Hogy nem szakad rá az ég?! (a demokratákra)
2012. január 11. írta: térfél

Hogy nem szakad rá az ég?! (a demokratákra)

Szervezkednek a diktatúra szimpatizánsai :) - de komolyan!

Lelki szemeim előtt látom, ahogy adják egymásnak tovább a jó hírt, hogy na most... megint... szüksége van ránk a vezírnek. A kormányzó hív! És mi úgy el fogunk menni, hogy csak na!

Hol jelent meg ez a hír? - tegnap már láttam, akkor is kicsapta a biztosítékomat ez az ő újságírójuk (mind a kettő)... szóval a Demokratában.

... és mivel ezek ottan a demokratában benne... mindenek, csak a demokrataságtól állnak rohadt messze..., hát utána jártam, hogy kit is, mit is nevezzünk már itten - demokratának?!

Őket, vagy minket? És találtam is egy olyan megfogalmazást, hogy "demokratikus" =

a nép uralmán alapuló (államforma)

- mondja az idegenszavak.hu

Én pedig azonnal meg is értettem, hogy hol itt a baj?

- először is az a baj, hogy a fideszesek nem értenek magyarul, ezért beszélnek mindig fideszül.

Másodszor pedig itt van ez az államforma, ami ugye fideszre fordítva annyit tesz, hogy a nép uralmán alapul.

Vagyis, kinézték ezek a senkiháziak, hogy mi is legyen a Magyar Köztársaság helyett az új államforma? És mondták, hogy legyen akkor "demokratikus" Magyarország 2012. jan. egytől (tudod, a történelem urai mondták)...

És ugye lett, ...mi meg szarrá tüntettük már ellene magunkat, és DEMOKRÁCIÁT követelünk - az orbáni fideszes diktatúra helyett! ezek meg most jönnek az ő békemenetükkel, ami persze fidesz-magyarul azt jelenti, hogy harcba hívják egymást (ellenünk). Tegyék csak... majd mindjárt kivesézem ezt a felhívást is, csak előtte még térjünk vissza a bibire: hogy a "nép uralmán alapul" - mert ők ezt fideszül úgy értik, hogy uralkodniuk kell a népen - és ezt is teszik... (nem magukon! Á, dehogy... olyat nem is hallottak még) Pedig, a nem fidesz-magyar értelmezés alapján NEKÜNK VAN IGAZUNK:

A demokrácia szó az ógörög δημοκρατία (demokratia) szóból származik, jelentése a nép uralma. A szó töve a δημος (démosz) nép szó, a κρατειν (kratein) jelentése uralkodni, a ία (ia) pedig egy képző.

A demokrácia lényege, hogy a közösség minden választójoggal rendelkező tagja részt vehet a közügyek eldöntésében, vagyis az önkormányzásban az adott térségben. A döntéshozatal módja lehet közvetlen és közvetett. Az érvényes döntést a többségi szavazatokkal vagy közös megegyezéssel hozzák az alapszabály (alkotmány, statútum, charta, szokásjog) szerint. Az alapszabályban szintén meghatározzák a hatalom megosztást, vagyis a különböző szintű döntéshozók hatáskörét és a hatalmi ágak szétválasztását. A döntés joga lehet központosított, részben lebontott vagy alulról felépülő. A hatalmi ágak szétválasztása a demokratikus hatalomgyakorlás és berendezkedés egyik fontos biztosítéka.

No mármost! A piros és vastagon szedett fogalmak - számomra teljesen világosan - megfogalmazzák azt, amit ez a hülye fidesznépség... NEM KÉPES FELFOGNI. (ez ellen mennek ugyanis harcba... a hülye Zsóti, meg a másik elvakult hülye, hívó szavára - már akik menni fognak)

Nézzük, kik mennek?

Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk és reméljük...

- na! Pontosan ők mennek a vezért megtámogatni. Akik saját maguknak választották ezt a trágya bandát, amely Ő K E T  egész rendesen felvirágozta máris. Tehát - van is mit ünnepelniük - a legnagyobb békességben.

Nézzük most azt, hogy miért mennek?

...a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő hazug és elfogult híradások miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat, s amely egyre nagyobb károkat okoz hazánk gazdaságának és a magyar embereknek.

- ebből nem tudok válogatni, ez így... ebben a formában... totálisan fideszes agymenés. Hiszen nem a magyar média az elfogult... , de nem is hazudnak benne állandóan... - á, dehogy! Nagy Navarroék is csak viccből éhség sztrájkolnak. És az a KÖZHANGULAT is!? - ami van - kilenc millió magyarban... az egy smafu! Az, a fityisz szerint; méltatlan, és igazságtalanul szar hangulat (csak rossz színben akarjuk feltüntetni a fityiszesek országát, ami amúgy ragyogó, csodálatos, és annyira pozitív, hogy totál optimistának kellene lennünk), ami nem is a miénk, hanem a nemzetközhangulatáé... :) - nagyon hülyék ezek!

De a csúcs azért a vége: mert hát a nemzetközi hangulat az, ami kárt okoz fideszhazájuk gazdaságának... no és: a magyar embereknek (a lázári senkiknek nem! csak a fityesz által nagyra tartottaknak - így kell ezt is érteni)

Ki menjen még? és miért épp azok?

Mi tudjuk, milyen a diktatúra, mint ahogy azt is tudjuk, mert nem felejtettük el, hogy miképpen kell akár a túlerővel is szembeszállva az igazságért és a szabadságért harcolni, ahogy tettük azt 1956-ban, amikor Európa és Amerika népei együtt éreztek velünk. Ezért örömmel csatlakoztunk a művelt Európához, mert megtanultuk, hogy csakis a megértés, a kölcsönös tisztelet és a népek közötti harmónia ad teljes garanciát a nemzetek közötti békéhez.

- nem bírom tovább... elárasztott a fityiszes nyál - folyik a monitoromból. Persze, nem felejtem el az imát sem :) - amit már két nappal ezelőtt mormolnak egymásért a csepeli fidióták a közgyűlésükben (ha-ha-ha , ha valami nevetséges, akkor az az "áldóima" az röhejes, még egy igazi keresztény is szarrá röhögi magát rajta, de hát ez is a fityeszé... ennél nagyobbakat úgysem képesek alkotni)

Szóval: békemenet, amely szembeszáll a túlerőnkkel (kösze!), és harcol a szabadságért (ami tehát mégse nem van, ugyebár). A korábban szarrá fikázott "művelt Európához" azért álmukban már csatlakoztak és mostanra tanultak is belőle, mert oly "megértőek lettek, csak úgy nyomatják felénk a "tiszteletüket", ... és hát... jaj! annyira klassz ez a népek közötti harmónia, amit amúgy Deutsch Tompika szokott a legjobban képviselni az ő csiripjeivel... Szóval, megy a fideszes az ő békemenetére... mert mondják neki, hogy szép is az, ahogy menni tud egy békemeneten:

Hozzatok nemzeti színű zászlót, öltsétek fel a legszebb ruhátokat, és gyertek! Induljunk el! Várjuk a civil szervezetek csatlakozását!

A kezdeményezők nevében: Bayer Zsolt közíró, Bencsik András főszerkesztő, Bencsik Gábor történész, Bíró Ica énekes, Pataki Attila zenész, Pozsonyi Ádám író, Schulek Ágostonné, Stefka István főszerkesztő, Szentmihályi Szabó Péter író, Szalay Károly író, Széles Gábor vállalkozó, Szőnyi Kinga műsorvezető és mások...

Öltsétek fel a legszebb ruhátokat! - az a világon a legfontosabb.... és menjetek!

(a jó büdös francba el!)

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr203537773

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: L'Express: Magyarország a diktatúra és a csőd szélén áll 2012.01.12. 12:10:01

A francia lap elemzést közölt Magyarországról „Orbán Viktor imperátor” címmel. A szerző a „barokk stílusú” alkotmányból kiemelte annak nemzetközileg kritizált pontjait.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása