Forog a gyomrom
2010. október 08. írta: térfél

Forog a gyomrom

... van mitől.

Politikától, globalizációtól, médiától, kapitalistáktól és a hazugságaiktól. Itt van mindjárt a hírzárlat a katasztrófával kapcsolatosan. Azt követi a nem zárolt hír, hogy kik is kerültek a közügyek élére, mint környezetvédők. Mindjárt utána jön a kis Szalai Annamária az ő duplafizujával és idecsatlakozik mindjárt a büdzsé is. Hogy aszongya' létminimum összege: 73.000 Ft/hó, de a minimálbért nem volna jó emelni, mert nem tenne jót a burzsuj munkaadóknak, ellenben a minimálbér összege bruttó 73.500 Ft - nettó pedig 63.000. Jelenleg. Én pedig ott tartok, hogy dögöljön meg belőle a gazdasági ügyekért felelős összes kormánytag és a minisztériumban dolgozó fidesznyik.

forog a gyomrom...

...mert képtelen vagyok végig nézni egy műsort is a TV-ben. Hazudik reggel, manipulál délben, hülyíteni akar este. Éjjel pedig nyakamba zúdítana egy kis horrort - párhuzamosan a két kereskedelmi adón. Régóta bámulom együttműködésüket - csak nem értem, mire jó az, ha ugyanolyan műsorokat tesznek egy időben a palettámra. Ezek versenyezni akarnak? Oszt' miért és kivel? Mert ha szeretném a főzőcskét, akkor is csak az egyiket nézhetném, ha bírnám a megaszart az xfaktorral együtt, akkor felváltva nézném - amíg az egyik nem bír lekötni, addig lesném a másikat és fordítva... De mert nem bírom, így mindkettőt leszarom.

Szóval nem tudom mire fel hajaznak mindig egymásra, az egyiknek eszébe juthatna, hogy a nézőt szolgálja ki... nem?

Miután nincs különbség kettejük között (tv2 és RTL), én sem tudom melyiken megy ez a genny... ahol négyen jutnak egyre és semmi több. Ez ugyanis nem műsor - már megint és még mindig nem sikerült műsort csinálniuk! De legalább néznék meg a hírportált, hogy miként is vélekedik a szerencsétlen néző?

Melyik celebbel csókolózna?
Ön már szavazott - köszönjük! A szavazás állása:

Kozsó
1%

Szabó Zsófi
17%

Majka
1%

Szorcsik Viki
8%

Zana József
1%

Cseke Katinka
2%

Horváth Edit
1%

Forog a gyomrom
70%


Összesen 413 szavazat.
 

Ezeknek ott.... fizetést adni? Hát barátom! - a legnagyobb marhaság. Legalább akkora, mint meggyes tamásnak ...

Legalább akkora, mint a tudományos akadémia tudósaira várni iszap ügyben, vagy a jobbikra bízni az ellenzék szerepét... vagy hitelt adni bármelyikük szavainak is.

Hasonlóan badarság azt gondolni, hogy Tarlós hirtelen okosabb lesz attól, ha Papcsák párhuzamosan kutakodik Zuglóban és az ország minden pontján egyszerre...

Egyszerre nem lesz itt más; csak a szenny kavarodik fel - még ha Rogán is a következő kispajtás, aki tisztaságról akarna beszélni vagy épp egy undort építtetne a belváros központjába - dicsekvésként.

Ami ide kell, az egy ba..ott nagy takarítás, ami tán az egész világot is megrengetné és nem 70%, de inkább 80 vagy 90 %- a az embereknek a mellett szavazna, hogy takarodjon el az összes hazug kapitalista, az ő aljas kapzsiságával a Föld színéről is.  ... csak mert okádni nem jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr462356604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása