Holokauszt Orbán módra  (hanyatláslélektan)
2013. január 27. írta: térfél

Holokauszt Orbán módra (hanyatláslélektan)

Ma félóránként harsogta a rádió Hende Csaba szövegét, majd Orbán Viktor közleményét és a KDNP nyilatkozatát, az MSZP megszólalását...

Jaja, lezárásként a jobbikról egy kurva szót sem! Ahogy arról sem szól a királyi média, hogy milyen lépésre szánta el magát Róma - és nem Budapest! - polgármestere, hogy kifejezetten a szélsőjobb magyarországi ténykedése elleni tiltakozásul elsötétítse a Colosseum boltíveit.

A holokauszt nemzetközi emléknapján az olaszok érzékelték, hogy baromi nagy gáz van Magyarországon, amiről kell beszélni, amit rendbe illik tenni, amitől keményen el kell határolódni.... nálunk meg Hendére futotta csak, mert mindenki más szájából már kurva cinikusan hangzottak volna a SZAVAK. Ocsmány kormányunk ocsmány miniszter elnöke - az MTI-nek gügyögve - még mindig mert egy ocsmány hazugságot eljuttatni, miszerint " senkit nem érhet az országban hátrány és megaláztatás".

Meri ezt nyilatkozni azok után, amit regnálása óta el kell szenvednie szinte már minden rétegnek, akiket igenis megkülönböztet és büntet a törvénykezési gyakorlatával. Ez, megint csak egy undorítóan átlátszó és nevetségesen hiteltelen megnyilatkozása a diktátori hatalomnak!

Hányinger kerülget, amikor rátalálok a 2010-es törvényre, amelyről a Szentkoronarádió így adott hírt:

Sólyom köztársasági celeb szerdán aláírta a holokauszt tagadásának büntethetőségéről szóló törvény módosítását, mert szerinte a jogszabály nem alkotmányellenes, közölte a döntés indoklását Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője az MTI-vel.

Kumin Ferenc elmondta azt is, Sólyom László szerint ugyanakkor nem volt helyes, hogy ezt a törvényt az Országgyűlés a választási kampányban hozta meg. Az államfő szerint a kampány ideje nem alkalmas ilyen súlyú kérdések higgadt megvitatására.

...stb.

azon minutában kiadott a TASZ is egy véleményt:

"A TASZ álláspontja továbbra is az, hogy az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés problémáját nem lehet büntetőjogi eszközökkel – különösen nem a holokauszt-tagadás tiltásával – megoldani. A TASZ sürgős társadalompolitikai lépéseket sürget annak érdekében, hogy a kirekesztést elszenvedők helyzete javuljon.
Attól, ha nem tilos a holokauszt tagadása, az állam hatalmának képviselői kötelesek egyértelművé tenni, hogy az ilyen álláspontok hangoztatói hazudnak, a kirekesztés pedig elfogadhatatlan a Magyar Köztársaságban."

- ám az azóta eltelt lassan három évben a helyzet nem hogy némiképp javult volna, de idegölő módon a szőnyeg alá lett söpörve - ott tárolja a kormány, hogy bármikor előkerülhessen a mocsok és azt a jobbikos csürhe kénye-kedve szerint bármikor szétszórhassa.... újra és újra.

Társadalompolitikai lépések pedig azóta is vagynak; erősen holokausztot példázva irtja az Orbán kormány a népesség egy-egy részét - mikor, kik kerülnek sorra?

Nekem a közmunka hajaz leginkább a holokausztra, hiszen anno sem "gázkamrába veletek" felirattal szállították az összegyűjtött embereket a haláltáborokba, hanem MUNKATÁBOROKBA HURCOLTÁK őket a más vallási felekezethez tartozók örömére, kedves hozzájárulásukkal, többük harsogó egyetértésével, és a legelvetemültebbek hathatós segítségével... a bárgyú szótlanok hallgatása és oda nem nézése mellett.

Ma sincs ez másként: most nem vallási alapon akar népirtást, és nem Hitler, hanem egy más nevű - de  most is vannak megbélyegzettek, akiket el akarnak takarítani a nemhitler parancsának engedelmeskedők. Most is vannak szép számmal olyanok, akik kizárólag abban látnak fantáziát, ha másokat hátrányban részesíthetnek, és a megoldást is csak mások megaláztatásával tudják elképzelni. Ezek ugyanúgy mint a XX. századiak - fensőbb rendűnek hiszik magukat, pusztán csak azért, mert nekik még van munkahelyük és hozzá fenemód vaskos buxájuk, ami máris feljogosítja őket arra, hogy a parlamentben ülve olyan gombot nyomkodjanak, aminek a vége az, hogy emberek százezrei, de ma is már inkább minden 10. magyar ember HÁTRÁNYBA KERÜL  és MEGALÁZTATÁSBAN RÉSZESÜL.

IGEN! ANNAK A MINISZTER ELNÖKNEK A KÍVÁNSÁGA SZERINT, amelyik az auschwitzi haláltábor felszabadításának napján nyilatkozatában ennek éppen az ellenkezőjét szeretné elhitetni a szavazókkal...
ám, a harmadik éve tartó ámokfutása következtében már pontosan tudjuk, hogy a közmunkára ítélteket szintúgy NEM NEMESÍTENI FOGJA A MUNKA , amit rájuk kényszerít a magyar állam (és ebben minden segédkező és a közmunkát elfogadhatónak tartó személyesen is részt vesz!!!), hanem a kivégzésüket készíti elő. Nemgázkamrában, de hosszan tartó kínzások árán... és sokkal sunyibban.

Mondhatnám azt is, hogy tökélyre vitt álszentséggel támasztották fel a népirtás intézményét - a holokausztot Orbán módra.

Ebben az a legelkeserítőbb, hogy míg az olasz polgármester  fel tudta magát emelni a szélsőjobb mocsarából és mára emberré tudott válni, addig a magyar szélsőjobb - beleértve a KDNP-t és a FIDESZ-t - mind az ő csürhéjükkel , no meg a teljes jobbikos mételyt - egyenesen isteni felhatalmazásként terjeszti a kórt, amit a rasszizmuson túl még totál sötétséggel is megspékel és melyért csodálatot várna és sok-sok követőt.

Miközben ezt a fajta mentalitást a világ normális felén mindenütt elítélik, addig Magyarország tele van olyanokkal, akik hazaffyas tettnek tekintik honfitársaik kínlódással teli életre kényszerítését...

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr515046643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása