Hősök az öngyilkosok terén
2012. június 18. írta: térfél

Hősök az öngyilkosok terén

Eme bejegyzést az ATV támogatja.

A Horthy kultusz terjesztése elleni tüntetésről leadott híradása nélkül én sem írtam volna... de most már muszáj. Történt ugyanis, hogy végre valahára néhány szervezet és párt szükségét érezte elmondani, hogy ebből aztán ELÉG! Így a "hősök" is felkerekedtek, hogy a tűző napon megsülve, megfőve, elájulva, vagy árnyékba húzódva - de túléljék az Orbán-kormányt, és az ő pitiáner próbálkozásait arra, hogy felélesszen valamit, ami rég eltűnt már a süllyesztőben, mert oly otromba, oly embertelen és mert oly szégyenletes korszaka volt az országunknak.

Hősök voltak a felszólalók és az ő szervezeteik... öngyilokba húzódtak viszont azok, akik húzódoztak a meghívásnak eleget tenni. Hát pedig NINCS TÖBBÉ INGYEN SZAVAZÁS! Nincs ingyé' vacsi, de nincs ingyen munka sem (mindjárt visszavonják a közmunkát, mert bebizonyosodott, hogy szart sem ér, csupán propaganda a kormány fényezésére - de nem jött be), és a hátramaradó 2év pontosan arra jó, hogy ingyen... azaz teljesítmény nélküli pártokra és pártocskákra EMBER nem fog szavazni.

Fordult ugyanis a kocka: az EMBER észhez tért, és azt lesi, hogy KI MOND IGAZAT, ÉS KI AZ ,AKI KIÁLL AZ IGAZ ÜGYEK MELLETT? Szavazáskor pedig szarik a kampányra, kizárólag oda teszi majd a voksát, akiben megbízhat. Ezt a bizalmat pedig most építik fel, avagy ölik ki mindazok, akik távol maradásukkal kampányolnak önös önmagukért, azaz pártjuk érdekeiért... Azt mondom váljon egészségükre, én figyelek és nem felejtek. Aki nem csatlakozik a jogos érdekérvényesítő szándékához a normál módon élni akaróknak - azaz nem ért vele egyet, hogy normális életre vágyunk a hazánkban... nos, az NE REMÉNYKEDJEN A SZAVAZATAINKBAN... NE!

Hősök voltak még a vasárnapi tüntetésen azok is, akik szervezőként (szolis mellényben vagy anélkül) egy pillanat törtrésze alatt körbevették és védték a rendezőket.

Jöttek ugyanis az agymosottak és fröcsögtek egyet - személyesen - mind az ő tizenéves elbutított agyukkal avagy a parlament képviseletében (fujj, de égő egy ilyen Zagyvának - milyen buta csapata van már! ezeket vezetni... kész szégyen, ha még képviselő is mellé, akkor egyenesen öngyilkosság) .

Hatalmas bukta volt a tegnapi nap a jobbikosoknak! Kiderült, hogy rohadt kevesen maradtak és abból is csak a legsötétebbek álltak ki a napra, hogy égessék magukat :) - mégis mit képzeltek? Hogy ha a beléjük vert marhaságot odaordítják majd azoknak, akik rég nem a múltat akarják megismételni, hanem a jelenben akarják az élhető jövőt felépíteni... szóval akkor majd szeretni fogja bárki is az ő imádottjaikat? Csókakőn kívül ember nincs e hazában, akit izgatna, hogy hova teszik  a holt Horthyt lemásoló holt tárgyat... nekik szégyen ez, meg a többi falunak, hogy ott éktelenkedik náluk valami utcanévként egy tetű, akit már rég kitörölt minden ma élő ember az emlékezetéből, mert annyit is ért...

és az ATV... - ezek is (beka...)magukra zárták villámgyorsan a készüléket, ha ennyit bírtak említésre méltónak tartani, amiről beszámolhattak... Csókolom! Mellé tetszettek nyúlni :) - nem az volt a nap történése! (nem is adok hozzájuk linket, mert nívón alulit nem reklámozok) - ellenben arra jó volt, hogy egy újabb médiumról tudjuk meg, hogy szart sem ért a munkájához (hiteles tájékoztatás). Egy újabb öngyilkos csak, ami és akik kivonták magukat a forgalomból. Arra gondolok, hogy mivel csúsztatnak, hazudnak és manipulálnak just like az Orbán-kormány - így említésre sem méltóvá teszik önnön magukat. Odaszarnak valahová valamit - de a világban nem hoznak semmi változást... ezért aztán nagyon könnyen válnak hőssé azok, akik viszont mindent megtesznek azért, hogy elfelejthessük ezt az őrült - semmire nem jó - destruktív 2 évet, ami épp mostanság kezd saját dugájába dőlni - he-he :)

Segítek megérteni: a politika, amit a médiának tetszenek csinálni... az ott is marad, mert nekik tetszik csupán... de lehet csak kényszerből? Holmi kis félelem avagy rögzült szolgalelkűség, esetleg az amire okították őket média szakon?

És amikor már senki nem néz tévét (mert minek? nincs benne semmi nézhető, semmi értelmes, semmi felemelő, semmi - ami igaz lehetne, semmi - ami előbbre vinné az országot, semmi - ami lelkesítene, semmi olyan, ami jó érzést keltene a nézőben), és nem olvas újságot sem, és már a rádiót is megbánja az első perc hallatán, hogy bekapcsolta... szóval akkor gyilkolta le saját magát a fityisz is, a szentkorona is, a hülye képviselő is, az ellenkezés kedvéért ellentüntetést szervező vármegyék, meg a nagyon elzárkózók hada is, ha nem képes az utca emberének MEGFELELNI - tettekkel.

Végül, egy kis felvilágosulásra valót ajánlok itt.... akár utólag is érdemes elolvasni, hátha sikerül legközelebb ellentünti előtt rájönni, hogy baromságokhoz "ne adjam a nevem, és az arcom" - te hülyegyerek, aki nekimentél a rend őrének, és még hőbörögsz azon, ha kicsit teszi a dolgát a szakértő - mint ahogy igen jól tették is a rendőrök, habár nem önszántukból rohadtak a tűző napon - ellenben a munkát elvégezték rendben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr324595465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása