és ki védi meg az ország lakosságát?
2011. január 20. írta: térfél

és ki védi meg az ország lakosságát?

Szijjártó megvédi Orbánt, Orbán megvédi Magyarországot, Magyarország meg csak bámul, hogy - Mi van?

"Orbán Viktor az Európai Parlamentben (EP) megvédte Magyarországot, és kiállt a magyarok demokratikus elkötelezettsége mellett"

Miért? - kellett?

Nem, nem kellett! Senki nem bántotta Magyarországot, de még Orbánt sem. Az itt az egyedüli hiba, hogy Orbán azt hiszi, hogy ő = Magyarországgal. Pedig nem is. De hát, ezt hiába is akarnánk neki elmagyarázni... azon ő már túl van.

A magyarok elkötelezettsége mellett sem tudott kiállni, mert nincs is olyanunk. Demokratikus meg pláne, hisz éppen ez a baj! Nincs olyan hogy magyar a magyar mellett elkötelezni tudná magát. Ha volna ilyen, akkor nem fordulhatna elő Meggyes Tamás...

Ha volna demokratikus elkötelezettség ma, Magyarországon, akkor nem fordulhatna elő, hogy egy polgármester ne tudjon dolgozni a képviselőtestülete miatt - lásd Esztergomban.

Ha volna elkötelezettség a kultúra iránt ma, Magyarországon, akkor nem mondaná azt Pécsett, a színház vezetője, hogy felülről vezérelt színházat - a vezérlés ellenében nem képes szakmailag vezetni.

Ha volna elkötelezettsége a kormánynak az ország népe felé, akkor nem fidesz módszereket alkalmazna.

Ha volna elkötelezettsége a magyar embernek Magyarország felé, akkor nem rabolnák le azt az országot, amelyben élnek.

Amelyben mások is élni szeretnének.

"ez az, amiért „a szocialistákat eszi a frász”." - no nem, Szijjártó nem a fentiekre és az általam leírtakra mondta, de pedig mondhatta volna, ha életében egyszer... csak egyetlen egyszer az igazat képes lenne kimondani.

" Szijjártó Péter szerint az EP szerdai plenáris ülésén lelepleződött, hogy a médiatörvény ügyében pártalapú támadásról van szó. Úgy vélte: az európai "baloldalon, szélsőbaloldalon" nem tudják megemészteni, hogy a magyar választók kétharmados felhatalmazást adtak egy jobbközépen álló polgári, kereszténydemokrata politikai erőnek."

- szerintem meg nem az lepleződött le, hanem egészen más, amit szintén nehéz lesz megérteni a fidesz-mentalitásnak. Az derült ki ugyanis az EP ülésén, hogy a fideszen kívül már mindenki látja, hogy a 2/3 nagyon rossz kezekbe került. Azzal a bizonyos kétharmaddal ugyanis nem csak a parlamenti képviselők kétharmada él vissza, hanem az egész kormány, élén a miniszterelnökkel, aki nem tűr ellentmondást.

Így aztán nem hogy a kétharmaddal van gond, hanem egyenesen azzal, hogy ezt a kétharmadot olyan valaki tartja a kezei között, aki saját maga ellentmondást nem tűrően - nem képes demokrata lenni. És mindenki mást erre hatalmaz fel: legelébb a kormányát, annak minden felelős tagját arra kényszeríti, hogy NE demokrataként dolgozzon. Erre buzdítja a fidesz párttagságát is, hogy NE demokrataként politizáljon, hanem erőből. Arra  kényszeríti a fideszre szavazó (volt) választópolgárokat, hogy folytassanak szabadságharcot - földön, vízen és levegőben, határon innen és túl, kicsik és nagyok - NE demokratikus módon éljék az életüket a továbbiakban, hanem erőszakosan leölve az összes többi magyar állampolgárt, hirdessék azt... amit mondanak nekik. (és amit hallani szeretnének)

Ki beszél itt demokráciáról?

Mi arról beszélünk, hogy üldözöttekké, üldözendőkké váltunk saját hazánkban - a fidesz üldözöttjeivé.

Mi arról beszélünk, hogy éhesek vagyunk és megtörtek, hogy nincs munkánk, és nincs reményünk.

Mi arról beszélünk, hogy a megszorítások során még rosszabbul élünk,mint valaha - a fidesz előtti időkben.

Mi arról beszélünk, hogy a parlamentben a fideszén kívül más szó nem hangzik el.

MI arról beszélünk, hogy nincs hova fordulnunk jogorvoslatért, miközben a fideszes képviselő személyes jogi képviseletét ellátó ügyvédi irodát az Esztergom város Önkormányzatának költségvetéséből fizeti ki.

Mi arról beszélünk, hogy a költségvetésbe elhelyezett magánmegtakarításokat sosem látja viszont a befizető, de

Kétezer milliárd forintot oszt szét a kormány idén

a fene sem tudja követni, hogy hova és kinek? És főként miért, amikor 3 millió magyar nincs létbiztonságban!

Mi az alkotmánybíróságról, a főügyész, a köztársasági elnök, a MOB elnök és sorolhatnám még a poltikai tisztségekre való személyek kinevezését, hogy milyen alapon, hogyan, miként és miért éppen ők?... szóval arról beszélünk, hogy itt aztán... semmilyen demokrácia nem maradt.

És! Én arról is szeretnék beszélni, hogy kell-e nekünk alkotmányozó nemzetgyűléssé fajulnunk?

SZerintem nem kellene addig fajulnunk, mert egyelőre az alapvető emberi jogaimat - úgy érzem sajnos - kizárólag a jelenlegi alkotmányban található törvények biztosíthatják, ha...

Mert manapság - NEM BIZTOSÍTOTTAK! Nem természetesen velem járóak azok a jogaim... De nem ám!- hanem fenyegetettnek érzem azokat... pedig hát ember vagyok. Csak valahogy - most... valami nagyon nem stimmel velük. Mármint az alapvető emberi jogaimmal sem. SEM!

A kérdésem továbbra is az, hogy : Ki védi meg a magyar lakosságot?

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr252600688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása