Orbán lóvá teszi Európát is?
2013. július 02. írta: térfél

Orbán lóvá teszi Európát is?

Berlusconit elintézte az Unió, Orbánnal még mit vacakol vajon?

FELKÉSZÜL.JPG

A tanítvány sokkal rafkósabb - ezt mi ITTHON pontosan tudjuk, csak épp parlamenti képviselőnk nincs az Európai Unió parlamentjében, aki ezt olyan tisztán látná, mint azon határon belül rekedtek, akiket egyébiránt KÉPVISELNIÜK KELLENE. Kellene, de nem teszik meg nekünk ezt a szívességet... sem Bokros (Magyar) Lajos, sem Göncz Kinga, sem semelyik mástól nem hallottam még azt a vágyott kirohanást, amit mondjuk Cohn Bendittől már láthatott a magyar nép - időben figyelmeztetve a jónépet, hogy NEM LESZ ennek az orbánizmusnak JÓ VÉGE.

Egy, csak egy Tavares legény a talpán, aki jelentést mert írni arról, miként is számolják fel Európa közepén a demokráciát, és hagyják teljesen figyelmen kívül az emberi jogokat fideszországban.

És akkor odamegy ez a kretén gazember, és - a híradások szerint - ezt mondja:

"Nincsenek illúzióink, az EP Magyarország ellen fog szavazni. Azért jöttem ide, hogy kifejezzem az EP és választott képviselők iránti tiszteletet. Ki akarom fejezni azt a barátságot, amit a magyarok az európai állampolgárok iránt éreznek, az Ön döntésüktől függetelenül" - kezdte Orbán Viktor felszólalását.

- és ba'meg ki meri mondani a "tisztelet" szót, mikor folyamatosan szarozza egész Brüsszelt, ki meri ejteni a száján azt, hogy ő tudná, mit is éreznek a regnálása alatti Magyarországban rekedt emberek, amikor minimálisan sincs köze hozzánk! Még arra sem képes, hogy a szakma képviselőivel leüljön konzultálni mielőtt meghozna egy népirtó törvényt, vagy beadatná azt valamelyik sötét lelkű csicskásával. Igen! Orbán még a sajátjait sem méltatja semmire, nemhogy az ország népének az érzelmeiről bármit is tudhatna.

Szóval folyt a nyála és azt mondta, amit mondania kellett ott, ahova megérkezett - lóhalálában, hogy lóvá tegyen maga körül mindenkit.

" Magyarországgal szemben súlyosan igazságtalan a jelentés. Nyíltan kettős mércét alkalmaz. Lebecsüli azt a munkát, amit a magyarok végeztek, a magyarok pedig keményen dolgoztak, hogy kikerüljünk a gazdasági csődből"

- és ba'meg, nem állt fel egyetlen magyar parlamenter sem, hogy a képébe mondja az igazságot, hogy a jelentés nagyon is időszerű volt, mert azt jó érzésű ember nem nevezheti "munkának" hogy az ország nagyobbik felét nyomorba döntötte a kretén Matolcsy-Varga duó... mint gazdasági felelősei az elmúlt éveknek.

És nem volt ott senki - Bokros (Magyar) Lajos sem, hogy megsúgja az EU-nak: drágáim, katasztrófa van a nyakunkon, az ország az összeomlás szélén, emberek milliói a küszöböt rágják Magyarországon - és nem kikerülnek a gazdasági csődjükből (és akkor az alapvető emberi jogaik elvételéről még ne is beszéljen), hanem egyenesen felkötik magukat, mert kilátástalanná lett a jövőjük mellé most már a jelen is!

Jogérvényesítésről pedig szó nem lehet ebben az orbanisztánná satnyult államban, amit már rég nem nevezhetünk jogállamnak. Annak csak hazudni lehet - kényelmi szempontokból és a politikusaink szemszögéből, akik ezt sajnálatos módon az ellenzéki oldalról is teszik.

- A jelentés komoly veszélyt jelent Európa számára. A jelentésben foglalt javaslat sérti az alapító szerződéseket. Egy eddig nem létező eljárás gyámság alá vonná az egyik tagállamot - mondja Orbán Viktor. - Tudom, milyen az, amikor nem lehetünk a magunk urai, amikor máshol hozzák a döntéseket, évtizedekig elszenvedtük, hogy a hatalmasok visszaélnek a hatalmukkal. Azért csatlakoztam az antikommunista mozgalomhoz, soha ne kelljen ilyet átélni. Nem akarunk olyan Európát, ahol a sikeres országokat büntetik, és nem elismerik. Ahol gyámság alá helyeznek, és a szabadságot korlátozzák. Ahol a nagyobb visszaél az erejével, ahol kettős mércét használnak - mondja a magyar kormányfő.

-és ba'meg! Nem szakadt rá a plafon, nem sikoltottak fel és nem ájultak el a teremben ülő honfitársaink, amikor kimondta: "a hatalmasok visszaélnek a hatalmukkal", hogy szó nélkül hagyták azt az orbáni szándékot, hogy miért is kellett neki felerőszakoskodnia magát Magyarország miniszterelnöki székébe? - hogy HAZUDHASSON KEDVÉRE! Ez az ember beteg, ennek köze nincs a valósághoz!

Mert a színtiszta valóság az, hogy Orbán Viktor az maga, aki miatt nem lehetünk a magunk urai, amikor egyedüliként ő hoz döntéseket, amikor kizárólagosan él vissza az aljas módon megkaparintott hatalmával, amikor ő az, aki agyonfrusztrálta az országot - mióta csak megismertük a nevét -, amikor fidesznyikei élén minden sikeres embert büntetnek, nemhogy elismernék legalább gyengeségeiket velük szemben.

Hiszen ki más az, ha nem egy Orbán Viktor nevű maffiavezér, aki korlátozza az ország lakóinak szabadságát, ahol gyámság alá helyezik még az Alkotmány Bíróságot és a köztársasági elnököt is, az ügyészséggel együtt? Ki lenne más, mint a "nagyobb" fidesz-jobbik-kdnp jogtipró koalíció (és az ő sunyin hallgató ellenzéki pártjaik dettó), akik visszaélnek az erejükkel, ahol kettős mércét használni már az anyatejjel együtt szívandó be családjaik körében és azok között, akik hajlandóak magukat a szolgálatukba állítani?

Miről beszélt ez az ember?! Mindarról, amit ő maga megvalósított!

Harcolni fogunk azok ellen, akik másodrendű állampolgárokat akarnak csinálni belőlünk, és akik birodalmat akarnak építeni a mi uniónkból. Éljen a szabad nemzetek Európai Uniója! - zárja Orbán Viktor.

- na'bammeg!

Itt, ennél a zárszónál kell megállni, ha van még épeszű lény Európában - és azt kell mondani, hogy édes barom te! Hiszen TE MAGAD VAGY az az illető, aki másodrendű állampolgárokat csináltál magad köré, TE MAGAD VAGY az, aki birodalmaddá akarnád tenni egész Európát (most és itt is például)...

És ha szabad nemzetek közösségének akarja megtartani magát az Európai Unió, akkor MOST JÖTT EL AZ IDEJE annak, hogy Orbán Viktor nevű beteg agyú miniszterelnökét Magyarországnak - páros lábbal rúgja ki tagjai sorából Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság (EB) elnöke.

... most, vagy soha!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr955387985

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.03. 12:13:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása