Akkor... hétfőn este?
2010. december 16. írta: térfél

Akkor... hétfőn este?

- hánykor?

- 18 órára

- hova?

- Szabadság térre

- december 20.-án, ugye?

- Ugye!

- Ugye, milyen szar élet köszöntött ránk? Szerintem, hülyének néznek elsősorban, lenéznek másodsorban és még meg is aláznának, most, hogy... hatalomra hazudták magukat. Te! Én ezeket már nézni nem bírom - amit a TV-ben és TV-vel műveltek az utóbbi hónapokra... Esküszöm az 1984-ben nem rázott ki úgy a hideg,mint a valóságban, itt Magyarországon és 2010. decemberére. (no nem a minusz tíz miatt) Mit is akarunk elérni?

 

- "Tiltakozunk a sajtó önkényes megregulázása ellen!"

- Jaja! Ezt az önkényt nem bírom én sem... sosem értettem, mit is meséltek az öregek, milyen lehetett a Rákosi érában, vagy a németeknek Hitler idején? Na most már kapiskálom én is - és rühellem!

- "Tiltakozunk a magyar állampolgárok önkényes kiskorúsítása ellen, követeljük a média függetlenségének megőrzését!"

- Jaj, de jó! Ezt akartam már én is! - itt állok ötven évesen, túl vagyok ezer egy nehézségen, tapasztalt baromként alig állom meg, hogy tarkón ne csapjam némelyik kis nyikhajt, mikor elő akarja nekem vezetni az "észt", amit összepuskázott anno valami gagyi magánfőiskolán vagy OKJ-n, netán pártgyűlésen. No és amit újságírás címén megengedhetőnek tartanak maguknak?! ... ezek?!... a műsorokat - mint már említettem - nézhetetlenné tették a demagóg és propaganda szövegeikkel máris... a gügye szórólapjaikról, és a most már rádióban is beolvasott reklámszövegeikről nem is beszélve... Hát, kérem! Túl vagyunk mi már a fidesz kommunikáció csínján és bínján is - a csapot sem nyitom ki, de ha mégis csöpögne valami csatornán: hát egyszerűen meg sem hallom, vagy simán lefordítom valódi magyarra és röhögök rajtuk... nekik kéne bizony felnőni, vagy kinőni az ovis korból!

- "Felszólítjuk a parlamenti képviselőket, hogy ezt a törvényjavaslatot ilyen formában ne szavazzák meg, megvonva tőlünk, választóktól a sokoldalú tájékozódást és szabad véleményalkotást!"

- Apropó, képviselők! Emlékeztetni kéne őket, hogy minek is vannak ott a parlamentben! Nagyon hatásosan kellene emlékeztetni őket arra, hogy a nép véleményét kötelesek képviselni annak az országnak a házában, amely országnak a véleményét akarják most... hogy is mondjam csak hova tenni?... izé... talán bizony belénk akarnák fojtani? Te jó ég! Ez azért nagyon durva - hogy finoman fogalmazzak...

- "Légy te a sajtó: mivel a média támogatására nem számítunk, a témából fakadóan nem is számíthatunk, ezért kérünk minden megjelenő személyt, hogy amennyiben van lehetősége, hozzon magával olyan eszközt, mellyel rögzítheti az eseményt (telefon, kamera) és készítsen videót a tüntetésről, melyet utána feltölthet az erre a célra létrehozott oldalra."

- Legyen így! Akkor hétfőn - este hatkor - nagy mozsárágyúkkal, hogy Kövért is lássuk :) ! Bírom a civileket - azt hiszem formálódik már egy olyan Magyarország, amire mindig is vágytunk - örvendek! Viszek egy táblát jó? Az lesz ráírva, hogy MERJ GONDOLKODNI!  és MERJ SZÓLNI! (mert muszáj) A SZABADSÁGÉRT!

Visz'lát a SZABADSÁG téren!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr822520106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása