Hanyatláslélektan - fidesz.hu
2013. január 20. írta: térfél

Hanyatláslélektan - fidesz.hu

Alcím: a kormány KAMUnikáció mélysége...

Bevallom, hogy szoktam a nol.hu hirmatrixán bogarászni - időnként isteni cikkeket találok ott. Azt is bevallom, hogy régóta nem idegesítem viszont magam a hozzászólásokkal, mert mióta a fityisz hatalomra hazudta magát, azóta a droidjainak stílusától gyomorfekélyt lehet kapni, de minimálisan is hányinger kerülget a sötét és megátalkodott taplóktól. Szóval, hanyagolom őket - elég nekem a rádióból, a tévéből kihallatszó kormányerők bicskanyitogató stílusa. Harmadjára azt is bevallom töredelmesen, hogy régebben rá-ránéztem a fidesz.hu-ra is, mert elbűvölt az ő kreténségük, amellyel olyan nagyon akarnának befolyásolni embereket, hogy lássanak ők is az ő szemükkel, és mondják (ismételjék) ugyanazt, amit az ő szájukba ad.... va-la-ki. De ki? Sosem tudnám elképzelni, hogy az egy darab HabonyÁrpi volna ennyire begyepesedett, hogy nem képes felfogni - az ő manipulációi felett eljárt már az idő.

Habony a kommunikáció- és a stratégiatervezésen túl a személyzeti politikában betöltött szerepe miatt is kulcsember Orbán számára. Giró-Szász például nemcsak Habony csapatában dolgozik, de Lázár János egyik bizalmi embere és tanácsadója is, aki - mint egyik forrásunk fogalmazott - "Lázár minden önálló gondolatánál jelen van".
Mindenesetre, ma megint nagyot alakítottak - a fidesz.hu olyan mélységek felé vette útját, amely csak egy fekete lyukkal vehetné fel a versenyt, hisz innen/onnan ki nem másznak többé!
1. Magyarország ma nem kér a gyűlöletkeltésből.
- harsogják, de én valahogy csak azt értem ki belőle, hogy MA! ... tegnap is jó volt, meg holnap is jó lesz (a gyűlöletkeltés), csak most kurvára nem tetszik nekik, hogy már nem tudnak mit kitalálni - a CÖF volt az utolsó gyűlöletkampányuk; az ő békameneteivel és plakátragasztásaikkal.... és ... nincs több ötletük! :) - ez persze nekünk nagyon jó!!!
2. Magyarország ma nem kér a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából.
- :) csak a röhögés után tudom leírni, hogy mire gondolok? Csókolom, kinél van MA  a 2/3? Ki az, aki gazdaságpolitikát csinál itt lassan 3 éve? Ki az, aki szerint szárnyalásban vagyunk? Mitől lenne veszélyes az a baloldal, amelyik az égadta világon semmit nem csinál MA? Olyan ez, drága szerzőkém... mintha azt mondanád, hogy Magyarország nem kér a semmiből :) ... mert hát abból nehéz is volna kapni bármit.
3. Magyarország ma nem kér a minimálbér csökkentéséből.
- már megint ez a MA... miért? máskor - tegnap, vagy holnap kért/kérni fog? Oszt' mit aggódik ez a fideszfrakció azon a minimálbéren, aminek nagyságáról leginkább halovány lila fingja nincs a frakció tagjainak, hiszen ha volna, akkor a saját béreiket vagdalták volna már meg többször is, hogy jusson a szegény munkásembernek több, ha már munka alapú társadalom az, amiről beszélni szokott az ő vezérbikájuk!
Ők most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből.
- Ez elég sok egyszerre, és nem is jut eszembe erről semmi más, mint
  1. a buszmegállókra tapasztott kormánybizbaszok - azok a kékek, hogy megvédik a munkahelyeket (de persze nem sikerült), meg hogy nem engednek az IMF-nek (holott az szarik ránk),
  2. és amikor megjelent újfent "azelmúttnyócév" plakátsorozata (ami egy kedves kis reklám volt, mi? - sehol semmi gyűlöletkeltő indulat!?),
  3. vagy legutóbb is a bayerzsóti és permanensen az ő hírlapja,
  4. hogy bogárbácsit ne is említsem, mikor kifejti az ő jóindulatú fideszes-buksi fejével azt, hogy miért is kell hátrahagyni - eltaposni - nyomorba dönteni 1/3-nyi magyar embert...?
  5. emlegessem fel a fityiszszékházra kipenderített molinójukat? - szóval.... nemá'!

Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.


- baszd meg! Erre már fel kell sikoltsak... hogy mekkora vastag bőr van ezeknek a képén, vagy hogy mennyire kretének, ha nem tudják - mi mindent tettek tönkre, nyomtak a víz alá, a béka valagán is túlra?

  1. mert hogy a békét verték szét immáron 2002 óta elég tudatosan!
  2. mert hogy a nyugalom helyett ők hozták el az állandó stresszt, a szűnni nem akaró félelmet a reggelektől, hogy mi lesz vajon a nap végére?
  3. mert hogy a biztonságot ippeg nem hozhatja meg a jogbizonytalanság, amit kiépítettek számunkra!
  4. mert hogy az országunk nem hogy erőssé nem vált, de már csak alig él...
  5. mert hogy az nem kézfogás, ha a magyar családoknak külföldre kell menekülni előlük, ha a nyugdíjba lépő számára képesek havi 28.500Ft-ot adni, ha a bérből és fizetésből élők által levont adókat saját zsebeik tömködésére fordítják, de megemelik a bérletek, jegyek, és árucikkek árait, és ki tudja hanyadik adófajtával csökkentik a reálértékét annak a kis nettónknak, ami leginkább csak a15-öd része az övéiknek!
  6. mert hogy a hazai vállalkozók közül ma már minden második feladta...
  7. mert hogy - és megint baszd meg fidesz.hu! - a GÖDÖR, amiben MOST leledzünk... még 2009-ben SEM VOLT ILYEN KILÁTÁSTALANUL MÉLY!!!
  8. mert hogy soha az életben nem volt egyetlen kormányunk sem ennyire ÉRZÉKETLEN SZOCIÁLISAN - és most nem sorolom fel, mit tettetek a hajléktalanokkal, a rokkantakkal, a közmunkásokkal, a segélyre szorulókkal... és mind az ő családjuk életében milyen gonoszságokat követtetek el... TI!!!?

A hanyatlásunk oka leginkább TI VAGYTOK, fidesz.hu

- ha valaki képtelen a jóra, a nemes és előremutató cselekedetekre,

- ha valaki kizárólagosan is csak rombolni tud, és ellenségeskedést szítani,

- aki gyűlöletkeltésre tette fel az életét... hát, azok ti vagytok!

Ti, akik MA kormányoztok, akiknek a seggét szétnyalni kell ahhoz, hogy ne kerüljön valaki a gyűlöletbeszédeitek célkeresztjébe.... ti?! Hogyan is merészeltek ilyen cikkeket megírni és közzé tenni?

Az eltelt három esztendő alatt már mindenki átlát rajtatok :) - kár erőlködni, mert csak égetitek magatokat! Hullák vagytok picikéim, erkölcsi hullák, hiteltelen, pitiáner kis hazudozók - és nem tanultatok (1988 óta) semmit. Megátalkodott szarkeverőkből - megátalkodott szarkeverésig vittétek csak... szánalmas kis csökevényei az emberiségnek, ti!

Gusztustalanok vagytok - undorítóak!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr85029185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása