Online országvédelmi terv és gyakorlati megvalósulása
2011. szeptember 19. írta: térfél

Online országvédelmi terv és gyakorlati megvalósulása

ez a bejegyzés az ebéd előtti folytatása - ebéd után (egészségemre!)

Ki mástól várnák az emberek, hogy megvédjék őket, mint választott képviselőiktől? Most, a jelenlegi helyzetben valóban a veszélyek elhárítása a legsürgetőbb. A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési csoportja a múlt héten több javaslatot is tett a veszélyek kezelésére. Ezeket a javaslatokat a kormány kiegészítette, és egy országvédelmi tervbe rendezte össze. Az országvédelmi tervet pedig összehangolta a Szociális konzultáció során az emberek egyetértését kiérdemelt intézkedésekkel.

Választott képviselőinktől ments meg uram minket!

  • védj meg hazugságaiktól!
  • védj meg mohóságuktól!
  • védj meg egyéni beadványaiktól!
  • védj meg önérdekeik elérésétől!
  • védj meg harcaiktól minket!
  • védj meg ellenségeinktől! védj meg minket a kormánytól! védj meg minket Orbántól!

Köszönöm uram, hogy meghallgattál - és most te jössz... védd meg országunkat tőlük!

Tisztelt Ház!

Az országvédelmi terv hat fejezetből áll. Ezek alapján azt javaslom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a következő hat területen hozzunk védelmi döntéseket. Először is az uzsora elleni fellépés kérdése. Kevés kegyetlenebb dolgot tudunk elképzelni, mint amikor bűnözők arra szakosodnak, arra hoznak létre bűnszervezetet, hogy a bajban lévőket, a különösképpen védteleneket, a legszegényebbeket maradék értékeiktől is megfosszák és menekülésre kényszerítsék.

Kevés kegyetlenebb dolgot tudok elképzelni, mint amikor bűnözők arra szakosodnak, arra hoznak létre bűnszervezetet, hogy a bajban lévőket, a különösképpen védteleneket, a legszegényebbeket maradék értékeiktől is megfosszák és menekülésre kényszerítsék. 

Az Orbán-kormány erre szakosodott! A bajban lévők és különösképp védtelenek - a hajléktanalok és a mindjárt hajléktalanná tettek, a legszegényebbek, és a munkanélküliek, a segélyezettek - további ellehetetlenítését célzó rendelkezéseit iktatták már eddig is olyan törvényekbe, amelyek nem csak embertelenek, de egyenesen az Alkotmányban rögzített jogaikat is semmibe veszi. Az Orbán-kormány maradék értékeinktől foszt meg és menekülésre kényszerít... csakhogy akinek semmije nincs (és annyit is ér) az menekülni sem képes. Akkor pedig egyenesen halálra ítéli az Orbán-kormány a legelesettebbeket...

Eltökéltek vagyunk tehát abban, hogy minden életerős magyar embernek munkalehetőséget és ezért jövedelmet kínáljunk, mert meggyőződésünk, hogy a felemelkedés egyetlen útja a becsületes munkával elérhető gyarapodás.

Nem! Maguk nem eltökéltek, hanem gátlás nélkül töketlenek, és semmit nem értenek ahhoz, amit csinálnak illetve mondanak. Maguknak fogalmuk nincs arról, hogy mit jelent a TISZTES MUNKA + IGAZSÁGOS BÉREZÉS = MÉLTÓ ÉLET rendkívül egyszerű képlete, amit egyébként Lengyelországban a szakszervezeti képviselőink bemutathattak... Itthon viszont a rendőrség nem engedélyezi számukra a tiltakozást a maguk törvényeivel szemben. (amik pedig nyilvánvalóan halálosak számunkra)

Sok család a lehetősége határán áll, így ha a havi számlák összege tovább nő, akkor összerogyhatnak a teher alatt.

Erre maga és bandája, azt találta ki, hogy a lehetőségeiken ront egy hatalmasat, és azzal menti meg az országot, hogy az ellehetetlenülés határán álló családok bevételeit tovább csökkenti, a kifizetendő számláik összegét pedig megemeli - további adóterhekkel növelve azokat. Maga vagy szándékosan hazudik vagy teljesen elment az esze!

Hiába gazdálkodik immár ésszerűen az ország, hiába küzdünk sikerrel az adósság ellen, ha maradnak olyan területek, ahol a hiány újratermelheti az adósságot. Ezért terjesztünk a Ház elé egy olyan kétharmados törvényt, amely rögzíti a nyugdíjrendszer, az egészségügyi kassza, az adórendszer és az önkormányzatok összehangolt működési rendjét.

Hiba van az első mondatban - mint azt az előbb említettem, magának elment a józan esze (ki tudja milyen diktatúra felé kóborol éppen)! Magyarország mostani kormánya nem sikereket ért el, hanem szétvert minden létező rendszert, amiben eddig működni tudott az ország, ha nem is a legjobban, de legalább valahogyan... Maguk pedig másfél év alatt, és az azt megelőző nyolc évben is - szétvertek minden kísérletet is arra vonatkozóan, hogy a fent említett rendszereken keresztül ne kifolyjanak a költségvetés pénzei, hanem célszerű felhasználásra kerüljenek a köz érdekében. Ha már egyszer a köz dotálja azokat járulékok formájában...

Megvizsgáltuk a jogi helyzetet is: azt találtuk, hogy a magyar jog lehetőséget teremt arra, hogy az Országgyűlés beavatkozzon a korábban kötött jelzálogszerződésekbe, és törvénnyel módosítsa azokat. Várható ugyanakkor, hogy nemzetközi szervezetek nemzetközi fórumokon megtámadnak bennünket

Maguknak ez a legnagyobb vétkük, amit sorozatosan elkövetnek - hatalmukkal teljes mértékben visszaélve - úgy dobálóznak a törvényekkel, hogy játszadozásaik közepette senki nem lehet biztonságban az országban! Ez nem is vétek, ez már maga a diktatúra kiépítésének fideszes gyakorlata, amit egy jogot végzett ember tévképzetének megvalósítása okán folytat  - kormányként. Ez, az egész ország katasztrófája! A demokratikus Magyar Köztársaság felszámolása... mint azt már el is kezdték végrehajtani...

Amitől maga fél, az kizárólag az a tudat, hogy nyilvánvalóan tisztában van azzal, amit csinál - tehát belátóképessége birtokában van és ezért büntethető is! - az ellene mond nem csak a nemzetközi szervezetek törvényeinek, de nagyon is országellenes és emberellenes! Maga ezért még bűnhődni fog!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az országvédelmi terv következő fejezete a Start munkaprogram. A válság fellángolásával létrejött új helyzetben különösen igaz, hogy Magyarországnak minden munkáskézre szüksége van. Továbbra is szilárdan valljuk, hogy szegénységből, reménytelenségből egyedül a munka és a munkával előteremtett gyarapodás biztosíthatja a felemelkedést. Ennek megfelelően munkát kínálunk mindenkinek, aki munkaképes.

Kihez beszél maga? Amikor azt mondja, hogy "Tisztelt Hölgyeim és Uraim!" - akkor a közmunkásokra gondol? Vagy a minimálbéren tengődőket tiszteli meg?

Kire gondol maga? - a pedagógusokra? vagy az orvosokra? vagy a mentősökre? netán a rendőrökre? Talán a betegekre? a csökkent munkaképesekre? ... ja nem! Egyikre sem... Azokra gondol maga, akik munkaképesek de képtelenek munkához jutni. Azokra gondol maga, akiknek száma negyedszázada csak nő... és még nőni is fog, mert maga gondoskodik arról, hogy egyre több helyről küldjenek el dolgozó, szakmával és komoly tapasztalatokkal rendelkező embereket. Maga pontosan azokra gondol, akiket Lázár János "senkinek" nevez és esze ágában nincs tiszteletben tartani a hölgyeket és urakat, akiket éppen kényszermunkatáborokban akar bevezetni a munka világába.

Maga nem országvédelmi tervben gondolkodik, hanem fasiszta állam kiépítésében, amelynek maga a "kedves vezetője" - felfogtuk nem kedves Orbán Viktor! és nem hagyjuk!

Egész egyszerűen - kutya kötelességünk a demokrácia védelme, szemben az önkényuralom kialakítására tett minden törekvésével. Nem tud tovább manipulálni már senkit, átláttunk magán és bandáján. Ne is erőlködjön tovább!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Ezért én értéknek tartom, amikor a nemzeti szolidaritási rendszer fölépítésének jegyében arról beszélek: az az állapot, hogy Magyarországon több mint 500 ezer ember – több mint 500 ezer ember! – havonta kap jövedelempótló támogatásként 28 500 forintot, és ez alá nem tud menni, ez a 28 500 forint nem megoldása ennek a helyzetnek, és méltatlan emberi létre kényszerít másokat, ezért mi azt javasoljuk, hogy inkább e helyett, ahogy mi nevezzük, egy Start munkaprogram keretében elindítva őket tegyük lehetővé, hogy részt vegyenek egy Start munkaprogramban. Azt szeretnénk, ha a végén, ha a program fölépül, mind az ötszáz-egynéhány ezer ember részt tudna venni ebben a programban. És akkor a munkájukért cserébe nettó körülbelül 48 ezer forintot fognak kapni. Mi azt állítjuk, hogy munkáért nettó 48 ezer forintot kapni helyesebb állapot, mint jövedelempótló támogatásként fölvenni havonta 28 500 forintot. Ez a mi meggyőződésünk, a szolidaritási rendszerünk és gondolkodásmódunk alapja.

Ezért a meggyőződésért, ezért a szolidaritási rendszerért, ezért a gondolkodási módért kell titeket eltakarítani a közélet vezetésének a közeléből és az ország éléről!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr713238462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása