Hahó kormány!
2010. október 24. írta: térfél

Hahó kormány!

Volna itt néhány tennivaló! Most, hogy ilyen szépen felsorakoztatok az ünnepnapon az egyik oldalon a virágládák mögött, középütt meg a katonaság és a testőrök, meg az őrsereg... a kordonon túl meg mi: a NÉP. Szóval,... kellene most már néhány törvény, aminek esetleg hasznát is látnánk. Jön a tél ugyanis - rohadt keménynek jelzik előre - a kutyák már vastag bundát növesztettek, de nekünk majd gáz kell - jó sok, meg pénz, hogy ki is tudjuk fizetni, tehát némi bérre - munkára szeretnénk szert tenni. Ennek érdekében viszont van mit határoznotok ott a parlament langymelegében. Tehát munkára fel!

1. Kéretik egy olyan törvény, mely szerint egy ember egyetlen TISZTESSÉGESEN elvégezhető munkahelyet, beosztást bitorolhasson - nem kettőt, vagy hármat azaz többet!

2. Kéretik az önkormányzatokat arra kötelezni, hogy minden lakosa számára biztosítson megélhetést - helyben! Ennek elérésére az egyes törvény hatályba lépésével egyidőben kéretik meghozni a 3. számú igénylést!

3. Kéretik a nyugdíjtól még messze álló, 50-es korosztályokat azonnali hatállyal felvétetni - szakmai tapasztalataikra apellálva - az üres munkahelyekre, minden egyéb - számukra a teljes ellehetetlenülést jelentő - szempont ellenében!

4. Törvényt kéretik alkotni arról is, hogy nyugdíj mellett senki nem foglalkoztatható bármely fizetős állásban! Ám, ha valaki 100 évesen sem akar nyugdíjba vonulni, hát akkor ne vonuljon, dolgozzon a fizetéséért és kizárólag a béréért! (de sohasem a kettővel együtt)

5. A legfontosabb törvényt viszont azért kell meghozniuk drága képviselők és kormánytisztviselők és miniszterek és bizottságosdiak, de legfőképp politikai szemfényvesztők! hogy az ország sorsát tudják érdemben és felelősen irányítani... tehát, e törvény szerint: minden képviselő úgy a parlamentben, mint a helyi önkormányzatokban - megbízatása idején semmilyen gazdasági társaság tagja nem lehet, ahogy addigi munkahelyét is köteles felmondani, hogy teljes terjedelmében a rábízott feladatok teljesítésének követelményeit elégítse ki Szeretett Hazánk Polgárainak Képviseletében és azok Szolgálatára - a KÖZ ÉRDEKÉBEN!

(Én magam erősen remélem, hogy az ünnepi előkészületek fáradalmai a mai napon kipihenésre kerülnek, hogy hétfőtől végre elkezdődhessen az érdemi munka - ott fenn - a magas égben.)

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr202395339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisa 2010.10.24. 17:16:51

Ezt komolyan be kéne vinni nekik. Kíváncsi lennék némely rohadék álláshalmozó pofájára!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.10.25. 11:22:47

@kisa: a pofájukon valószínűleg ártatlan érthetetlenség tükröződne... amúgy pedig csak székletmintát hoztak ma reggel is :).
süti beállítások módosítása