Magyarország célba ért
2012. május 29. írta: térfél

Magyarország célba ért

 

A kérdés csak az, hogy ki mondja mindezt?

Naná, hogy csak egy szlogen... Nálunk évek óta más sem történik, mint imázsépítés. Ennek tökéletes példája Érd, a vasútállomásba ölt milliárdok, és annak megtérülése. És persze minden nagyon szép, minden nagyon remek, a hülye én vagyok - a magyar állampolgár, mert tömegközlekedem és nem az autópályán suhanok lézerblokkolóval. Sajnálatos módon az érdi példa egészen a Déli pu.-ig tart, ami retket lehet látni az országban..., azt mind prezentálja az elővárosi közlekedés eme útvonalon.

És..., senkinek a szemét nem bántja a szemét. Magyarország célba ért! Minden állomáson ott virít a DOHÁNYZÁST TILTÓ TÁBLA... amit ugye valakinek fel kellett szerelnie már a fityisz éra idején, de egyetlen jajkiáltás nem kísérte nemes cselekedetük végrehajtása közben, ha véletlenül ilyesmi látvány tárult eléjük. Márpedig csak ilyesmi látvány fogadja naponta - a suliba, munkába járókat, de még a véletlenül erre tévedő, nyugatról a fővárosba érkezőt is.

Volna még egy távoli képem, de a rendszer már most nem kívánja beengedni, pedig még csak a látványnál tartunk, és nem váltottam át az eseményekre - ugyan mi mehet itt a háttérben? Magyarország célba ért, ha már egy szaros blogot sem lehet megírni akadályoztatás nélkül?

Ez akkor már a totális diktatúra a neten is...

Mert hogy a hétköznapokban működik, arról épp pénteken szereztünk tudomást, ki tudja hanyadjára... Csak a fityisz rendszere nem tűri meg a hazugságainak hirdetése mellett a valóság kiteregetését. Azért mi fáradozunk rajta, mert hát nem a csapból áradó propaganda szövegeiktől lakunk jól, nem adnak a boltok ingyen árut az erdélyi temetési menetért cserébe, és a rokkantak lába sem javul meg hirtelen, de még Jézus krisztus sem tűnt fel, hogy a kádéenpé helyett világot adjon a vaknak...

...és baszd meg! Tényleg nem enged képet feltölteni SEM. Már az is csoda lesz, ha megjelenik az írás - MAGYARORSZÁG CÉLBA ÉRT!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr834553123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása