Mozaik - Orbán Alekosz
2011. május 30. írta: térfél

Mozaik - Orbán Alekosz

Wikipédia: A mozaik olyan művészeti technika és annak eredménye, amelynél kicsiny méretű színes üveg-, kő- vagy kavicsdarabokból állítják össze a képet vagy mintázatot (néha más anyagokat is használnak). A mozaikdarabokat cementtel, gipsszel rögzítik, esetleg a még nedves vakolatba nyomják bele. A mozaik szó a görög muszeion szóból eredeztetett latin opus musivum (múzsákhoz közelálló) kifejezésből származik. A művészeti ág múzsákkal való kapcsolatba hozása azt jelenti, hogy a mozaik igen megbecsült műfaj volt.

... just like Alekosz... valamely múzsa lehet a háttérben, aki ennyi energiát - pénzt - gusztustalanságot nem kímélve - képes volt beleölni ebbe a .....-be (f-el kezdődik és szépen ragozok)

Végre vége! Eszem megállt, hova nem tud süllyedni ez az ország...! NEM, nem néztem, de folyt a csapból, ömlött a képembe, ha vétlen voltam - és olyankor megnéztem magamnak ezt a gumicsontot.  Ez nem ember! - ennek nincsenek vonásai...

És mindig Orbán jutott eszembe róla... egyrészt a csap miatt - hogy nem lehet elmenekülni előle, a nyomodban van, ott liheg a reggelinél, ott a déli forróságban és az estéről ne is beszéljek; belenéz a pénztárcádba és kiveszi az utolsó fillérjeid..., beleugat a családi kötelékekbe..., megítél és elítél csupán - de sosem kíváncsi RÁD!

"szerelem felső fokon" - uramatyám! Hol itt a szerelem? hol itt a felső fok? ! - miről beszél? (ez a Balázs is - bár mindig hernyó volt a drága... Lilunk valaha egyetemet végzett nőszemélyként ígéretes műsorvezetőként mutatkozott be, aztán az ígéret hamvábaholt... lett belőle egy iszonyat! ahogy Ranschburg is megmondta, hogy a gyerekekből "szörnyetegek" lesznek... felnőtt hát az a nemzedék és eltakarja előlünk a NAPOT. Minden nap :(.

... mert olyan nézett... na bammeg! Hát ha nem akar az ember csukott szemmel és befogott füllel élni a civilizáció kellős közepén... akkor egyenesen a pofájába loccsan vagy Alekosz , vagy az Orbán...

De azért máson is lehet röhögni: figyelem, hogy beszélgetnek az emberek (na jó, a jobbikos meg a fideszes)... mondasz valamit és hozzáteszed, hogy mer' a jobbik... erre felüvölt a jobbikos, hogy dehogy is! Az a fidesz! ... és ez tetszik nekem, mert kezdenek egymásra mutogatni - épp itt az ideje, csak azt nem értem, hogy miért is teszik ezt, amikor tök egyformák? - na majd összeáll egy idő után a MOZAIK...  a szar meg elválik a májtól.

Csak ne lenne állandóan hányingerem, amikor megszólal a rádió..., amikor hallom, hogy anyám nézi a tévét, és amikor beleolvasnék egy újságba...

Jöjjön ez utóbbi! Kedvenc újságíróm FSP - ma is jól megmondta, hogy milyennek kell lennie egy pedagógusnak... csakhogy a másik oldalon meg azt látom, hogy ez a tetű kormány már az ÉRDEKek VÉDELMÉT sem képes elnézni... egyszerűen felrúgja a működő rendszert, hogy ne legyen vele gondja, hogy ne legyen senki , aki képviselhetné az egyszerű emberek és szakmák érdekeit, védhetné azokat. NEM és NEM és NEM! Képtelen Orbán a párbeszédre - mint Alekosz...

Hallom azt is, hogy bünti lesz... az összes hajam az égnek állt, és jött megint a hányinger (Orbánkormányos káros a magyar emberek egészségére): mert ez az Alekosz szerű Orbán,  és bandája (mint a retek VV-je) most azt agyalták ki, hogy ha!? - a vállalhatatlan tákolmányozáshoz nem adta a nevét sem az LMP, sem az MSZP...  és nem vettek részt a színjátéknak is rossz CIRKUSZI MUTATVÁNYON... akkor nem kapnak "fizut" - de legalábbis nem "rendeset" ... *o* - *o* - *o* - ki hallott már ilyet?

Jön ez a tahó egypárti fideszkormány... és a parlamenti képviselő társaikat büntibe helyezik...! Elvonják tőlük a ... valamennyi százalékot, mert... !? Mert? - mi a redvás (és ide kéne valami nagyot káromolnom, de nem jut eszembe hirtelen )fészkes fenét képzelnek ezek magukról? - miféle tajparaszt eljárásmód ez? amikor ők maguk egy teljes cikluson keresztül éltek vissza minden létező módon a választók bizalmával, az ország haladásának tettek keresztbe undorítóan tapló képviselősködési stílusukkal 8 egész éven át a kerékkötői voltak mindennek, amit majd most mindjárt ők meg is valósítanak az egész ország kárára!

Végzetesen fel vagyok háborodva! Még annál is jobban - de még annál is... - ezt már nem is lehet fokozni, ez az undor legeslegfelsőbb foka, amit az orbánkormány még ki tudott belőlem váltani...

Ez a kormány egy éves mérlege - a mérhetetlen undorodás, amit csak előhívni képes belőlem - bármit is mond, bármit is tesz, bármit is hazudik éppen... HÁNYINGER!

" A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a sztrájkra való felhívásokat, vagy kérdezze meg a külföldre emigrált - nem létező - kezelőorvosát, vagy a javát akaró gyógyszerész lobbi bármely tagját! " - csak véletlenül se vegye be!

" Nagy a munkahelyi nyomás? Nincs is munkahelye?

STRESSZ, SZORONGÁS, ALVÁSZAVAR az élete? - SZTRÁJKOLJON!

Mondjon nemet a mérgező készítményekre - és a gumicsontokra!

ÉBREDJEN FEL!

 

" Ne álmodj tovább EMBER!" 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr422944581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása