üzleti terv sérti az erkölcsi és etikai értékek
2010. augusztus 30. írta: térfél

üzleti terv sérti az erkölcsi és etikai értékek

"Ez azt jelenti, hogy a bevétel az ő bankszámlájára fizetnek neked,
mint a legközelebbi hozzátartozó vagy a törvényes kedvezményezett. Ha a
bevétel az ő bankszámlájára fizetik meg, mi lenne megosztani a
bevételt kölcsönösen egyeztetett százalék 60%-a számomra, és 40%-a ilyen
önálló. Minden jogi dokumentumok biztonsági mentésére igényt, mint az én
ügyfél a következő-of-rokon lenne biztosított a számomra. A
legfontosabb dolog, amit kellene az az őszinte együttműködés ezt
a javaslatot. Ez keretében kell elvégezni jogszerű intézkedés, amely
megvédi a felhasználót a megsértése esetén a törvény.

Ha ez az üzleti terv sérti az erkölcsi és etikai értékek, nyugodtan
visszalépni. Kérjük, keresse meg rögtön, ha érdekli, a válasz az én
személyes e-mail (barrister.mydinlaw@gawab.com)

Üdvözlettel,

Bar. Vazeer Alam Mydin Meera () Esq.
Senior Advocate / Solicitor. "

 

OMG! Már a második esetben találnak meg ilyen édi kis levéllel, amelyben hatalmas örökség vár rám, amennyiben... de ezt most le is fordította a GÉP! OMG! - nehéz nyelv ez a magyar :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr272259035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barka76 2010.09.05. 19:08:12

Engem is megtaláltak :)

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.09.05. 19:24:12

@Barka76: de remélem, nem dőltél be a svindlinek! :)

afrodité 2010.09.10. 20:52:00

Engem is megtaláltak egy pár napja.Majdnem bedőltem de szerncsére megtaláltam ezt az oldalt.Nem igazán értem,hogy mit akarnak,aki tudja írja meg.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.09.11. 16:26:35

@afrodité: Szerintem ez a netes bűnözés egyik válfaja. Hogy mit akarnak? Átverni! Ebben az egyben biztos vagyok. Arra apellálnak, hogy mindenki szeretne milliókat örökölni :). Én is bírnám, rám is férne... de hülye azért nem vagyok! Csak ismerem a rokonságom annyira, hogy tudjam, létezett-e valaha olyan ember, akinek a neve azonos az enyémmel, és valaha a világ másik felére vetődött, ahol baromi nagy gazdagságra tett szert... és ó szegény! Tök egyedül érte a halál, ami után évek óta csak engem keres a zügyvéd, hogy az örökségem egynegyedét, harmadát nekem adja, annak fejében, hogy végtelenül diszkréten neki adom a nagyobbik részt. :) Ami engem jobban izgat, az az, hogy hogy a fenében jut el az email címemre a gazember?! Mert ki tudja az én címemet? Az, akinek megadom... és hát nem adtam meg. Tehát elcsaklizta valahonnan. Biztosan nem olyan révén került hozzá, akivel én jó viszonyban, ismeretségben vagyok, mert előbb én tudnám meg, hogy szegény dúsgazdag rokonom rám hagyta a millióit, miközben soha nem is beszéltünk. Ja kérem! Nagy a világ, de a globalizált hálónak hála, aki keres... az talál - mondja a tapasztalat. És A tapasztalat szerint mindig találnak olyanokat, akik bedőlnek az ingyen lóvé ígéretének. Az előző levélkében például még kérték a számlaszámom is, hogy hogyan bonyolíthatná le a tranzakciót, ha nem tartom szélhámosnak... érted? még rá is kérdezett, hogy akarom-e hogy velem üzérkedjen, benne vagyok-e a stikliben? És ez lehet, hogy pénzmosás, lehet, hogy csak a számládat, az adataidat akarja... de hogy nem tiszta, az biztos.
süti beállítások módosítása