Az első számú közellenség a KÖZ
2011. június 14. írta: térfél

Az első számú közellenség a KÖZ

" A köznyelv narancsbőrnek, a szakma cellulitnak, akik nem ismerik a latin nyelvet tévesen cellulitis-nek hívják. (az -itis végződés gyulladást jelent, de itt szó sincs erről, aki mégis így gondolja, szedjen gyulladáscsökkentőt!)"

Az első számú közellenséget tehát helyesen cellulitnak nevezzük. A cellulitot nagyon vastagnak - a vastagbőrnél is vastagabbnak - tessenek elképzelni. Illetve már nem is csak a képzeletre kell hagyatkoznunk... bőven vannak tapasztalataink a narancsról, legalábbis annak külső felszínéről. Mert ne gondoljuk, hogy hagyja magát belülről is megismerni. Nem. A narancs annyit enged magáról megtudni, hogy színe narancssárga, és a bőre penetránsan vastag... hogy belül mi van? Azt csak a gerezdek tudhatják...

Narancsbőr áldatlan hatásai nyáron kerülnek szem elé, amikor ruháinkat levetve - láttatni engedjük azon testtájainkat is, amelyeken a nem kívánatos lerakódások keletkeztek: ilyen a közbiztonság, a közérzet, a közpénzek felhasználása, a közutálat kimutatása, és a közveszély maga!

"A közveszélyokozás egy bűncselekmény, amelyet a Büntetőtörvénykönyv határoz meg, megadva a büntetését is. "

Amikor a köz érdekével ellentétes törvényeket hoz meg a kormányzat, akkor végső soron veszélybe sodorja a köz életét, a köz vesztét is okozhatja... erre figyelmeztet a közérzet. Ha jó a közérzetem, akkor minden oké, amikor azonban a köz rosszul érzi magát, netán fenyegetve érzi magát - akkor már nagy a baj! Ezen a nyáron ... a narancsbőr túlment minden határon: Immáron vészhelyzet állt elő az egyén létében, a családok életképességében, a jövő kilátástalansága miatt, és végső soron - a köz állapotának megromlása olyan mértékűvé vált, hogy az már károsan hat EGÉSZségére (közegészség) is - jogosan készül tehát a veszélyt okozó eltávolítására.

az egyén léte! - attól függ, hogy létszükségleteit ki tudja-e elégíteni hosszú távon és biztonságosan? Ha és amennyiben NINCS MUNKÁJA avagy olyan munkára kényszeríti őt az állam, amelynek ellenértékéből KÉPTELENSÉG LÉTBIZTONSÁGOT TEREMTENIE MAGÁNAK, az esetben az egyén léte rendkívül komoly veszélybe kerül: hajlékát vesztheti, alultáplált lesz, fizikálisan és mentálisan leépül, öngondoskodásra képtelen lesz...

A családok életképessége! - attól függ, hogy hány kereső ember alkotja a háztartást! A legkiszolgáltatottabb háztartás a keresettel nem rendelkezőké. Ilyenek a gyerekek, és azok a felnőttek, akik keresőképtelenné váltak vagy megromlott egészségi állapotuk miatt, vagy mert egész egyszerűen képtelenek munkát vállalni... és nem azért, mert nem képesek munkát végezni, hanem mert az államháztartás berendezkedése olyan, hogy NEM AD SZÁMUKRA SEMMILYEN FELADATOT! A mi államberendezkedésünk ilyen!

A jövő kilátástalansága - nem új keletű, és nem is specifikusan magyar találmány, de nálunk éppen ennek fokozására törekszik a kormány! Őrült tempóra kapcsolt ámokfutás szerű törvényalkotásával papíron létező állammá degradálja Magyarországot! Teljesen megfeledkezik a köz életéről, mindennapjairól, alapvető szükségletekről, és máris elrugaszkodott a józan ész, és a valóság talajáról... semmilyen biztonságot nem képes nyújtani az egyéni lét feltételeinek megteremtéséhez..., a családok életképességét rombolja a végtelenségig..., a jövő letéteménye helyett épp hogy feléli az utódaink minden lehetőségét - az EGÉSZség van veszélyben, az élethosszig tartó biztonságosság érzését tiporja sárba - minden egyes papírosra vetett intézkedésével: a fideszkormány a köz ellensége! Ha harcot hirdet az adósság ellen, vagy a munkanélküliség ellen... akkor azt - ság, - ség nélkül teszi, és háborút folytat az adós és a munkanélküli ellen... ez pedig szándékos veszélyeztetés!

KÖZVESZÉLYOKOZÁS! - ezzel vádolom a fideszkormányt. Kárt okoz a köznek, a magyar nép igen nagy tömegének egyéni létét, családok életképességét, en bloc pedig az ország közéletét, és jövőjét veszélyezteti tevékenységével. Ezt a tevékenységét már nem minősíthetem véletlennek, vagy meggondolatlanságnak... amit törvénybe iktat a kormány, az nem felelőtlenségből elkövetett bűncselekmény, hanem nagyon is szándékos, előre megfontolt tett.

"(2) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt

a) bűnszövetségben,
b) különösen nagy, vagy ezt meghaladó vagyoni hátrányt okozva követik el."

Az Orbánkormány kimeríti mindkét pontot, hiszen az egész fideszegypárti kormányzat úgy működik, mint egy bűnszövetkezet, amely saját törvényeket hoz, és szab ki ... b) - különösen nagy, és még azt is meghaladó vagyoni hátrányt okoz a magyar emberek millióinak - miközben a bűnszövetkezet tagjainak nagyon nagy vagyoni előnyöket szerez, a köz megkárosításával.  (legújabb indítványát, hogy a költségvetési pénzek, a közpénzek felhasználásában elkövetett korrupciót büntesse - támogatom, és javaslom, hogy kezdjék el máris a legfrissebb ciklus eltelt egy évével!)

Hát ennyi a narancsbőr elleni utálatom - igen komolyan létező - forrása. De tessék megcáfolni! Tessék az ellenkezőjét bizonyítani!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr842982719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása