Papok és kurvák országa lettünk...
2010. július 30. írta: térfél

Papok és kurvák országa lettünk...

...és benne strici minden politikus.

http://www.mommo.hu/media/Munkanelkuliek_dala

Előre hát kurvák és gengszterek!

Mi addig megyünk szépen hátra és a béka valaga alá... no de mikor dördült el az ágyu?

Nem vesszük ám komolyan a fülkeforradalmat ránk tukmáló szavait - kinőttünk már az óvodáskorból (a fidesz közben azt hiszi, hogy nem, de pszt!) hatalmasat fordult a világ; aki tudni akar, az tud is - rohan egy forráshoz és kiissza belőle a tutit (az aktuálisat). Azonban óriási különbség van tuti és a valóság között.

A valóságban ugyanis a humán erőforrás nem forrás... erőtlen az kérem, ki van csinálva - kiapadt. A stricik kiszívták belőle még a nyálát is - előbb azonban kivéreztették a munkásosztályt. Mikor? Hát akkor, amikor az MSZMP - ből kihagyták. Maradt a striciknek egyetlen aduja - a szocialistaság. Most ez az adu is megszűnik, mert nemes egyszerűséggel eljátszották. Buktak magyarul - már senki nem ad hitelt szavaiknak. Bal oldalról csalódtak őbennük, magukra maradtak - kár is erőlködnie az MSZP-nek - vesztest senki nem akar magának egy kurvák lakta, stricik vezette országban. Egyetlen hatalmas bűnük megbocsáthatatlan; egy kapitalizmust kiépítő párt nem lehet szocialista - ez itt a bukta oka! Meg az, hogy mindenki mással összejátszottak, összekacsintottak csak a munkájából megélni akaró emberekről feledkeztek meg - de nagyon.

Most vannak a kurvák és gengszterek, mint választók. Nekik ez így jó, ahogy van: zavarosban halászni sokkal könnyebb, mint gátak vagy védművek közé szorított sima felszínű, netán átlátszó vizű ártereken. A partra vetett kurvák pedig mindenre hajlandóak, csak hogy ők is halászhálóhoz jussanak, amely segítségével meríthetnek a közösből. Mert erre megy ki a játék: az állami közös lehalászására, és a győztesé mindig a legnagyobb fogás. No éppen erre szövetkezett minden fideszes - naná, hogy a kisebbek szövetségei alulmaradnak a nemtelen versenyben. Mert ez az, amit nagyon helytelenül piacgazdaságnak csúfolnak, miközben másról sincs szó, mint a zsákmányszerzés legújabb és legidiótább formájáról: a saját gazdaság felszámolásáról, feléléséről és az újratermelődés megakadályozásáról. (tudható... ha levágjuk és megesszük a tikot, többé tojást sem tojik)

Hogy jönnek ide a papok? Hát egyszerű: ők adják a feloldozást, a megbocsátás és a bűntetlenség biztosítását, hisz Krisztus azt már jó régen magára vette. No és valakinek a kábítást is biztosítania kell azoknak, akik nem óhajtanak maguktól szerekhez nyúlni. A vallás ugyanis egy életmód, amelynek követésére szólítanak fel (a stricik) a papok által.

Mi a helyzet most velem, és a hozzám hasonlóakkal, akiket már kivéreztettek, de még működik némi életösztön bennünk, és tudatja is velünk, hogy sem az ima, sem a kurválkodás, de még a gengszterkedés sem A járható út?

Marad egyéb lehetőség, mint észrevenni, hogy a kapitalizmus haldoklik, a politikai pártok mind azonos irányba csörtető vadásztársasággá alakultak, a globalizáció sem működhet, mióta internet létezik, és a papok is most kezdtek csak igazán bort inni és vizet prédikálni. Nincs más lehetőség. Nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr272186858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.08.01. 10:33:37

@Mat-t: is :) - itt is vagyok, ott is vagyok (de persze nem vagyok sehol)
süti beállítások módosítása