utasítsák el ebben a tisztességtelen játékban való részvételt. Ha diktatúra, akkor legyen diktatúra. Ha tudnak ellene bármit tenni, akkor maradjanak. ha nem, akkor miért adnak demokratikus látszatot a demokrácia felszámolásának? "

- " Diktatúra, mi?
Lófasz van itt, nem diktatúra, nem is sajtóterror.
Az mondjuk tisztán látszik a gőzösfeű libbancs kommenterek javán, hogy bizony a Lipótot megint meg kéne nyitni.
"

- Bevallom, hogy ilyen alakokkal szóba sem szoktam állni, de sajnos annyira elterjedtek a neten osztogatott orvosi javaslataikkal, hogy szeretném őket az egészségügyért felelős kormánytagok figyelmébe ajánlani - vagy így, vagy úgy... de tereljék őket oda, ahova köll :)...és még egyszer :)...

- "Orbán a demokratikus rend megtartására, az alkotmány védelmére kapott felhatalmazást. Azért szavaztak neki kétharmadot, hogy az ország előtt álló súlyos döntéseket meghozhassa, az elkerülhetetlen strukturális reformokat végrehajthassa. Azokba bele sem fogott, a hatalmát a demokrácia és a jogállam felszámolására használja. Erre nem kapott felhatalmazást, ez illegitim. Ezt világossá kell tenni, ehhez nem szabad asszisztálni, ezt egy az egyben el kell utasítani. Addig kell ezt tudomására hozni, amíg lehet, amíg ez nem jár emberek bebörtönzésével, halálával, amíg nem lesznek utcai harcok, amíg nem kell békefenntartó csapatokat küldeni Magyarországra. Még most van egy percnyi idő, amíg ezt meg lehet tenni, de utána már késő lesz. Ha kivárnak a demokrácia hívei addig, amíg Orbán az esztelen ámokfutását alkotmányba foglalja, attól kezdve a törvény szigorával sújt le azokra, akik a szabadságukat követelik vissza. Most még lehet szólni, most még van alapja az ellenállásnak, holnap már nem lesz."

- Erről van szó! Ezt mondom én is - rátkay filip csak egy  -a fideszmédia pelusából kicsusszant  - kakadarab - nem tőle kapjuk a nagy frászt.

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr252554767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása