Jöhet a jobbik
2010. november 16. írta: térfél

Jöhet a jobbik

Jöhet a jobbik... javítani - ha akar? Akar? Kéne!

Nagyon haragszom rájuk ugyanis: megbocsáthatatlan "arcaik" miatt, mint a morvai Ká, A zelődke, A zuszticsmatyi vagy a hülye újságjaik és internetes portáljaik, no meg a gáááááááárda miatt. De legfőképp azért, mert annyi jóvágású embert képesek voltak behülyíteni, hogy rájuk szavazzanak, hogy majd ők tesznek érettük, mint kisnyugdíjasért, meg munkanééééééküliért, meg mint heteró... és hogy azé ne vigyék má el innen meghalni a katonánkat, és hogy a földjeinkre se tapodjon idegen traktoros, hogy aztán nekünk a holland selejtjét kelljen megvennünk... vagy, hogy álláshalmozásnak is legyen vége végre! Ja! meg a sámánok és rovásosok, meg szkíták és az ufók is rájuk szavaztak amúgy...

... és a mái napig nem sok mindent cselekedtek meg "nemes szívvel" az nagyon kicsinykére zsugorodott NAGYMAGYARORSZÁG szavazói érdekébőőőőőőőőől - Rajta! Most aztán lehet igazságot szolgáltatni a NÉP FELÉ: tessék már nyugodtan bevallani, hogy

Emberek! ez a tetű fidesz átba...tt mindenkit a palánkon: minket is - A jobbikot, ezért a továbbiakban nem vagyunk hajlandóak részt venni a parlament álságos és nevetséges munkájában sem: ezennel visszaadjuk minden mandátumunkat, hogy a parlamenti létszámon megspórolt összeget felajánlhassuk  a munkát továbbra sem kapó szavazóink megsegítésére, a kormány intézkedései által csökkenő jövedelmek kompenzációjára - a lakosság felemelkedése érdekében.

Továbbá! Minden bizottsági díjunkat azon fiatalok bankszámlájára kívánjuk utalni, akik a drága Kárpátia koncertek belépőjegyeit korábban megvásárolták, azokon részt is vettek, szarrá is itták magukat, de... eleddig semmit nem profitáltak jelszavaink skandálása ellenére.

Mi magunk - miután dolgunk nem akad más... az ország szakmunkásképzőiben önkéntes munkát szeretnénk végezni, melybe belefér az udvarok takarítása, avar elszállítása, falak meszelése, és TORNATERMEK építése a párt költségén, hogy gárda híján inkább egészséges magyar ifjak tartsák a frontot a MUNKA oltárán.

Végezetül, a párt úgy döntött, hogy nincs értelme a továbbiakban a cigány lakosságot okolni az általuk el sem követhető bűnökért - miszerint azért nem dolgoznának... és laknának rendezett körülmények között... és nem azért ennének a szomszédok terményeiből, mert végtelen lustaságra születtek (genetikai determináltságuknál fogva, ahogyan azt korábban, de nagyon tévesen állítottuk róluk)... hanem azért - és ezt most már egészen közelről látjuk, ahogyan futunk a kormány felőli oldalon a szekér mellett (mert a dögök nem engednek felülni a szekérre)... szóval belátjuk már, hogy nem ők és nem is a választóink tehetnek a mikrogazdaságok eltűnéséről, felszívódásáról... hanem sokkal inkább a csúnya politika.

Fujj! Tiszta szívünkből bánjuk minden korábbi tévedéseinket, ami csupán abból fakadt, hogy mi is ott (OTT) akartunk lenni, ahol a ... ahol a koncot osztják... de bassza meg! Átkúrtak minket is... nem kicsit, hanem nagyon - és csúnyán.

Szóval, JÖVÜNK AZ UTCÁRA... és folytatjuk itt, ahol abbahagytuk - hogy megbocsássatok!

Drága emberek! Szebb jövőt akartunk magunknak... de lecsúsztunk közétek... Jujj! Tényleg szar a tehetetlenség... jaj, jaj, jaj... mi lesz mostan velünk? Kire köpködjünk immáron?

S E G Í T S E T E K !

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr632453032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása