...munka alapú társadalom
2012. június 03. írta: térfél

...munka alapú társadalom

A munkanélküliség csökkentése Magyarország számára élet-halál kérdése” – fogalmazott, majd hozzátette: jóléti állam helyett munkaalapú társadalomra és gazdaságra van szükség."

 vg.hu

Itt, akkor halni fogunk...

Orbán - rózsaszín felhőbe bugyolált - FEKETEMUNKA alapú társadalma ugyanis bukásra ítélte az országot. Élet-halál kérdése... az élet - a minőségi élet - helyett valami egészen mást feszegetett az elmúlt két esztendőben.

A nagy törvénygyártási rohanás nem felejtkezett el a KÖZMUNKA program kiépítéséről, és rendeletbe foglalta a halálhoz vezető útját azoknak, akik állásukból kikerültek, avagy kezdőként soha nem is volt munkahelyük. 2010. szeptemberétől Orbán és bandája, kiépítette a kényszermunka alapú társadalmat - totálisan ellehetetlenítve az egy millió munkanélküli esélyét arra, hogy valaha is újra munkája legyen, amelyért tisztességes bért kap, amelyből emberi életet élhet.

Két év alatt eljutottunk oda, hogy a szociális irodák legfőbb feladatává az vált, hogy miként vezessék be a településeken a legelesettebbeket maceráló újabb rendelkezést, amely lakókörnyezetük ellenőrzésére terjed ki, hátha abba is bele lehet még kötni és büntetésként el lehet vonni tőlük a segélyt, a havi 22700Ft-ot.

Két év alatt eljutottunk oda, hogy a visszamenőleges törvénykezés során, egyre több és több ember kerül abba az állapotba, hogy bár nem munkaképes, vagy éppenséggel nyugdíjas, de azért KÖZMUNKÁS még lehet belőle, ha e kormány - segélyezési rendszer helyett - kivégző osztagként lép fel velük szemben. És fel is lép.

Két év alatt eljutottunk oda, hogy az aktív korúak nagy része, ha dolgozik is... akkor sem adófizető állampolgár, hanem csupán haveri alapon zsebből fizetett, vagy ami rosszabb - nem haveri alapon - egyenesen csicskaként foglalkoztatott, azaz FEKETEMUNKÁBÓL ÉL.

Két év alatt eljutottunk oda, hogy a fidesznemzedék legutálatosabbjait (ingyenélésre berendezkedett híveit) fogadja be a segélyezési rendszer, (mint regisztrált de ellátásra nem jogosultakat) és egyáltalán NEM RÁSZORULTKÉNT - segíti őket ingyen tanuláshoz, átképzéshez, és olyan bevételi forrást nyújt számukra az állam pénzéből, amely részükre semmilyen kötelezettséget nem ró, szemben azokkal, akik valódi rászorultság okán szociális segélyen tengődnek, és ez miatt rabszolgaként  tekint rájuk ugyanaz a hatalom, amely a szavazatot hozóknak tálcán kínálja fel az ő támogatását és ellenszolgáltatásként csakis a rózsaszín felhő képzésében kéri a segítségüket, azaz a lakájmédia meghosszabbítására tartja fenn őket - a hétköznapi életben. Természetesen, ugyanez a kör rendelkezik azzal a kapcsolati tőkével is, amely lehetőséget nyújt számára a zsebből-zsebbe pakolt jövedelemszerzésre is, ám ezáltal mentesíti is őket az adózás alól...

Két év alatt eljutottunk oda, hogy ezen ingyenélő szavazók tömege lepte el a munkaügyi központok által felkínált képzéseket, ahol havi apanázst is kapnak, és teljesen ingyen - azaz az adófizetők pénzén - szerezhetnek egy újabb képesítést, ami azonban  soha nem fog megtérülni az államnak, hiszen ezek a lények eleve nem  szándékoznak MUNKÁBÓL  és az adózás után megmaradó BÉRből megélni, amikor INGYEN IS NAGYON REMEKÜL részesülhetnek... A FIDESZ CSECSÉBŐL csurgatott tejciből.

Ami  gyalázatos... az a fidesz módszer lényege: beszélj munka alapú társadalomról és valósítsd meg az ingyenélők társadalmát, fesd rózsaszínre - amíg csak lehet - a feketemunkára alapozott rablógazdálkodást... s végül, mindezt add a szóvivők egyikének ocsmány szájába, tedd a médiába és vidd a templomok szószékéig, nem megfeledkezve a jobbikos csürhe hülyítéséről, és az emberek egymásnak uszítására való zenekarokról...

Ez, valójában a FIDESZ ALAPÚ TÁRSADALOM - Orbán módra... hétköznapi diktatúrával bőségesen öntözve, és rózsaszín köddel elfödve.

(ritka undorító kaja, én nem veszem be!)

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr164562865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása