Paranormális foglalkoztatás
2011. február 02. írta: térfél

Paranormális foglalkoztatás

Láttam a fidesz székházat :)... - sötét volt. A No Orbán Day viszont frappáns, lényegre törő és baromi hideg kis demonstrációt hozott el rohadó hazánk nyomorult népének - már akik ott fagyoskodni képesek voltak. Életemben először fordult elő, hogy elmentem egy tiltakozó megmozdulásra, de sajnos folytatása lesz, mert különben azok közé tartoznék, akik tétlenül nézik, miként vágja tarra az orbán kormány Magyarország "humán erőforrását"...

(néztem selmeczi gabikát is... de az a nő - szót nem érdemel! Kritikán aluli!)

Most pedig, hogy így a sarkamra kell állnom - nekem magamnak, mert a kutya nem figyel - pályázat figyelésbe fogtam. (régóta, de hát most jött el a szép új világ... amikor is drága vezérem... jól megoldja 1millió sorstársam életpályáját = jól seggbe rúg, hogy csak úgy szállok...

Az első biztosítékomat el is hagytam az elején, mert rátaláltam egy KSH-t támogató már működésben lévő 76.548.334Ft-ot érő projektre - a semmire... gyorsan osztottam, és az egy évre... én ebből a pénzecskéből foglalkoztatni tudnék (a kormány és Fellegi helyében) 76 egész humán erőforrást, hogy ne legyen munkanélküli segélyen. Sőt! Fizetést is adnék nekik, hogy élni tudjanak... De hát... ez csak én vagyok, nem a kormány, nem fellegi, nem a fidesz.

A második biztosítékom nagyobbat szólt ennél, ezt megosztanám az érdeklődőkkel:

PÁLYÁZATI KERESŐ
Pályázati adatok frissítésének dátuma: 2011.02.02
 
Szűrési paraméterek kiválasztása





Válassza ki a legördülő listákból a kívánt értéket!

Innen indultam: Észak-Magyarország, Heves Megye, Támogatási forma: vissza nem térítendő... és mondtam neki hadd jöjjön minden, ami FOGLALKOZTATÁSSAL kapcsolatos, hiszen az az egymillió, az egymillió... és nagyon köll!

Ki is jött rá 2 egész darab pályázat, ebből ez tetszett meg nekem, hogy "atipikus foglalkoztatási forma"... mert hát annyira atipikus a helyzet is... gondoltam megfogtam az isten lábát.

Alapadatok
Támogatás megnevezése: Atipikus foglalkoztatási formák támogatása
Támogatás elnyerésének módja: pályázat
Forrás összege: 1 955 000 000 .- HUF
Beadás kezdete: 2011.01.17.
Beadási határidő: 2011.03.31.
Elérhetőség: Pályázati dokumentáció
Támogatás célja:

• Hátrányos helyzetű álláskeresők és inaktívak újbóli munkába állása, foglalkoztatása és szövetkezeti taggá válása
• Foglalkoztatás bővítése a helyi szükségletek kielégítésére, helyi piaci igényekre fókuszáló tevékenységgel, illetve tevékenységbővítéssel
• Erősítse a szociális szövetkezetek gazdaságos működését az önfenntartóvá válásuk megalapozása érdekében

- ugye milyen szép? Erről papolok rég, csak azt nem értem, mi a fene az a szociális szövetkezet?

Kedvezményezettek köre:

Jelen pályázati kiírás keretében pályázni kizárólag jogerős cégbírósági bejegyzéssel rendelkező a szövetkezetekről szóló 2006. évi X. törvény 8.§-a szerinti szociális szövetkezetek (kivéve iskolaszövetkezetek) jogosultak.
TÁMOP-2.4.3.B-2-10/1 kiírás keretében egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be (ugyanazon pályázónak külön a TÁMOP-2.4.3.B-2-10/1, külön a TÁMOP-2.4.3.B-2-10/2 kiírásban van lehetősége pályázatot benyújtani, amennyiben az abban leírt feltételeknek maradéktalanul megfelel).

Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi szervezetek pályázhatnak (KSH besorolással):
- Szociális szövetkezet (KSH besorolás 129 – kivéve iskolaszövetkezet)
A jelen pályázati kiírás keretében konzorciumok nem pályázhatnak.

- no, hát ez az! Ebbe én ugyan be nem férek soha! De annak örülnék, ha csak egyetlen egy valaki hallott volna már ilyen kizárólag jogerős... blabla jogosultról... Please! világosítson fel róla, hol vannak ilyenek, hogyan lehet eljutni a közelükig?

De nézzük tovább! Miként is támogatható és mire? egy ilyen titkos szervezet:

Támogatási feltételek/
A támogatható tevékenységek köre:

- Üzleti terv elkészítése /aktualizálása
- Közbeszerzések előkészítéséhez kapcsolódó tevékenységek
- Szükségletfelmérés/előzetes igényfelmérés elkészítése
- Projektmegvalósítás szakasza
- projektmenedzsment feladatok
- célcsoport foglalkoztatását elősegítő tevékenységek 
- projekt megvalósításához kapcsolódó eszközök beszerzése
- új munkahelyek létrehozásával összefüggő épület felújítás, átalakítás, bővítés
- nyilvánosság biztosítása, a szövetkezet céljainak népszerűsítése
- marketing tevékenység, a szövetkezet termékeinek népszerűsítése
- Piackutatás
- piacra jutás segítése
- a szövetkezet tagjai és munkavállalói részére közösségfejlesztő tevékenység (csapatépítés)
- tevékenység/szolgáltatás bővítéssel, fejlesztéssel összefüggő képzések, továbbképzések
- hátrányos helyzetű szociális szövetkezeti tagok/munkavállalók munkába állásával összefüggő kompetencia felmérés és pszichoszociális fejlesztéséhez kapcsolódó tevékenységek
- Gazdasági tevékenységhez kapcsolódó tanácsadások és szolgáltatások igénybevétele
- Célcsoporthoz és társadalmi célokhoz kapcsolódó tanácsadások és szolgáltatások igénybevétele
- Honlapkészítés, honlapfejlesztés
- Közbeszerzések lebonyolításához kapcsolódó tevékenységek

Tetszenek látni?!

Jól tetszenek érteni?!

Az van itt, amire én is gondolok?

Csak mert én azt hittem.... hogy majd jól teremtődik itten valami foglalkoztatás... azaz új állás... azaz valami... de hát ez itt egy nagy SEMMI!

Jó sokért:ezerkilencszázötvenöt millióért (ott van fent ni!)

Nálam ez megint úgy értendő, hogy lenne egy évig fizetése 1955 embernek...

No de... amit itt látok... az nagy Új Széchenyi Terv által megvalósulni... az még mindig csak az, amivel a szocik kísérleteztek Új Magyarország címszó alatt: vagyis hogy milliárdokat löknek oda azoknak, akik egyébként fizetést kapnak máris olyasmikért, ami .... ami hát a fene tudja, hogy mi? Én nem!

"munkavállalók munkába állásával összefüggő kompetencia felmérés és pszichoszociális fejlesztéséhez kapcsolódó tevékenységek"

Édes drága idióta hülyegyerekeim ott az NFÜ-ben, FELLEGIkém! Kontárkormányunk!

Elmondanám nektek is, hogy a négyszázvalahányezer munkanélküli - nem hülye! Nem jellemző rájuk, hogy semmiféle kompetenciával nem rendelkeznének/nénk! Nem kell minket tíz éve lassan pszichoszociálisan fejleszteni, mert nem munkaundorban és képzetlenségben szenvedünk, hanem csak nem találunk munkahelyet - hiába is keresünk.

Tehát! Jó lenne végre felfogni, hogy ha milliárdokat adtok ilyen működő (és semmire nem jó) izéknek marhaságokra, attól még minket nem fog felvenni melózni senki!

Jó lenne, ha megértenétek végre, hogy attól, hogy átképzéseket fizettek x. szakma mellé - további kettő-három más szakmára... hogy azt nekünk megtanítsák azok, akik maguk sosem csinálták azt, amit oktatni bátorkodnak, szóval hiába képeztek ki pályázatírónak előbb (2005), majd irodai alkalmazások és gépírás ismerőjévé (2010) utóbb... nekem még munkát senki nem adott emiatt, hogy végig ültem ezeket a tanfolyamokat. Ahogy a dadus, a pedasszisztens, a gyermekfelügyelő, de még a cserépkályharakó és kosárfonó, és az alapfokú nyelvtanfolyamon túl esett sem kapott - fentieken való részvétele ellenére sem - egy fia munkát sem. Érthető voltam? Vagy leírjam lassabban is?

Támogatható projektek száma: 40 - 50
Kiíró szervezet: Neve: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Címe: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22
Tel.: 474-9560
Közreműködő szervezet: Neve: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (ESZA Nonprofit Kft.)
Címe: 1134 Budapest, Váci út 45./C
Tel.: 2734250
Fax.: 2732580
Honlap: www.esza.hu
E-mail: EUtamogatas@esza.hu

Ne írjatok ki tehát ilyen feltételekkel semmit, ne költsenek az ilyen szervezetek egy kanyi garast se tovább magukra... mert nekünk van arra a pénzre szükségünk! Méghozzá úgy, hogy amikor szakmámban beadok egy pályázatot, akkor ne azt mondják már, hogy annyi tapasztalatot nem képesek megfizetni, mert nincs.... (mikor itt látható, hogy mégis van) rám pénze az intézménynek... Kicsit ciki ez a kettő dolog egyszerre - nem? De! CSAk mi látjuk, ti meg nem vagytok rá képesek észrevenni...

Vagy ennyire paranormális az orbánkormány is? Igen, barátocskáim... ti még sokkal rosszabbak is vagytok a szoclib kormánynál, mert ti még az emberek képébe is bele mertek hazudni és a marhaságaitokkal képesek vagytok az országot is bejárni.

Mintha... MI meg nem lennénk képesek minden szarotokat az orrotok alá dörgölni?

Pedig de! (csak fel kéne fognotok!)

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr632634230

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az egyiptomi tüntetőkkel - Hungarian solidarity 2011.02.02. 23:43:30

Mutassuk meg, hogy Magyarország a szabadság oldalán áll!Kilencedik napja tartottak a többnyire békés demonstrációk Egyiptomban, az elnök lemondását követelve. A mai napon Mubarak elnök verőlegényei (nemzetközi sajtó források szerint a rendvédelmi ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása