Miért kell kommunistáznia a fideszjobbikosoknak?
2011. április 23. írta: térfél

Miért kell kommunistáznia a fideszjobbikosoknak?

Nyilván azért, mert ők igazán szeretik a kapitalizmust... mondhatnám úgy is, hogy ők ezt élvezik, amit erről a képről tudunk leolvasni:

... és már a viccnél is vagyok, mely megkérdezi, hogy Ki az igazi pedagógus? - A pedofil, mert ő igazán szereti a gyerekeket...

Szóval a jobbik, a fidesz az, amelyik pedofil módon igazán élvezi a kapitalizmust. És mivel a kapitalista kizsákmányolásból élnek remekül, ezért azt kell nekik fennen hirdetni is - közben pedig ócsárolni valamit, amiről a nagy többségnek fingja sincs. Ezért aztán folyamatosan etetni kell a jónépet, hogy sok támogatójuk legyen és ők undorítóan dagadtakká váljanak, de úgy, hogy a dagadtságot - kívánatosnak, elfogadhatónak és egyben szent dolognak is állítsák be.

Ez ugyebár nem könnyű feladat, mert akinek van szeme - az pontosan lát is vele. Ezt a látásmódját kell valahogyan átíratni az agyvelejében lévő képet kell szétzúzni... és azt mondani neki, hogy változásra van szükség (megújulásra, feltámadásra, és alkotmány firkálásra)

Mit kell tehát tennie a fidesznek?

Meg kell változtatni, ki kell cserélni az emberek gondolkodását (ehhez adta a kormánykommunikációs milliárdokat, akkor is, és mostanság pláne), öntudatát...

A fidesz szerint, a tudat (amit beléplántál az emberi agyakba) határozza meg az életet: így van az, hogy szerte az országban tudatosan ferdített szavakat, mondatokat, szlogeneket sugalmaz azok felé, akik szeretnének változtatni eddigi életükön, ami elég szar - valóban! Csakhogy, attól nem lesz jobb szegénykéknek, ha kommunistáznak és ha nyóc'éveznek, meg ha Gyurcsányoznak  - már mióta is?

A fidesz propaganda (kormánykommunikáció Szijjártóstul, Nagyannástul) egy tudományos alapokon felépített, olyan háború a magyar emberek ellen, amelyek a józan eszüket támadja, és tiporja le a sárga földig. (ezt használta a jobbik gyereke előállításakor is - mert ne essünk tévedésbe, a fidesz és jobbik egy vér)

A fidesznek azért volt irdatlan szüksége a média egyeduralmára, mert szándékai szerint: tömegeket akart megmozgatni. Hogy sikerülhetett volna a 2/3 megszerzése, egy saját kezében lévő médiabirodalom nélkül? - sehogy! Sehogyan sem tudta volna - a média hatását mellőzve - kiépíteni egyeduralmát a jog, a gazdasági szféra, a "tudomány" (MTA), és a művészetek, a kultúra felett... és az emberek agyműködését sem tudná irányítani nélküle.

A média a fidesz kezében az az eszköz, amellyel illúziókat ébreszthetett az emberek nagy részében, hogy tudományos szempontúnak látszó - torz magyarázatokkal vezesse őket saját céljai elérése felé: szavazzanak rá és bízzanak meg benne, és jövőt építő képességeiben.

Csakhogy, most vesztésre áll vidókátok és egész sleppje - médiástul, oligarchástul és istenestül - húsvéti alkotmányozásostul is! Az embereknek ugyanis kinyílt a szeme...

Most kezdenek rájönni, hogy nem a tudatosságuk határozza meg életüket, hanem az életviszonyaik szerint lettek ők meghatározva - a fidesz által:

  1. Lázár Jankó tahó módon EZT közölte velük,
  2. Meggyes Tamás és fideszkompániája megítélése, azaz Esztergom esete bizonyítja, hogy a fideszkormány törvényei határozzák meg a városok lakóinak életét,
  3. Tarlós Isti mondja meg, hogy mit kell átnevezni,
  4. alkotmányt pedig nem a nép óhaja szerint, hanem önhatalmúlag írogat a kormány,
  5. Létezésünkről nem mi döntünk, hanem az állam.

Az állam tehát produkálja magát, ahogyan az számára kedvező, de nem úgy, ahogyan az állampolgárnak lenne jó... pedig - azt ígérte, azt a látszatot keltette, és azt éreztette a fidesz a szavazóival, hogy majd milyen jó lesz neki, ha?! Ha őt választja.

Most meg kiderül, hogy nem is jó - nekünk, egy cseppet sem, sőt! Egyre rosszabbul élünk, egyre kevésbé tudunk a jövő felé tekinteni, és már a jelenünket is szétveri, vagy a gárda, vagy a véderő, vagy csak a hatalom... és ez utóbbi az, ami legjobban fájna... Fájna, ha tudhatná a nép, hogy hol van, és ki az igazi hunyó!

"Az állam a közösség illúzióját adja az egyéneknek. Ugyanakkor nem valóságos, hanem csupán képzelt, illuzórikus közösségük, mivel nem a társadalom tagjainak szabad együttműködése fejeződik ki benne, hanem ellenkezőleg: az egyének politikai hatalommal történő alávetése.

...minden egyént döntően befolyásol az élethelyzete, az életfeltétele, a tevékenysége - végső fokon a természettel és társadalmával való konkrét viszonya.

... Az egyes egyén konkrét lényege: az, ahogy megnyilvánul, vagyis kapcsolatainak, társadalmi viszonyainak összessége.

A gyakorlatban kell az embernek gondolkodása igazságát, vagyis valóságát és hatalmát, evilágiságát bebizonyítania.

Az emberek agyában lévő ködképződmények is az ő anyagi, empírikusan megállapítható és anyagi előfeltételekhez kötött életfolyamatuk szükségszerű párlatai.

Ahol a spekuláció véget ér, ott kezdődik a valódi pozitiv tudomány. "

Önök egyet tudnak érteni ezekkel a megállapításokkal? (és itt úgy szeretnék behelyezni egy olyan szavazós izét - hogy látnám mennyi az igen és mennyi a nem - de hát béna vagyok hozzá :(.

Azért kérdezem, mert az idézett megállapítások egy könyvből valók...ami azt mondja:

"A német ideológia kimutatja, hogy tudatunkat, gondolkodásmódunkat, nézeteinket, eszméinket elsősorban életviszonyaink, társadalmi környezetünk, mindennapi tevékenységünk befolyásolják, sőt alapvetően meg is határozzák."

- tehát nem Szijjártótól kell megtudnunk, de nem is a kormánykommunikációtól várjuk el, hogy megmondja, miként gondolkodjunk, miben higgyünk, és mit érezzünk! Ugyebár!?

- avagy mit szeressünk? miért lelkesedjünk?

- és miért ne használhatnánk a saját tapasztalatainkat, amikor nyilatkozni óhajtunk bármilyen témában?

- azért, mert a fidesz azt nem szereti! A fideszOrbánkormány azt szereti, ha mindenkinek az agya az ő rugójára jár... na! Dehát nem jár mindenkié úgy, mint egy embergépé, amit Orbán Viktor kezel saját kénye-kedve szerint, mint egy kisfiú, aki valami nagyot képzel alkotni, és azt úgy képzeli megalkotni, hogy minden mást lenyom a sárga földig. Ismerős, amikor az ovisok fikázzák más gyerekeinek eredményeit?

Na akkor és végül, tessenek megkapaszkodni!

" A huszonhét éves Marx és a huszonöt éves Engels 1845 ősze és 1846 nyara között írta azt a mintegy 500 oldalnyi kéziratot, amely később A német ideológia címet kapta" - hát ez az, ahonnan a mondatokat idéztem (ill.Tütő László írásából)

" Az egyének társadalmi méretű önkéntes együttműködését, társulását (khm! - NENYI!) A német ideológia kommunista társadalomnak nevezi (khm! - akkor most ki fikázza a kommunistákat? és miért?). A kommunizmus - fogalmaz - szemünkben nem állapot, amelyet létre kell hozni, nem eszmény, amelyhez a valóságnak hozzá kell igazodnia. MI kommunizmusnak a valóságos mozgalmat nevezzük, amely a mai állapotot megszünteti."

 

 

 

 

- írta tehát Marx és Engels... csak tudnám, hogy akkor most mi van? Miért kommunistáznak a fideszesek? és a jobbikosok? - és miért nem a szocialisták és a lehet mások?

Miért mindig a civileknek van a legtöbb eszük? és a legkevesebb lehetőségük ahhoz, hogy normális életet éljenek? Ki tehet akkor a mai helyzet tarthatatlanná válásáról? Kik azok, akik élhetetlenné tették az országot? Kik miatt akarunk tömegesen elmenekülni Magyarországról? - épp MOST! 2011. húsvét hétfőjén?

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr962850129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása