Bálint Natália arckönyve
2013. október 21. írta: térfél

Bálint Natália arckönyve

Avagy: ki ez a nő?

B_lint_Nat_Lia_20110408_BT_06.jpgÉs mire jó a facebook? - ha valakit nem sikerült szakmájában megismerni, ámde a közösségi oldalnak ő aktív tagja, és tud hozzászólást is írni...? (erre a cikkre) Nos, könnyen felhívja magára a figyelmet, ha máshogy nem megy, hát végtelen primitívségével... de! kitűnik - ha már egyszer ki akar tűnni mindenhonnan

"Bálint NatáLia Én így is ingyen tanulok a stuttgarti állami zeneművészeti egyetemen. Ami otthon szar és egy szemeszter egymillió (!!!) forint, az itt jó és ingyen van. Persze én vagyok a "mocskos hazaáruló", hogy eljöttem... "

- és tényleg! Ő maga fogalmazta meg hazaárulóságát, csak le kellett csapni a labdát. És miután meglátja a kíváncsi ember, hogy fejléce egyértelmű jobbikos kép, rajta "Hajrá Magyarország!" felirattal... hát enyhén szólva is kinyílik a bicska a zsebben, mert ha már hajrá, akkor miért is szar az otthon?

" hozzászóló: onnan "Hajrá Magyarország" ? - és igen, ahogy érzed (ahogy írod)... erre mondják pestiesen, hogy "ügyes, megoldja okosba' " De azért nem aggódunk érted, jól van? sőt, leszarjuk, hogy hol vagy - és akkor egál, de azt a hajrá Magyarországot inkább vedd le és cseréld Stuttgartra vagy Bálint Natáliára..."

- szerintem ez rendben van, élnek még Magyarországon emberek, akik sokat adóznak azért, hogy a Bálint Natáliákon kívül nekik is lehessen némi esélyük egy normális országban élni, tanulni... stb. és hát fura is az, amikor valaki egyszerre mélymagyar is, meg hazaáruló is - ahogy azt magáról állítja. A valódi izgalmak azonban csak eztán érik az olvasót, mert Natália támadásba lendíti magát:

"Bálint NatáLia Nem kéne felvennem a kesztyűt, ( hozzászóló) de azért inkább ismerjen meg, KÉRDEZZEN, beszéljen velem (és a több ezer művésszel, akik az ikszfaktor meg a megaszar agyzüllesztő tevékenysége miatt kényszerültek külföldre)! Olvassa el a Vona Gábor által is megosztott, 6000 (!) ember által tetszikelt és 2500 (!) által megosztott cikkemet, nézzen meg néhány felvételemet, ismerje meg az életemet, és majd AZUTÁN ítélkezzen! Addig meg lehet KUSSOLNI! Vagy talán dögöljünk éhen? Önnek nyilván az tetszene, mert akkor nem kéne szembenéznie a saját tehetségtelenségéve, középszerűségével, nem kéne irigykednie! Szégyellje magát, maga gyűlölködő Gyurcsány-fanatikus! A Maga szerelme tett azzá az országot, ahol tart! És Ön mer beszólni Csabának? Tudja Ön, ki ez az ember? Tudja Ön, mit él(t) át, hogy a tudásához képest őt sem becsülik meg? Mit tett le Ön az az asztalra? Mit képzel magáról?! Ki maga?! Százezrek szimpatizálnak velem, nézik a videóimat, írnak az oldalaimra, és ÖN mer megítélni ENGEM??? Fogalma sincs, ki vagyok, kik vagyunk! Sem Csabát, sem engem nem ismer! Undorodom magától! Aszott vén múmia! Süt Magáról az irigység, a rosszindulat, a középszerűség, a pitiánerség, a kisstílüség, a primitívség! Hányingerem lett!"

- Na! Ez a reakció tett kíváncsivá igazán, mert hogy semmi jel nem utalt arra, amiről itt hirtelen Natália asszonyság regélni kezdett... szóval, hogy a hozzászóló bántotta volna egy szóval is a Csabát, netán Natália őnagysága előéletére tett volna megjegyzést, avagy a sztárcsináló műsorokat említette volna bárki is...  *o* . Megértem hát a hozzászóló mondatát:

"(hozzászóló): bocs, de Vonánál lementem inkább alukálni "

- Az azonban, ami ez után érkezett Natália részéről, az viszont mélységesen elkeserítő:

"Bálint NatáLia Csaba, tiltsd le ezt a rosszindulatú öregasszonyt! Előbb-utóbb úgyis elviszi valami rosszindulatú nyavalya, de addig se kellemtlenkedjen az oldaladon! Egyrészt fel sem fogja a világot, mert ostoba, tájékozatlan, műveletlen, másrészt mérgezi a lelkünket. Talán ezért is küldték. Mocsok!"

- Most itt aggódom, hogy szerencsétlen asszonyt letiltja-e a jobbikos netCENZÚRA, annál is inkább, mert közben megtaláltam Bálint Natália honlapját. Azért is aggódom, hogy vajh egyezik-e a FB-os Natália ővele? Mert ha igen, akkor bizony jó nagy szégyen ez a nő ott Stuttgartban - ránk tisztességes magyarokra nézve.

Márpedig a gyanús egyezések okán - ez a Natália az a Natália, és akkor jaj neked Magyarország! Vonástul-Natáliástul, mélységesen mélymagyar tahóstul... és facebook-ostul.

Tanulság is van: ki-ki vonja le magának! les nemzetközi kapcsolatok elemzőként végzett, diplomácia szakirányon. Szakterülete a kultúrdiplomácia.

A bejegyzés trackback címe:

https://httphatterfel.blog.hu/api/trackback/id/tr695590804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása