végre vége! - kampánykampec
2010. október 01. írta: térfél

végre vége! - kampánykampec

Kampánykampec lesz végre!

Eddig engem furdalt a kíváncsiság: lesz-e végre valami használható benne? Most viszont én furdalom az elvetemültek lelkiismeretét kicsit:

Tessék mondani, tudják önök mit produkáltak kampány címén? Lehet, hogy a vévévépontKÉPMUTATÁSponthu majd megmutatja, mennyibe is került ez - nekünk értelemmel bíró embereknek? De önöknek ki fogja megmutatni azt az idióta viselkedést, amelyet bemutatni szíveskedtek azoknak, akiknek kegyeiért (állítólag) mindezeket elkövették?

Csak mert - kérdezem én (is) - mi van a videókon tulajdonképpen? Akármelyiken is...

- Milyen képet mutat magáról a szereptévesztésbe esett emeszpés táncikáló, vagy a mutogatós elempés, akit még a qrva sem akar be(le)szopni? Mit értünk mi ki a bíróság folyosóján elcsattanó frászból, azon kívül, hogy ismét csak frászt kapunk tőle, csakúgy mint a jobbiknak már ezerszer feltett kérdéseitől? Amire persze még mindig nem képesek válaszolni. Mit  képzel még be magának a fideszes atyaúristen, amiről nem tudhatnánk egészen pontosan, hogy épp az ellenkezője igaz annak. ?

Hogyan is tetszettek ezeket kiötleni? !

Ki az az idióta, aki még mindig azt képzeli, hogy itt a finish-ben is vannak olyanok, akik hezitálnak, és a látottak majd segítik őket - eldönteni, hogy kire szavazzanak? Nem, drága rádióban okoskodó! Nem hezitálunk... hanem csak meg vagyunk sértve. Attól érezzük sértve magunkat, hogy ilyen olcsónak nem olcsó de annál fárasztóbb műsort tetszettek elénk tárni, amelyekből egyetlen dologra lehet következtetni. Arra, hogy idióták kampányolnak a józan ész ellen... iszonyatos energiákat beleölve a semmibe... a válság kellős közepén.

Köszönjük szépen a bemutatókat! Nem jutott tovább egyik sem.

 

  • Szavazzon rájuk a halál!
  • Vigye el őket a fene!
  • Törjön ki rajtuk a frász!
  • Dőljenek a saját kardjukba!
  • Egyék meg, amit főztek!
  • Kapják be!
  • Takarodjanak a szemem elől!
  • Szégyeljék magukat!
  •  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr32337546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása