Miért nem bírjuk szeretni a NENYI-t?
2010. szeptember 09. írta: térfél

Miért nem bírjuk szeretni a NENYI-t?

Hát csak azért, mert nem az ami... valami egészen más ez az 50x70 cm-es méltó kivitelben falra való... Sokkal több annál, mint aminek készült. Ez kérem, össznépi arculcsapás - tőle, nekünk. Én még emlékszem az erdetére, ami úgy látszik sokak számára már a múlt homályába veszett - remélem nem örökre és a fejéhez kap néhány ember, ha elkezd nála is derengeni valami.

Az a valami nem más, mint 2002. Az a valami volt az, ami befosatta a jó érzésű embereket, és az otthon biztonságában először merült fel bennünk a kérdés, hogy ez már a demokrácia? Ezt így kell csinálni? Lehetséges, hogy a demokráciát egy ember gondolta ki, és ha az nem kénye-kedve szerint való, akkor inkább ne is legyünk annak a közelében sem? Ha jól emlékszem - és jól emlékszem - az számított azokban az időkben magyarnak, aki kokárdát viselt, és nemzetiszín szalagot aggatott az autójára. És mi, akik nem mutogattuk a magyarságunkat, csak szimplán élni akartunk kis hazánkban - mi lettünk leugatva. A választás végére pedig a csalók közé kerültünk, mert hát Orbán akkor sem tudta elviselni, hogy a demokratikus választásoknak nem ő a nyertese. Ahogy 2006-ban sem a győztes sírt - pedig csak azoknak szabad, megírta Székely Éva is...

Szóval a miépes Csurka tábort, a kisgazdákat szépen kiirtotta a fidesz és erősen kezdett nemzetivé lenni az ő saját zászlós csapatával és továbbra is a határon túli magyarok kegyeit keresni. Ebből a honfiúi és honkeresési mizériából nőtte ki magát a jobbikos és fiatalos szittya identitású, sámándobos Kárpátia rajongó, motoros banda - akik immáron betornázták magukat az előd mellé. Sokszor azt hiszem, hogy még mindig él a szlogen, hogy - " Hozzon mindenki egy embert!" ... és amikor hozott, akkor lett 2010.

Most pedig itt tartunk... Orbán a miniszterelnök, ahogy akarta... ahogyan 2002-től más sem járt a fejében, mint hogy szerepelhessen... és szerepel. Nálam már le is szerepelt - régen. De nem lehet figyelmen kívül hagyni a szereplését, mert nem hagy békét senkinek... hiába írta a nenyiben. Nem lehet vele egyetérteni sem, mert ... NEM! Nem adom a nyakam önként a hóhérnak, és nem leszek jó kislány, ha Rózsa néni sem tartja be a szavát, és ha az összes eddigi beszédét sem követte semmi felemelő tett. Én nem járulok hozzá, hogy szégyentáblára függesszenek holmi polgármesterek, és az anyám is azt mondta, hogy nem fog válaszolni a kérdéseire, mert attól még nem lesz kifizetve a megemelt gázszámla...

 

A kormányfő a rendezvényen a gazdaság további erősítését, a munkahelyteremtést, valamint a rend és a biztonság helyreállítását jelölte meg a legfontosabb kormányzati teendők között.

A gyerekem sem fog vele együttműködni, mert soha nem bírja kifizetni az adósságát, hiszen a hátra lévő futamidő az istennek sem fogy. Inkább ne erősítse a gazdaságot továbbra - mert eddig csak gyengülést mutatott annak minden szintjén. A munkahelyteremtést - ami ezrek kirúgásával kezdődött és még mindig ott is tartunk, megint csak nem támogatom - nem ebben állapodtunk meg... Illetve meg sem állapodtunk! - már én is keverem a szart, mintha konzultáltak volna bárkivel is? De nem! A nyugdíjasok lennének az elsők, ha nem megint egy undorító kampányfogás lenne ez a levelezgetés. És milyen érdekes! erre bezzeg nem sajnálja a lóvénkat - csak a kisemmizettek látványától mentesítene az a barom, aki ki merte egyáltalán találni, hogy a hajléktalanok szabályt sértenek... Melyik az a szabály? Hol van az a szabály, ami nem engedi élni az embereket a nagy nemzeti együttműködés nevében?

Kormányzati teendő a rend és a biztonság megteremtése? Nem látok a szégyentől, amikor azt nézem, hogy miként kér számon egy közintézmény védelméről egy korábbi kormányt az a nyikhaj vizsgáló biztos, aki még életében nem állt szemben feladattal, amit meg kellene oldania úgy, hogy a káposzta is megmaradjon, és a kecske is jól lakjon. Hol lakik ez a hülye gyerek, hogy lehetetlenségeket akar számon kérni? Úgy ráadásul , hogy ez időben egy szaros focimeccset nem tud a jelenlegi rendfenntartó levezényelni, úgy hogy a fizető nézőt ne tapossák agyon, vagy ne keverjenek le neki egy frászt, ha szeretne a mérkőzés elejére beérni az egyetlen kapun?

Idiótaság a köbön! Pofátlan pojácákat mutogató közmédia, józan eszét vesztett újságírók és akik annak hiszik magukat. Sportbarát miniszter, aki meccseket minősít és egyszerre kéri számon azt, amire ő maga - és a teremtményei felhatalmazása ellenére - sem képes. Ez ne akarjon kormányozni... inkább most menjen el a legjobb orvosokhoz - mielőtt az őrültség és a mánia lesz az elfogadott és követendő. Mert tényleg - egy bolond százat csinál... de több milliót képes kicsinálni. Még szép, hogy mindezekkel nem vagyok képes együttműködni! Csak ne nyilatkozgasson az én nevemben, mert nem adom hozzá. NEM - NEMZETETI ELLENÁLLÁSI MOZGALOMHOZ esetleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr472283937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása