Jujj már!
2010. december 20. írta: térfél

Jujj már!

Új szabály, hogy a hatóság legfeljebb három évre pályázat nélkül adhat valakinek műsorszórási engedélyt, közfeladat ellátására. A közfeladat ez esetben szükségállapot, elemi csapás, ipari szerencsétlenség, vagy "valamely közösség speciális oktatási, kulturális, tájékoztatási igényeit" jelenti.

- az hagyján, hogy szijjártó még mindig ott tart, hogy mindenki jól jár az egy kulcsossal... de EMBEREK! hogy a jó büdösbe jön össze a szükségállapot - elemi csapás - ipari szerencsétlenség és a "valamely közösség speciális oktatási, kulturális, tájékoztatási igénye" ? Hogy?  Miféle közfeladat lehet egy közösség speciális oktatása? - a speciális nevelési igényűekre gondoljak? A siketekére vagy gyengénlátókéra, netán a gyengeelméjűekére? És ahhoz minek egy műsorszóró? És egyáltalán... mennyire közfeladat bármely közösség oktatása, ha már egyszer annyira speciális, hogy elemi csapással és ipari szerencsétlenséggel mérhető egybe? Netán szükségállapottal...?

Ki van itt megbolondulva?

Ki a jó büdös francnak támadhatik igénye még további plusz tájékoztatásra? Ki volna az, aki közfeladatként egy újabb műsorszórást akarna elővezetni, mint elemi csapást - a kultúrára, a független tájékoztatásra? Vagy csak szükségállapot levezénylésére... jujj, ne má'! Még belegondolni is rossz, hogy mi mindenre gondolhatnak ezek a kormányzó kis pöcsök?! - és még azt mondják: ne rettegjek... Már hogyne rettegnék, amikor ilyen javaslatokat mernek csak kiötleni is?! Igényli a fene! - egyiket sem! Sem a szükségállapotot, sem a külön órákat, sem pedig a kultúrát - amelyek egy speciális csoport igényét elégitenék ki!

De mennyire  ki nem állhatom a speciális csoportokat már magukban sem, főleg ha a fidesz nyöszörgi bele valami törvény javaslatba - egyenesen utálom!

Az egész fideszes műsorszórást és médiamanipulációt utálom! Magát a fideszt sem komálom, hát még az egyéni ötleteiket, amellyel mindenki mást szeretnének olyanra formálni, mint amilyenek ők maguk. És ha papagájkommandóval nem megy, akkor egy egész műsorszórót küldenek a nyakunkra? Hogy engedelmeskedjünk? Majd szépen belemossák a setét fejekbe, amit ők akarnak hogy benne legyen a buggyant buksikban?

Ne röhögtessetek már! Annyira sötétek vagytok ti ott a kormányon, hogy az már fájdalom. Komolyan azt hiszitek, hogy lesz magatokon kívül bárki is, aki a szórófejetek alá, elé állna vagy ülne? Már most sem nézzük az adásokat, nem hallgatjuk - mert nem lehet kibírni azt a tömény hülyeséget, amit elő bírtok vezetni... ipari katasztrófa? - mi van, kedvet kaptatok hozzá? elemi csapás? - mi van, erre élveztek, hogy elúszik az ország fele, ha kormányra kerültök - valami nagy kulturális sokk hatása alatt? Csak a szükségállapotot nem ismeritek fel, hogy mi az, amire az országnak égetően nagy szüksége lenne... azt bezzeg nem bírjátok felfedezni! Ahhoz már fénynek kéne lennie az agyatokban és a szívetek helyén - mert nektek szívetek nincs!

...az ember természeténél fogva társadalmi lény - arra született hogy közösségben éljen...

A vezetőknek pedig jogalkotó tevékenységében a természettörvényt kell megjelenítenie - nem pedig Orwell egy regényét - idióták!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr832528892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.12.21. 14:15:44

(helyettesítsük be a "keresztény"-nyel;)
"a keresztény közösség speciális oktatási, kulturális, tájékoztatási igénye" igenis közfeladat!
(értsd: MINDENKI legyen keresztény!)
- a speciális nevelési igényű, siket és gyengénlátó ("akinek füle van a hallásra, az hallja, szeme van a látásra, az lássa", netán a gyengeelméjűek (avagy "boldogok a lelki szegények")
És ahhoz minek egy műsorszóró?
Mert hátha maguktól nem akarnának keresztények lenni!
Na, most már beláthatod, hogy EZ a dolog valóban elemi csapással és ipari szerencsétlenséggel mérhető egybe, netán szükségállapottal...

Még a "pálfordulásról": - ja, úgy könnyű, ha valakire a damaszkuszi úton személyesen(!) rászól Jehova: "Saul, Saul, miért üldözöl engem" - na, EZ nekem is többet érne bármilyen "műsorszóró" süket propagandájánál! ;-)

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.12.21. 18:23:59

@1.szolo -2014;): Azt mondod? ... erre kellett volna gondolnom? - nem mertem :). Ezt azért nem! Ennél sokkal durvább járt az eszemben, mert ezek állatok - nem emberek!
süti beállítások módosítása