Utolsó kommentek:

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2012.05.31. 21:34:11

@kzoltana: én sem látok erre okot, csak én úgy vélem, hogy még két év... az katasztrófába sodorja a társadalmunkat, és onnan aztán már nincs kilábalás :( (jó a Szalon :) - tetszik a munkája)

Bejegyzés: Erkölcsileg és politikailag... az utóbbi 2 év elfogadhatatlan

kzoltana 2012.05.31. 07:18:25

Nincs ok az Orbán-kurzus meghosszabbítására. A 2014-es választás egyfajta érettségi próbája lesz a magyar társadalomnak: mennyire hisz el átlátszó kommunikációs taktikákat. Oszkó Péter Debrecenben. (videó)
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2362_nincs_ok_az_orban_kurzus_meghosszabbitasara

Bejegyzés: Erkölcsileg és politikailag... az utóbbi 2 év elfogadhatatlan

Norris74 2012.04.27. 17:46:10

Ha valaki valami előremutatót, és Európa de világszinten is progresszívet akar látni, akkor az nézze meg a Feltétel Nélküli Alapjövedelemről szóló dokumentumfilmet. www.alapjovedelem.org
Erről bezzeg egyetlen párt, egyetlen politikus sem nyilatkozik! Még a magát haladónak tartó LMP is csak félve és suttogva említi. Miért?

Bejegyzés: "Hajrá Magyarország!" - előre a múltba!

Norris74 2012.04.27. 17:42:47

Egyetértek. De azért, hogy a kép teljes legyen, azt is hozzá kell tenni, hogy Gyurcsány (DK) és Bajnai (H&H Alapítvány) javaslatai pedig 15 évet ugranak vissza a múltba, így technikailag azok sem előremutatóbbak, mint Orbánéi.

Bejegyzés: "Hajrá Magyarország!" - előre a múltba!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2012.04.08. 13:39:40

Pénzimádó! - ez a hirdetés baromi rossz helyen landolt - biztos, hogy nem megyek az oldaladra!

Bejegyzés: Hadoválni három hasábon

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.12.02. 18:44:47

@Kijelölt Felelős: szerző pedig szereti, ha szóba állnak vele :) - mert abból ért az ember gyereke. De mint mára egyre gyakrabban kiderül számomra legalábbis... nincs sehol párbeszéd :(. Álmomban rizsa hullott a városháza ablakából, pedig semmi esküvő nem volt a láthatáron, és csak folyt... folyt és mint a tenger elárasztotta a város utcáit. Gondolom a tudatalattim fordította le imigyen az átélt borzalmakat, mert a valós problémákkal való foglalkozás hiányát tapasztaltam meg az elmúlt napokban (hónapokban és persze hosszú évek alatt, aminek viszont tegnapelőttől véget kell vetni, mert belepusztulunk a félrebeszélésekbe és hazugságokba). - pedig én mióta szólok?! és még mindig alig vannak, akik el tudják hinni, hogy nem jó a levegőbe beszélni, helyette tökön kell ragadni a megoldásra váró feladatokat... mert az önmagában gyógyító tevékenység :) - tényleg!

Bejegyzés: egy közmeghallgatás margójára

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2011.12.02. 08:41:17

Miért is nincs hozzászólás?

(mielőtt félreérti bárki is, nem a szerzőt kritizáltam!)

Bejegyzés: egy közmeghallgatás margójára

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.11.18. 18:25:01

@gubinyigabor: Gábor, természetesen mások is rájöttek már, hogy egyedül nem megy... legalább 5 millióan biztos :) - de tenni!? Tenni csak ez a két ipse kezdett el... majd hogyne! Bizony csatlakozott a nevükhöz és érdemeikhez a szakszervezetek is :) - Én meghagyom nekik a saját magam elismerését, hogy kettejüket tartom ebben a munkában a legtöbbre, mert ők voltak azok, akik megmozgatni képesek voltak ezt a begyepesedett agyú és megmozdulni ritka lusta magyar társadalmat. Azt a társadalmat... amit ugye ez általam igen szidott egyes emberek alkotják. Mert öntudatos emberek kellenek az ügy mögé, akik ha kell szétfagynak az utakon, ha kell leveleket fogalmaznak, ha kell feljelentést tesznek, ha kell rajzolnak és szavalnak... és utaznak... stb. Cselekvő és nem szájaló, meg valami mellé besorolni tudó emberek és szervezetek, mozgalmak kellenek. És hidd el, naaagyon örülök, ha sokan lesznek a "két fiúból", akiknek van vér a pucájában! :) - látom én , hogy hanyan ígérgetnek csak, hanyan csapódnak, és hanyan akarnak farvzzen evezni... csupán... Csakhogy itt úszni kell! Méghozzá árral szemben! :) - és egyre többen képesek erre...

Bejegyzés: A Magyar Szolidaritási Mozgalomról

gubinyigabor 2011.11.14. 20:37:26

izé...
ezzel vitatkoznék:
"A két szakszervezetis fiú pucájában volt csak vér, fejében pedig annyi ész, hogy ezt meglássa, és azt merje mondani, hogy elég!"

"2011. október 4.-én hivatalosan is megalakult a Szolidaritás (Magyar Szolidaritás Mozgalom)....A 10 alapító tag közül négyen (Árok Kornél, Kónya Péter, Székely Sándor, Székely Tamás) egyfajta társelnöki pozíciót látnak el."
forrás:www.facebook.com/SZOLIDARITASmozgalom?sk=info

A Civil Kontroll - EMD Egyesületnek is van szerepe és munkája abban, hogy "rájöttek: szétszórtan semmit nem tehetünk."

www.facebook.com/demokraciaert

Bejegyzés: A Magyar Szolidaritási Mozgalomról

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.10.24. 14:00:48

ez is! miféle móka már? - hogy képes ez a blog.hu rendszer ilyen genyán nem működni? Nem én csináltam ezeket a kihagyásokat, hanem a faszfej program - a tuskóság és színvonaltalanság jegyében.

Bejegyzés: A gőg, az önkény és a törvény

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2011.08.26. 22:00:16

SZÉP Magyarországért
avagy
SZolidaritás az Élhető Polgári Magyarországért mozgalom

kapcsolat.magyarorszag.hu/forum/posts/preList/171613.page

Bejegyzés: Belátási képesség hiányától szenvedő országunk

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.08.14. 13:06:45

@2. e-képviselő: az 1. megjegyzéseddel nagyon elkeserítettél - jobb szeretném, ha az valóban "haszna" lenne kis hazánknak és nem egy szám, amit bárhogy lehet értelmezni! A 2. megjegyzéseddel teljesen egyetértek... és akkor megint nem lehet optimista. Viszont szépen süt a Nap :)...éppen.

Bejegyzés: nyugdíj, családi pótlék, segély és közmunka helyett - FNA

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2011.08.12. 19:40:44

Két apró megjegyzést teszek ehhez a remek írásodhoz:
1. a GDP megfelezése "ösztönösen" jó ötlet volt, lévén a GDP egy NAGY HUMBUG! Vagyis köszönő viszonyban sincs holmi átkos "Nemzeti Jövedelemmel". A (netto) jövedelem ugye az előállított ÉRTÉK minusz a ráfordított költség LENNE, míg a GDP - tudomásom szerint - még csak nem is a megtermelt ÉRTÉK, hanem inka az érték és ráfordítás közül a nagyobbik...
Vagyis, ha valami bóvlit baromi drágán megcsinálnak, akkor a GDP-be a (baromi nagy) bekerülési értéke kerül bele, nem pedig a csekélyke használati értéke (pláne nem a kettő különbözete!)
2. a "jólét" ugye nem azonos a "létminimum"-mal (bár igen érdekes lenne egy - köztes - "JÓLÉT-minimum" fogalom használata is!;)) Tehát én akkor venném elő a jólét fogalmát, mint igényt, ha előtte már a létminimumot biztosítani tudnánk minden állampolgárunk számára/részére.
ADDIG viszont a "Népjóléti" minisztériumot én lazán egyberaknám a "Tengerészeti"-vel... ((=T.N.M.))

Bejegyzés: nyugdíj, családi pótlék, segély és közmunka helyett - FNA

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.07.12. 22:35:26

Dehogy lehet! (főleg nem Pintér :)) De örülök Neked!És hát igen :) ellene vagyok kicsinykét a rabló (környezetet és embert rabló) töketlen piacgazdaságnak...
- az ország hangulata katasztrófa közeli :( és minden külföldről hazajövő ismerősöm, rokonom épp ezt utálja, ha leszáll itthon: ezt a rohadó és félelemmel, ellenségeskedéssel teli pesszimista hangulatot... Te reklámozhatsz! :) - és olvasom őket ezerrel, de ez valahogy kimaradt... köszi! És! Mindennek ellenére érezd jól magad, mert azt érdemled! Puszillak.

Bejegyzés: a pénz miatt

Akszin 2011.07.11. 21:41:58

És a nyugdíjas a nyugdíja mellett tanácsadó lehet????????? Miniszter lehet?

Igen jó ötletek ezek, bár a fizetési plafon némileg ellentmond a piacgazdaságnak, ahogy a többi is, de hátha orbánéknak sikerül megvalósítaniuk a "létező" szocializmust olyan délamerikai módra...
Szeretnék látni amúgy ey listát arról, pl. hogy a fideszes politikusok közül hányan ajánlották fel az adójuk 1 %-át abba a bizonyos államadósság-csökkentő alapba. Szeretnék látni egy listát pl. arról, hogy az ország 100 leggazdagabb embere milyen karitatív célokra áldoz.
Eh, most éppen itthon vagyok, nyaraltam is egy kicsit, de tudod, lassan várom, hogy visszamenjek, mert ebben az országban nem jó a hangulat.
Valahogy így (ha megengeded, hogy más blogot reklámozzak):
orulunkvincent.blog.hu/2011/07/06/filmhiradok_anno_es_most

Bejegyzés: a pénz miatt

noeszt 2011.06.06. 18:24:39

@térfél: te fröcsögsz! Ha nem te takarítottad el az ÍRÁSTUDÓKAT az útból, akkor az elvtársaid tették!

Nagyon piszkos a blogod, de tőled piszkos.

Nem neked írtam az előző választ, nem is akartam veled szót váltani a múltkori ocsmányságod után.

Bejegyzés: Népszerűség vagy közutálat?