Nehéz ma a hűség - a párthoz (és milyen értelmetlen)
2012. május 31. írta: térfél

Nehéz ma a hűség - a párthoz (és milyen értelmetlen)

Nem lennék fideszes. Még szimpatizáns sem!

Elképzelem, hogy milyen szar lehet ma nekik: hallják, hogy gyűlölt ellenfelük (oh, bocsánat ELLENSÉG AZ) szintjére zuhantak - nem nyóóóóóóóóóóóc, de két év alatt! OMG! Érezni, hogy valami nem stimmel - senki nem veszi be többé a papagájkommandó előregyártott szövegeit, senki nem hajbókol már előttük a hivatalban, a cégnél, avagy a suliban - csak egyre nagyobb az űr körülöttük.

És hozzá... lépten-nyomon basztatja az ő polgármestereiket vagy a LEHET MÁS, vagy az MSZP-s képviselő... vagy a lenézett NÉPI FELINDULÁS, és még a hülye csatlósaik is egyre nagyobb rosszaságokba keverednek.

Ma már az ájtatósmanók sem segítik őket, csak a közröhejt fokozza a KDNP - a hülye Vatikán körül is újabb botrányok..., és a lakájmédia sem vonzza már a nézőt... HÁT MI LESZ ÍGY VELÜK?


A magyar nemzet a győztes nemzetek közé tartozik, mert ezer éve van, és ez győzelem 

 -ja?! hacsak nem így :)

a legnagyobb politikai kihívás volt az elmúlt húsz évben, és az  is marad néhány évig Magyarország számára, hogy az irigység kultúráját hogyan lehet felváltani a teljesítmény kultúrájával.

egész közösségek – nemzetgazdaságok, osztályok, rétegek -  kerülnek bajba, nemcsak egyének, ezért a közösség kérdése nem lesz megkerülhető a következő 15-20 évben Európában.

az elmúlt két év kormányzása annak a ténynek a nyílt bevallására épül, hogy szerintünk Magyarország egy győztes ország, és a magyar nemzet egy győztes nemzet, és erre bizonyítékként a létezésünket hozzuk fel.

A győztes nemzet státusza abból adódik, amit mi úgy hívunk, hogy állapotbeli kötelesség.

Az állapotbeli kötelesség elfogadása azt jelenti a politikában, hogy akik ezt magukénak vallják, azok azt a tényt, körülményt, hogy magyarként ide születtek, nem tekintik véletlennek

mindebből az következik, hogy aki a politikai közéletben vezető, pusztán abból a tényből, hogy ide született, és magyarnak született, bizonyos feladatokat el kell látnia.

Képesek voltunk rá, hogy a lovakat visszarántsuk a szakadék széléről, és Magyarországot stabilizáljuk, ráadásul úgy végeztük el ezt a munkát, hogy ellentmondtunk egy európai csábításnak, ami a demokrácia feladása felé sodort volna bennünket

Magyarország úgy stabilizálta helyzetét, hogy kétharmados többséggel rendelkező kormányt juttatott a parlamentbe, mint „országvezetési megoldást”

A kormány jó pozíciót akart elfoglalni, ezért mindent megtett annak érdekében, hogy a kétharmados többség felhasználásával megalkossa a „sziklatalapzatot”, az alkotmányt

A miniszterelnök köszönetét fejezte ki a magyar népnek azért, mert az elmúlt két évben egy nagy összefogással sikerült elérniük azt, hogy Magyarország ma egy stabil ország lehessen.

Az állapotbeli kötelezettség a jövőt illetően úgy hangzik, hogy a hazánkat fel kell készíteni a válság utáni világrendre

az biztos, hogy az a civilizáció, amihez mi, magyarok tartozunk, nem tud majd magának a válságot követő időszakban akkora részt kiszakítani a világból – annak javaiból, kereskedelméből, katonai befolyásából, hatalmából – mint a válság előtt.

annak ellenére, hogy Magyarországon az elmúlt két évben a rendszerváltás óta a legmélyebb átalakításokat hajtották végre a kormányerők a legnehezebb gazdasági környezetben, hazánkban nem borult fel a társadalmi béke.

jelenleg a legfontosabb feladat az, hogy felkészüljünk a válság utáni időszakra, hogy akkor ne kerülhessünk versenyhátrányba.

Meggyőződésem, hogy a válság utáni világban azok az országok, amelyeknek erős nemzettudatuk van, versenyelőnnyel indulnak majd

nagy érték lesz a jövőben az a tény, hogy Magyarországon nem fenyeget különböző világértelmezésű embercsoportok közötti összeütközés. Éppen ezért minden bevándorlással, befogadással összefüggő kérdést nagy körültekintéssel kell kezelni

A beszédből részlet... amit a fideszesek vezére, atyuskája, keresztapikája, és sajnos az ország miniszterelnöke mondott a minap - bele a televízióba *.* - ha ezt látta, és hallgatta valami teljesen százas diplomata is... ? Hát? - én a helyében tutira haza kérném magam, mielőtt kiderül, hogy a miniszterelnök Magyarországon (már csak) ennyire képes...

Az anyanyelvi szinten értő és beszélő fityiszeseknek pedig egyáltalán nem lennék a helyében :)

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr794558172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása