Ki volt menni?
2012. február 13. írta: térfél

Ki volt menni?

Én elmentem menni. Azért mentem, mert hét éve nincs munka, amiből  biztosíthatnám a megélhetésemet. Feladatom lenne dögivel... épp csak az, nem kell. Azért nem kell, mert akkor kiderülne, hogy dugig van az ország príma szakemberekkel, hatalmas teherbírással, és tapasztalattal rendelkezővel, akik igen erős kontrasztot állítanának a fideszi állításokkal szemben, ami persze a héten remekül kiderült, hogy hazugságra épül - előre felállított manipulációs sémákkal mosva az óvatlan agyakat.

Itt vannak mindjárt a munkaügyi központok... amik nem jók semmire. Ezerszer elmondtuk már, hogy papírokat gyártanak, és a helyi fideszes munkaadóknak vetik oda éhbérért azokat az embereket, akiknek felhalmozott tudásáról szó nem esik - ellenben állambácsi pénzén jobban esik őket foglalkoztatni, mint tisztes vállalkozóként megfizetni a munkavállalót. Magyarul, a fidesz az adófizetők pénzén tartja el azokat a cégeket, akiket egyébként már megsegített az ő 16%-os kedvezményével... és mint utóbb kiderült az adócsalást is elnézi nekik - ugyanez a fidesz-kormány... hisz mondá az uruk és parancsolójuk ezt, az ő beszédjében, a 14.-ben....

A menet arcai és kitalálói, azok az elkeseredett szakemberek, akik rájöttek, hogy hatalmas átverés áldozataivá váltunk mindannyian, akiknek  közmunkát ajánlanak csupán - tisztes munkát és megélhetést nyújtó béreket viszont nem... miközben dőzsölnek a ránk szánt eus pénzekből azok, akiknek ahhoz valójában semmi jogosultságuk nincs, hiszen a pályázatokat mindig a felzárkóztatásra és a munkahelyteremtésre ítéli meg az EU, nem pedig arra, amire fideszék használják (ellopják előlünk - rászorulók elől).

Míg mentünk az Eu-s pénzek és értékek után... láttuk a benzin árát, hogy az biza szintén megy az egekbe. Míg mentünk, beszéltünk három megye embereivel (plusz akik az ország más tájairól jöttek menni), akik mind- mind ugyanazt tapasztalták meg, amit a menet kitalálói: Egy nemzet pedig nem hazudhat, ugye? Akkor viszont a fidesz-kormány  hazudik. Gondoltuk, csak azért, mert halovány lila fingjuk nincs arról, hogy ügyködéseiknek mik a következményei.

De aztán előállították leggennyesebb embereiket, akik bizonyították Mezőkövesden és egyéb helyeken, hogy bizony a fidesz-kormány  tudja, pontosan tudja, hogy tönkre teszi az országot. Épp ezért is csinálja, amit csinál...

Amit nem tud ez a hülye kormány, az az, hogy az ország viszont tudja, hogy aljas szándékból követ el népirtást. Mert ne tessenek reménykedni, ha egy törvény megengedi - sőt, kötelezi az éhenhalásra az embert, akkor az tudatos népirtásra kísérlet.

Amit megint csak nem tud ez az aljas kormány, az az, hogy az ország viszont tovább nem hülyíthető - tett erről a taplók taplója: és itt sorolhatnám a lázári vagy a matolcsi, vagy alegfrissebb tállai féle megnyilatkozást, hogy  a mai esti felháborodásáról anyámnak ne is beszéljek, amit ez a sík bunkó házelnök engedett meg magának....

Szóval, édes fideszagyúak! Kár volt már az erkélyre kiállnotok... az ablakból kimutatnotok, mert nagyon picinyke arányban vagytok/ voltatok a menet ellen - és csak magatokat égettétek a primitív megnyilatkozásaitokkal.

Ma az egyik legfideszesebb város vasútállomásán jártam... és a belem ugyanúgy ki akart fordulni, mint a 2/3 parlamenti munkája során... (ha egyáltalán kínoznám magam olyasmivel, hogy ezeket a bunkókat nézném - utazni viszont muszáj volt) Tessenek nézni! ez a fidesz ténykedése - a néhány éve átadott hatalmas felújítás után... ennyire képes megtisztelni a város lakóit. Szegény érdiek! A város közepén ez a retek... nap mint nap...

Mennyi munkáskéz hiányzik innen! Rendszeresen mennyi munkáskézre volna szüksége ennek az országnak! Annyi, de annyi tennivaló vár erre az országra, hogy felsorolni sem tudnám... és ezt mind nem látja a Kövér, de a Czomba sem, hogy a hülye Tállairól ne is beszéljek, akik képesek voltak vadi új lapátokat beszerezni, mi közben hó sem volt már a városkában, amit lapátolni kellett volna...

A mi legnagyobb bajunk, az maga a fidesz-kormány!

És ez remekül kiderült az egy hét menet alatt. Ne reménykedjen a fidesz propaganda! Semmit nem tudnák mától lenyomni az emberek torkán... a menet híre minden egyes emberhez eljutott, mától mindenki arról sustorog a munkahelyén, hogy mekkora taplók uralják az országot, milyen bunkók rabolnak az emberektől, és milyen retek időszakot hoztak erre az országra.

És persze, leginkább bebizonyították az utolsó kétkedőnek is, hogy szart sem érnek a fideszesek... ki a munkát nem becsüli?... tetszenek érteni ugye?

A Szolidaritás az ország minden részében tesz róla, hogy az emberi  tartást, tisztességet és együttérzést, a színvonalat, a szakmai hozzáértést, a kitartást, az egymás iránti tiszteletet erősítse az emberek között.

Az ifjúság tiszta része, szintén támogatja az emberi értékeket, szemben a fideszes mentalitással. Mi és a gyerekeink teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy manipulációval csalta ki magának a fidesz azt a többséget, amelyre hazug módon hivatkozna... de már azok is kifaroltak mögüle, akik másfél éve még hittek nekik. Mára az utolsó biztosítékot is kiverte az arrogáns, és cinikus viselkedés, amellyel a kormány reagál az ország figyelmeztető szavára.

A hazugságaikat pedig nem veszi be senki. Egyre lejjebb süllyednek a média megjelenéseikben, az EU előtt már egy senkinek számítanak, és mi nem mondhatunk nekik mást, mint hogy NEM TÁMOGATJUK a kormányunk bunkóságait, sőt! szégyelljük őket... de nagyon. A magyar ember nem ilyen! A magyar ember szorgos, dolgos, kitartó és okos... csak a fideszes nem.

A fideszeseknek a fentiek nem értékként jelennek meg, hanem valamiként, amit el kell nekik taposni. (a szorgosságot, a dolgosságot, a kitartást és az értelmet)

(ki érti ezt? - én nem!)

Végül pedig, ez a hülye fidesz, akkorát lendített az MSZP szekerén, amire maguktól soha nem lettek volna képesek :) ... Megmutathatták, hogy nem is úgy van az... mint ahogy azt a fidesz szeretné elhitetni az emberekkel :).

Megmutatta az MSZP, hogy mégiscsak érti az emberek nyelvét, és hogy nem szakadtak el a valóságtól oly messzire, mint azt a politika minden egyes képviselője amúgy megtette. Most legalább jó helyre adtak segítséget!

Drága LMP-sek... hát kössz az igyekezetet, de a zsírospapi nem a mai napra való "új ellenállás" volt. Inkább masíroztatok volna velünk! Inkább néztetek volna bele a hétköznapok világába, inkább tanultatok volna emberséget annak forrásánál... meg egy kis szenvedést sem ártott volna közelről szemlélni, netán megkóstolni! Csak hogy életszerűen legyen más az a politika, amit állítólag...

Ezért aztán le a kalappal minden szervező, dolgozó és önfeláldozó résztvevő előtt.

Le a kalappal azok előtt, akik végre kimondják az igazat, és tenni is hajlandóak azért, hogy ez a dumakormány eltakarodjon az ország nyakáról... mert megfojt bennünket a fidesz! Tönkre tesz mindent ebben az országban, ami szép és nemes lehetne... ha hagyjuk...

DE! :) NEM HAGYJUK! szép volt fiúk, szép volt lányok - folytatjuk!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr724102668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása