Az kiabál, akinek a háza ég...
2012. augusztus 24. írta: térfél

Az kiabál, akinek a háza ég...

Orbánt elküldte a Szolidaritás birkapásztornak Ausztráliába - flashmobján.

A Facebookon aztán bé-égetni kezdett a nyáj: hogy hú + há, de ciki, hogy csak a szervezők voltak jelen (plusz néhány érdeklődő) és a média :). Kiabált a vérfidesznyik, mert hát az a fránya médiájuk nem átallott odamenni, és világgá kürtölni a jogos igényét a népnek !

- ezt onnan tudni, hogy van a népnek is jogos igénye, hogy a Szolidaritás Mozgalom aktivistái nem voltak restek személyes kitelepüléseiken - "Emberi konzultáció" keretében - megkérdezni a 4 évenként választópolgár nevű kisembert, hogy mondaná meg:

  1. Mi a véleménye Orbán Viktorról,Magyarország miniszterelnökéről?
  2. Mit üzen Orbán Viktornak?
  3. Az ország problémáiból melyek érintik Önt a saját életében?
  4. Mit tud elképzelni megoldásként ezekre a problémákra?

"A Magyar Szolidaritás Mozgalom Emberi konzultáció 2012 elnevezésű országos akciót indított augusztus 9-én. Ennek során a "Pont neked!" kitelepülési helyszíneken hetente kikérik az emberek véleményét az Orbán-kormány egy-egy tagjának eddigi munkájáról."

Tehát, a válaszokat összegyűjtve - nemzetiszín zsinórral összefűzve - állásajánlattal és repjeggyel, bőröndökkel, a Szolidaritás Ifjúság tagozata Orbán Viktornak készült a népi konzultáció eredményét átadni. Azonban, a miniszterelnök háza helyett csak a környező  utcák kereszteződéséig jutottak el, hiszen a békés fidesznyáj önelégült pásztora.... két év regnálás után - a TEK-kel vétette körbe magát.

Es... mikor az ország népe mondá el véleményét az két éve tapasztalatairól, akkor a békésnek tűnő nyáj megvadul - hangos bé-é-getésbe fog, míg az ő pásztora (pártelnök - egypárti kormány vezér) elkeríti magát, nem csak saját nyájától, de bizony miniszterelnökként - hazája polgáraitól is megijed.

(pedig! még nem is tudja... még át sem vette, tehát nem is olvashatta a népi konzultációs véleményeket, ama két év regnálás eredményeire vonatkozóan!)

"Ez is egy lehetőség, hogy az állampolgárok véleményt nyilváníthassanak a magyarországi gazdasági- és politikai folyamatokról, a kormányzat munkájáról, emellett beszélgethetnek, tájékozódhatnak Magyarország valódi helyzetéről, megismerkedhetnek a Szolidaritás Mozgalom elképzeléseivel, az ellenzéki együttműködés lehetőségeiről."

Azt lehet gondolni, hogy a kormány, és annak feje(delme) épp ettől rémült meg annyira - mert micsoda lehetőség ez? és mire? - vélheti az fideszhű erő (még tán kiderül az igazság?)...

No, de nem is ez a posztom lényege, ami elmúlt - az már megtörtént. Hanem, ami még lesz a hétvégén, azaz szombatra meghirdetve - na, az? Az totális kiabálás lesz. Az ordít (és már mennyire uncsi), akinek a háza ég...

Szülinapot ünnepel a törvénysértés! E hónapban már harmadszor (amiről én tudok) - a magyarok "jogaiért" tüntet az, aki nem képes betartani a magyarországi törvényeket, aki (Devecserben és Cegléden) és ami (ez a hazaffyas mentalitás) büntetéseket hajt végre, de a rá kiszabott TILTÁST nem hajlandó tudomásul venni. RENDnek állítja be a rendelkezések semmibe vételét, és a legelsleges leggyalázatosabb az, hogy mindezt "bírói engedéllyel" teheti - 2012. év Magyarországán.

"A nyári (2009), immár jogerős ítélet szerint „a gárda rendezvényei közvetlenül és ténylegesen fajgyűlölő és kirekesztő megnyilvánulásokkal a közrendet és a köznyugalmat támadták, így sérült a biztonsághoz és szabadsághoz való jog”. Az ítélet értelmében „ez akkor is így van, ha közvetlen fizikai erőszak nem történt, de annak fenyegető veszélye fennállt. A faji megkülönböztetés és a kirekesztés a demokratikus rendet alapjaiban támadja, és az betiltással (feloszlatással) szankcionálandó”. Ezt az érvelést a Legfelsőbb Bíróság most megerősítette."

A 2012. évi - nyári - bírói engedély pedig beleszart a saját fészkébe, és ezáltal megkérdőjelezhetővé tette a jogbiztonság létezését Magyarországon.!!!

No! Végső soron... az van, hogy két év alatt a hatalom odáig jutott, hogy KÉPTELEN VOLT DICSÉRETRE UTALÓ véleményeket beszerezni az állampolgároktól, ezért hát saját nyáját erősítendő - és megtartandó - totálisan elzárkózik minden nemű VÉLEMÉNY és KRITIKA meghallgatásától és csak ÜVÖLT, CSAK ÜVÖLT... hogy ég a ház. Ég. Igen, de az övék.

A nyájon kívüli, NEM BIRKA emberek pedig - bátran keressék a Szolidaritás Mozgalom kitelepüléseit, ahol véleményt formálhatnak, ahol beszélgetni lehet az aktualitásokról, ahonnan a véleményeik meghallgatásra, és eljuttatásra kerülnek az érintettek felé. Menjenek a nem nyájas, de igazmondó demonstrációkra, hallassák hangjukat önállóan, vagy csoportokban - akár flashmobokon - egy a lényeg, hogy engedjék az igazság előretörését!

Szemben a fideszes, a széljobbos és kádéenpés nyájszellemet ÖRÖKKÉ FENNTaRTANI AKARÓ pásztorokkal , akik bizonyítottan csak a hazugságok képviseletében jeleskedtek/nek... immáron több is, mint két éve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr604729339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása